• biker007

    Mam dotaz (predevsim)na majitele ramu Look. Vazne uvazuju o koupi Look 595 ultra ), model 2008. Merim 179cm, delky nohou i rukou odpovidaji vysce.

    Vaham mezi velikosti M a L… ted mam 56ku duratec, ta delkou ramu a hlavove trubky odpovida Lku u looku. ale vyska ramu (stred-vrsek horni ramove trubky) ukazuje zase na Mko..

    na duratecu sem mel sedlovku vysunutou 19,5cm(mereno k lyzinam sedla = 755mm od BB k lyzinam a 110 predstavec), cili by mi itegrovana sedlovka u Mka mela stacit (700mm+delka E-post sedlovky cca ?80mm?) a cca 120(130)mm predstavec by dohnal delku.

    pro srovnani v priloze jeste geometrie spesla, kde mi je 54ka mala (sedlovka vysunuta skoro nadoraz, moc podlozek pod predstavcem, atd..) a kolo Thora Hushovda .Ten meri 183cm a ma na Lku 140cm predstavec..

    Dik za nazory, lezim v tom uz tri dny a nejsem si porad jistej:) psal jsem i dovozci tak uvidim co se z toho vyvrbi..

    Anketa: Mko nebo Lko?

    M
    1x
    13%
    L
    6x
    75%
    0 0
    • Lister  

      Řídil bych se délkou posedu a bral bych tedy L, dohánět to dlouhým představcem není úplně rozumné. Navíc už teď máš na kole haful podložek a kdybys měl při nižší hlavě ještě přidávat, tak bu to bylo už asi moc. Na výšku ti to L určitě nebude vysoké. Nějak jsem mezi těmi geometriemi nepochytil jaký je rozdíl vy výšce mezi tvým DC a tím Lookem v Lku?

      0 0
    • jfk  

      Merim 181 cm a mam look ultra 585 velikosti L se 120cm predstavcem a sedi me vyborne. Tak snad to pomuze…

      0 0
    • biker007  

      diky vsem za nazory! tak je nakoupeno:) ted jeste nabit paypal,zaplatit a cekat na postaka:)tesim se jak malej kluk.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.