Jak se vám libí řada SLX 2013

12 nepřečtených
  • old biker

Ahoj, co říkáte na novou řadu SLX 2013, to je otázka zda vypadá líp a co výdrž atd. Máte ji už někdo.

0 0
    • Milvus888  

..

0 0
      • old biker  

Tak vidím,že asi nikdo tyto komponenty nemá.

0 0
        • Vilém  

A cos chtel slyset? proste trochu zmeneny design, pridane nejake funkce z vyssich sad.

0 0
          • Draw in soul  

Vzhled se mi nelíbí,možná bych zkousl jen přehazku..ale funkce luxusní :)

0 0
          • ememem1  

a tak zase tych funkcii z vyssich rad tam bude dost vela. pravdu povediac docela rozmyslam jaky je rozdiel medzi slx a xt, uz minula rada bola hmotnostne +/- par gramov, cenovo slx o dost nizsie a napr. brzdy boli v priamych testovacich porovnaniach suverenne najlepsie zo shimana vobec.(ale aj najtazsie). tu ma identicke kluky s xt, salter shadow+, presmyk bez napisu nerozonatelny od xtr, radenie a brzdy prakticky identicke s xt. mozno ze pocitovo v radeni nejaky rozdiel bude tazko povedat. kazdopadne ja bych asi do xt o 30% drahsie asi nesiel. ked uz tak xtr.

0 0
            • Chiron  

Tak v řazení byl mezi XT a SLX vždycky docela podstatný rozdíl. Ale nové SLX sem ještě neměl možnost zkusit, ale imho pořád tam ten rozdíl bude. U brzd je to u XT akorát o tom lepším nastavování, jinak to nemá význam. Kliky už delší dobu jsou akorát o pár gramech, tam bych spíš řešil design, přece jenom je to dost výrazný prvek na kole. A třeba dvojplacka SLX je humus. Ne že by XT bylo bůhví co… A vůbec co se designu týče, tak se mi líbí víc kliky od Sramu. Hazku a smyk nemá v podstatě vůbec smysl řešit, pokud člověk nehoní gramy. U kazety je to spíš o tom, jestli má člověk Al ořech a nebo zase o váze. SLX toho vydrží taky dost.

0 0
              • roman 3D  

kliky od sramu se mi líbí taky víc, ale ta cena oproti slx

0 0
              • gargamel  

Tak třeba slx 2013 dvojplacka, hodnotím jako nejhezčí kliky za éru slx. Ty co byly předtím byly ošklivý.

0 0
        • mr.nikdo  

Kliky jsem uz na kole videl. A jsou pekne.

Me se cela sada libi.

0 0
    • bluma  

A co bys chtěl vědět, šmudlo? Mám kliky, v nich namontovaný pedály a když šlapu, tak se točí a pohání řetěz, co dál?

0 0
    • roman 3D  

vždycky stavím na XT ale na jaře na novým HT budou SLX brzdy a kliky

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.