Jaké pedály na silničce holky vozíte?

21 nepřečtených
  • Dumbíček

    Přemýšlím, jaké pedály koupit manželce na silničku. Jestli klasické silniční, nebo bajkové s ohledem na snadnost oboustraného „našlapování“. Holky, slečny, paní, co vozíte na svých silničkách?

    0 0
    • Zdenda CUBE  

      Pokud manželka jezdí současně i na biku, tak bych řekl, že je podstatné, kolik toho asi najezdí na silnici. Jestli bude jezdit silničku, nebo bika jen sporadicky, tak by bylo asi rozumné zvolit ty pedály, podle toho jaké tretry bude pravděpodobně používat častěji. Jestli bude jezdit silnici v takové míře, že se vyplatí koupit silniční tretry, tak jsou samozřejmě pevnější, lehčí a vhodnější, ale zase je dost problematické a u některých modelů dokonce skoro nemožné v nich chodit !! Jestliže plánujete vyjíždět na silničkách na výlety spojené s nějakými výšlapy atd., tak by asi bylo rozumnější volit bikové tretry a pedály. Je to asi o využití a funkčnosti.

      0 0
    • Stanislav__1  

      MTB tretry jsou na silnicnim kole jako pest na oko, a proto bych ji koupil silnicni tretry. Take po funkcni strance budou silnicni boty mnohem lepsi.

      0 0
    • roud  

      Mě z SPD na silničce bolej nohy :O(

      0 0
    • michals1  

      Problém s botami jsem vyřešil postupně nákupem 3 párů treter. Na ježdění používám na silnici i MTB pouze silniční boty. Na chození mám jedny MTB tretry. Na horském kole mám SPD systém, na silnici SPD-SL. Silniční boty jsou lehčí a pevnější, a proto jezdím hlavně v nich. A přestože občas v terénu chodím po karbonové podrážce, boty už 6-tým rokem stále drží(viz. přiložené fotky). Pozdější modely R151 umožňují jen SPD-SL systém, a proto jsem na něj přešel.

         
      0 0
    • Dumbíček  

      Tak asi půjdu do Keo Classic, sice dražší než obyčejný MTB, ale na silničku asi vhodnější.

      0 0
      • Vrci  

        a navíc u něj odpadá problém s nastupováním, protože vždy visí ve stejné poloze :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.