Jake podnikate vyjizdky? Jak travite cas s kolem?

8 nepřečtených
  • Lance

    Jake podnikate vyjizdky? jasne,ze pres tyden jezdite hlavne v okoli domova, ale co treba vikendy? berete casto kolo do auta a jedete nekam na vikend nebo treba jen na jeden den?

    a co dovolene? s kolem?

    pro MTB bikery: jedete casto po asfaltu na tech hrubych vzorkach?

    0 0
    • tom_777  

      já třeba nejvíc jezdím v okoli domova a přes týden – často mám totiž volno v týdnu a o víkendu třeba zas makám … asi tak. (mám za barákem celkem slušný pohoří a tak nemusím nikam cestovat)

      Na dovolenou se fakt těším (teď je středa takže ještě dva dny:)) o dovolený se snažim dostat rodinu na hory, což je docela náročný, protože na horách není ani moře, a ani obchoďáky:)

      0 0
    • Hornet  

      Cez tyzden su to take kratsie trasy, vacsinou kazdy sam, niekedy vyjde cas ze aj 2–3-ja, ale nedele su uz dlhe roky vyhradene pre partu, ale tiez vyrazame z domu. Asfaltu sa nevyhneme a nevadi nam, ale teren mame predsa len radsej :-) a sem tam nalozime biky do aut a vyrazime trosku dalej, ale nie je moc casto, mame tu nablizku spustu dobrych ciest, najvyssi Vtacnik je cca 50km(1346mnm), a najblizsi Velky Inovec 901mnm je necelych 20km.

      0 0
    • hribik A1  

      v okoli na svoj dojazd, od rana do vecera, max. do noci (neplanovane to do nocnych hodin presvihnem bezne, napr. dneska…teda vcera). teraz najcastejsie jazdim na moravu k vode

      0 0
    • Smazaný účet  

      já teď zvažuji že přesedlám na krapet nižší zdvih užší pláště a hlavně lehčí kolo, protože když mám přes týden třeba 2–3 hodiny času na vyjížďku, tak než se dostanu do terénu který jsem ještě letos nejel víc jak 5krát tak je to skoro pokaždé víc jak 10 km po asfaltu nebo lepších polňačkách a to mě vážně neba…

      0 0
    • jecnak  

      Pres tyden jezdim do prace + nejaky pridavky jak je chut a nebo jak je potreba, o vikendech zavody. Poslednich 14 dnu jsem nebyl na kole 1 den :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.