Jaké fitness kolo okolo 15.000 Kč?

5 nepřečtených
  • Tomas169

    Pánové odborníci, prosím o radu ohledně fitness kola – preference černá barva, diskové brzdy, cena okolo 15 (max do 20), rám L. Vytipoval jsem:

    Trek 7.2 FX Disc cca 15000

    Pells DEMON Comp cca 15000 (bez disků, Pells nemá)

    Specialized Sirrus Sport Disc 2016 cca 19000 (dražší trochu než byl plán)

    Které byste volili? Udělám chybu s Trek? Nebo úplně jiné? Nebo má smysl si připlatit 5000 do dalšího levelu? Díky moc předem.

    0 0
    • scalar  

      Ten Specialized není další level, hliníková vidlice a mizerná výbava, tam těch 5 tis. navíc platíš za značku.

      Jestli nebudeš jezdit v zimních sračkách, tak budou lepší ráfkové brzdy, ušetřené peníze pak můžeš dát do výbavy.

      0 0
    • Výběr z produktů

      Přejít do shopu (Kola)
    • jirkous3  

      Podívej se, jestli nemá nějaké výprodeje i Lapierre. Loni jsem v tomto období Shaper koupil s velmi výraznou slevou.

      0 0
      • Tomas169  

        Díky všem za tipy!

        Fitness jsem zatím nezkoušel, asi půjde i o to, jestli je to vhodné pro moje spíš rekreační užití (v sezóně výjezdy po silnicích a cyklostezkách okolo města, víkendy nebo dovolená s rodinou (dětmi) a koly, jednou ročně něco delšího s bagáží. Právě tam s námi jezdí člověk co má kolo postavené na silničním rámu Specialized (ale za 70, ne za 15), nandá na sedlovku nosič a brašny a vždycky si libuje, jak mu to pěkně jede jako na krosu ale bez zbytečného odporu a váhy, což mi přišlo OK…

        Kdybych to nechtěl řešit a střelil od boku koupím ten Trek ale zase bych nerad udělal zbytečnou chybu (osazení, dostupnost při servisu atd.). Pells taky nevypadá špatně – holt je to otázka, zvlášť v podstatě pro laika. Každopádně díky.

        0 0
    • jirkous3  

      Na to není moc snadná odpověď. Fitnessko je spíše na svižnější sportovní jezdění pro toho, kdo nechce silničku. Pokud jezdíte s rodinou i mimo zpevněné cesty, tak rozhodně fitnessko ne. Na jezdění ve skupině taky nic, moc. Já jsem na něm letos absolvoval týdenní jízdu ve skupince s různě zdatnými jezdci a nebylo to zrovna to pravé. Pomalu se totiž na takovém kole jede dost blbě. Naopak na víkendové rychlejší jízdy po okreskách a stezkách super kolo.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.