• Jack_DC

    Mám kolo Trek 6000 DISC 2011 je tam olejová vidlice SR Suntour XCR-RL w/coil spring 100mm. Chtěl bych se zeptat jakou vidlici by jste mi doporučili cena tak do 5tis. Díky za rady

    0 0
    • ClAyD  

      Epicon:D

      0 0
    • BigKarel2  

      Epicon, Recon, Reba…

      0 0
    • Jack_DC  

      V dnešní době jsou levnější vidlice na prd a v terenu nepoužitelné…je to vidlice i na nezpevněné cesty ? Já nerad po silnici :-D

      0 0
    • Evilcleaner  

      proč jsou dneska lidi tak nechutně leniví, a tím nemyslím jenom tebe. nerozumím tomu proč dvakrát denně tu vznikají vlákna jako vidlice do 5 tisíc, kolo 15–20, kolo 20–25. levné záplety. copak to tu nečtete? copak jste tak arogantní, že nepoužijete vyhledávání kvůli pohodlnosti abyste našli co tu bylo stokrát řečeno? nebo naopak vesměs diletanti, kteří by to nezvládli… nerozumím tomu a je mi z toho smutno. ale at teda čenu něco k tématu POUŽIJ VYHLEDÁVÁNÍ V HISTORII!!!

      0 0
      • Georrge  

        musím s tebou nesouhlasit. Pravda, měl by to najít v historii, často se to tu řeší, ale pokud je člověk věci neznalý, třeba na foru poprvé a hledá rychlou pomoc tak je historie pro něj k ničemu, často ani neví co tam má napsat.

        Když třeba já řeším něco pro mne úplně nového, v čem jsem bezradný a potřebuji pomoct, a vlezu na nějaké nové forum, taky vůbec nevím co vlastně hledat a založím radši nové téma. Zvlášť když první co najdeš je pět let staré téma a tedy těžce neaktuální (případ BF).

        Lepší by bylo trochu překopat systém BF a jiných for aby byly přívětivější k novým uživatelům. Přijdeš, založíš vlákno, lidi ti řeknou nejlepší je to a to, pokud chceš vědět víc koukni do historie, případně mu hodí link na nějaké téma páč dané forum znají a mají to za pár vteřin. Nováček je rád že dostal rychlou radu a svůj topic o čtyřech příspěvcích smaže, takže se to na foru nehromadí. Nebylo by to lepší? Lidi co sedí na daném foru několik hodin denně a mají přehled mu to najdou za pár vteřin, a nezabije je to protože tam sedí hodiny, a je fajn někomu pomoct. Já osobně teda opravdu nechci hodinu číst zásady fora, pak se další hodinu seznamovat s tím jak funguje vyhledávač, a pak pročítat mraky starých topiců než najdu co potřebuju (pokud to vůbec najdu), zvlášť když už se v životě na daném foru neobjevím.

        Aspoň tak to tedy vidím já. A přiznejme si, že každý občas potřebuje s něčím pomoct.

        0 0
        • Evilcleaner  

          pomoct ok, nemám problém, ale zakladatel tu probírá nejběžnější téma které se tu řeší. jinak schválně jsem se podíval před psaním mého příspěvku na datum jeho registrace (konec ledna) takže poznámka o nováčkovi není na místě.

          jinak pokud tady píše měl by dodržovat desatero, kde je to jasně napsáno. najít to jde hned, stačilo by mu pět minut snahy a našel by více vláken (aktuálních) než je schopen přečíst. jestli je mu líto těch pěti minut a raději tu bude plevelit novým vláknem tak toto je prostě bzohlednost.

          0 0
          • Georrge  

            v tomhle případě ti musím dát za pravdu, já to myslel spíše obecně. Je jasný, že pokud se to tu objevuje každý den, tak to lidi začne po čase ***** :) kdyby se to ale dalo mazat (nebo aspoň zakladatel dá pomocí nějakého tlačítka echo adminovi ať to smaže a ten pak má míň práce páč to nemusí hledat on) tak by to lidem nevadilo, páč by to nezasíralo forum. Navíc pokud je tu delší dobu tak už něco postřehnout mohl. Takže jak říkám, myslel jsem to víc obecně, tenhle případ to úplně nesplňuje :)

            A víš jak to občas je, deseti lidem poradíš že ať si koupí tohle že to je nejlepší za ty prachy, a pak když dojde řada na tebe a potřebuješ koupit to co jsi jim radil, tak znejistíš protože najednou to je pro tebe a chceš pro sebe to nejlepší. A dup a už taky něco zakládáš aby ti zas poradili jiní :)

            0 0
    • jachymk  

      Ty vole kup si Epicon a nezakládej vlákno, které tu každý den někdo zakládá. Nic jinýho se tu opravdu neřeší :(

      0 0
      • Evilcleaner  

        schválně jestli tě taky zablokuje:-D

        0 0
      • roman 3D  

        hlavně si nekupuj TT, ten nefunguje stejně jako 29":-)

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce