Jak hodně záleží na vidlici ?

48 nepřečtených
  • Dawered

    Kupuju nové kolo ne žádné na skákání ale rád si vyjedu i někam do lesa. Bude pro mě potom hodně důležité kolo s nějakou lepší vidlicí než je třeba XCM nebo TPS Gila ? Mám radši vzít kolo s XCR nebo Rock Shox Recon SIlver ? Nebo to bude pro mě jako začáteční jedno ? Díky

    0 0
    • Cavendish  

      Vlastnosti HT dělá prakticky vidlice,rám a kola.Takže za mě vem kolo,která je osazené tím Reconem a vidlice typu RST Gila,XCR,XCM vůbec neber.

      0 0
    • kyjosek  

      když nebudeš jezdit přímo xc, tak na polní a lesní cesty, bez nějakýho blbnutí ti v poho stačí XCR, je lepší než gila

      0 0
    • mr.antik  

      Záleží co si od toho slibuješ. Ale je fakt, že většinou bejvá vidle na kolech do 15 tisíc nejvíc ošizená, aniž by to bylo nutné – třeba není vhodná pro tvoji váhu, zpravidla je hrozně těžká, brzdy dostane vůli, funguje dost ztuha.

      Ale někdy je výhodné koupit takové kolo (třeba ve slevě, nebo protože ti sedne velikost, posed, líbí se ti barva atd…) a vidli časem nebo hned vyměnit za příplatek už od nějakých 3–5 tisíc…

      0 0
      • Dawered  

        tu vidlici Recon bych mel na kole na 14 000 ale s V-brzdami. Což si myslím že zase u me tolik velkej rozdíl nebude jestli V nebo hydrauliku. Nebo pak mám moznost Hydrauliku s XCR to uz ale za 15 000. A nebo Vecka s XCR za 13 000 :D

        0 0
        • pepino  

          Nebo s Raidonem a BB7 na Deorku

          http://www.cyklonemcik.cz/…robnosti.php?…

          0 0
          • Dawered  

            Já se bojím objednat kolo přes internet. Přece jenom když to koupíš u prodejce kterého znáš máš třeba 3 garancni prohlídky za dáčo a ruznou montáz komponentu tak se slevou. Tak nevim jestli bych si nechal přivézt kolo od někud z daleka.

            0 0
            • jachymk  

              taky bych se toho bál, kolo vypadá dost divoce

              0 0
              • pepino  

                Kámoš ho má asi měsíc, v realu nevypadá zle.

                Jinak těch pět nebo kolik otázek od zakladatele se dalo spojit do jednoho vlákna:)

                0 0
            • pepino  

              Tak si ale projdi kameňáky v okolí, co můžou dodat, jinak tahle debata nemá smysl.

              0 0
    • Dawered  

      Jeste by me zajímalo u toho nazvu vidlice ROCK SHOX Recon Silver TK 100mm, coil / PopLoc Remote Lockout – co znamena to COIL ??? Díky :)

      0 0
    • Rubi  

      kolik mas penez na to kolo a v jake ho chces velikosti??

      0 0
    • cejny  

      Za tu cenu je to asi u vsech smrst rad od shimana. Problem je ze za tvou cenu nekoupis kolo se „slusnou vidli“ a „slusnejma kotoucama“.

      Spocitej si kolik bys musel doplacet, aby to bylo dle tvych predstav. Pocite ze ti za suntour a rst moc neodectou. Pokud to neudelas hnedka, tak pocite ze si reknou za praci, pokud si to nevymenis sam.

      Mne by za ty prachy celkem sedlo http://www.canyon.com/…es/bike.html?… , na nase cca 16000 s dopravou, neni to kellys ani author, na ram 6 let, ostatni 2 roky. Hlavne je to v kupe. V zaruce bych problem nevydel, podrazit te muzou i/driv u nas, driv to odejde opotrebenim. Je to jejich nejlevnesji bajk a na suntouru ani rst nic nestavej.

      0 0
      • Dawered  

        Kolo je vynikajici i krasny , ale do by tata asi nesel od nekad s ciziny privezeny.To chcem radši v blízkosti domova od nejakýho pordejce.

        0 0
        • cejny  

          Ja bych do toho sel, ale do servisu chodim leda centrovat, ostatni si delam sam. Hlavne se s tema nemcama domluvim :-(

          Je to tak nej. Uvidis po garancce, max ti dosteluji prehazku a presmykac, na lehce litla kola nesahnou a budes rad pokud je napadne seridit brzdy (snad slusne). Proste zapomen za to ze chces jezdit a platit porad servis na krame.

          S tim spocitanim kolik by stalo u nas kolo dle tvych predstav bylo mineno tak, ze si za usetrene prachy v budoucnu nahradis treba prdle ram, koupis nove kliky, vymenis odpaleny kotouce, …, retazi, desticky a plaste nejsou zadara. Pokud by ti to nechteli uznat.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.