• T.om87

    Zdravím…Uvažuju o koupi nového kola a naskytla se mi možnost mít totokolo Focus Black Forest 29R 5.0, 2013. Co si o něm myslíte?

    Je pravda že bych radši klasickou vel ráfku než ty 29,ale bylo mi doporučeno do 14 000. Podotýkám že nejsem nijak velký závodník..Mám ho spíše na odreagování po práci, tzn tak na těch 30km denně plus sem tam za víkend do těch 100km. Díky moc za rady…

    0 0
    • Azmir  

      To kolo za tu cenu není žádná sláva, je to ovšem dáno tím, že to je prostě 29er a ty jsou ve stejné ceně jako 26ky hůře vybaveny, proto si nenechej nic vnutit a požaduj radši 26 a aspon na nějaké vzduchové vidlici, která by měla být základ u kola téhle ceny.

      0 0
      • Kupko  

        Kola za 14 000kc nemaji vzduchovou vidli jako zaklad a kdyz ano tak ty nejlevnejsi jako je treba Suntour RAIDON a to neni zadna vyhra nic mene jak jsi jiz psal 26 bude urcite lepe vybavena nez 29.

        0 0
        • T.om87  

          Taky se mi zdálo že za ty prachy to není nic moc…Nejraději bych pokud možno celé kolo aspon v aliviu když už ne deore. To by bylo samozřejmě lepší. na první pohled mi to nedošlo že to je 29 přiznám se ,ale jak sem si to hledal na netu tak bylo jasné..26 je 26. Měli byste nějaké tipy čím kolo osadit za ty peníze? vím že 14tis je celkem málo na to aby se s tím dalo kouzlit,ale snad to pude:-) Díky moc za názory a rady

          0 0
          • Azmir  

            Za 14 tis dostaneš hliníkový rám, deore sadu, většinou nějaké základní a nic moc kola, základní bižu, která ale postačí a vidlu na úrovní raidon/epicon obě jsou vzduchovky, něco v tomhle směru bych hledal, zabere to práci, ale něco se asi bude dát najít, jinak bych zkusil napsat nějakému místnímu staviteli, za tu cenu by se dalo něco postavit.

            0 0
            • Kupko  

              Na kole za 14 tis.nebude vidlice EPICON.

              0 0
              • Azmir  

                Když si kolo nechá složit, tak i ten epicon bude.

                0 0
                • T.om87  

                  A neznáte náhodou někdo nějakého zručného stavitele z okolí Ostrava nebo FM? ja sem to zkoušel u jednoho,ael ten mi za 14tis nabídnul komplet alivio, suntor xcr 011series a navíc bez kotouču

                  0 0
                  • Azmir  

                    Tady v MS kraji to budeš mít těžké, žádný ze stavičů bf tady nežije, ale skoč se podívat třeba do bikekrámu na Alšáku, byl jsem tam v létě a některé vyprodejové ceny mi vyrazili dech, tehdy tam měli kolo komplet na deore, raidonovy a vyšlo to na nějakých 12 tis, třeba tam něco budou mít.

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.