• Baracuda

    Potreboval bych poradit. Skladam znamemu kolo a rozhodli jsme se dat na nej NOKONy – problem je, ze ten ram je delany na neprerusovany bowden k razeni – cele to vykoralkovat – to by byla silenost. Neresil tu nekdo stejny problem? Nebo na ten ram proste nikdo tyhle bowdeny nedava?

    0 0
    • jecnak  

      Buzirku ved vcelku, uchyty na bowdeny se daji vyvlozkovat redukcema. Zalezi jak jsou ale ty uchyty udelany.

      0 0
      • kubad  

        nejde to – pokud si dobře pamatuju je tam jen klasický uchyt kde položíš bovden a přitáhneš spojovací páskou s tím nic nevymyslíš a dávat Nokon v celku je blbost.

        0 0
        • jecnak  

          Aha, tak to potom fakt nic nevymysli.

          0 0
        • Baracuda  

          Presne tak jak rikas to je… No, cekal sem, jestli nenapadne nekoho nejaky figl, ale vypada to, ze jsem v riti jako bata s drevakama :-(  No, tak je asi odkoupim a pujdou na maxariho…

          0 0
        • Radek Broz  

          Proč je to blbost? Nefungovalo by to?

          0 0
          • Baracuda  

            No, urcite by se to kroutilo, myslim, ze by to vypadalo dost divne a hlavne by se muselo koupit urcite jeste jedno baleni

            0 0
          • kubad  

            ale jo fungovalo, ale příšerně by to odíralo rám, klepalo o rám, a opticky by to vypadalo divně ty korálky mají snahu se jako by lámat.

            Váha by byla horší než u obyč bovdenu a cena příšerná potřeboval bys koupit na jedno kolo 2 sady :-(

            0 0
            • Sidney  

              Kdysi jsem řešil tento problém (dokonce i s Tebou Davide). Měl jsem koupený Nokony, set řadící a set brzdový. Na Luziferovi jsou navářky na průběžné brzdové lanko k zadní brzdě a tyto dva sety mi vyšly na všechno (celé řazení i brzdy – zadní s průběžným bovdenem) a ještě jich pár zbylo. Funkčně to bylo bez problémů, nic se nelámalo ani neklepalo. Moc nechápu, že se někomu nokony docela lámou (osobně jsem viděl), ale mně se to ještě nestalo, pořád drží tvar, fakt nevím, čím to je, možná jiný typ té teflonové trubičky. Jinak v situaci s Epicem bude asi jednodušší tam dat normální bovden.

              0 0
    • chico*  

      Taky jsem na Rushovi toto resil a nakonec jsem od nokonu upustil. Ptal jsem se mailem v Nokonu a pry bych potreboval Set KON 01015 a jeste Set KON 010 10N.  To v zasade neni problem, ale nejak mi prislo, ze to cely vyrolnickovat bude silenost jak pises. Taky mi to vede vnitrkem zadni stavby… Jo a zjistil bych si, jestli nebudes mit problem sehnat tu buzirku v tak dlouhem provedeni.

      0 0
      • MARIN  

        orig.buzirka se da nahradit teflonovou hadickou dodanou v libovolne delce

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.