Jak byste reagovali vy? Stalo se vam nekdy neco podobneho?

184 nepřečtených
  • pepan_kladno

    Rad bych vedel, jak reagujete na to, kdyz vas treba auto predjede v miste, kde se vam to nelibi: Napr. v zatacce, pred horizontem, nebo kdyz jede proti auto.

    Dneska jsem totiz pri sjezdu na silnicce asi v 55kilometrove rychlosti pred zatackou zakricel na me predjizdejici auto v okamziku kdy se proti blizilo druhe auto neco jako „Co delas ty vole?“

    No a byla z toho vymena nazoru, snazil jsem se byt slusny ale po tom co jsem si vyslechl ze jsem zm*d a ze ho uz nemam s*at a tak. Navic to byl takovej ten typ, co asi nejakou ranu rozda. Ridil velky tereni auto, a mluvu teda fakt mel teda vymazlenou. Potom ze nechape proc nemuzu pribrzdit kdyz me chce predjet. Zeptal jsem se proc nemuze pockat on no a to jsem asi nemel. Zacal na me dost rvat a u toho to na chvili skoncilo. Dobry, rozjel se, ja taky, ale znova zastavil abych nemohl odjet a vidim jak jenom sahne mezi sedacky a vynda baseballovou palku, hlinikovou. Tak se mi trochu ztahly pulky, kecam, byl jsem podelanej az za usima.. zacal jsem se omlouvat a nastesti se spokojil s nekoncici sekvnci nadavek, sednul do auta a odjel. Zdalo se mi ze dole pod sjezdem nezacal turovat a ze tam asi ceka, tak jsem to radsi otocil a po kazde kdyz za mnou jelo auto tak jsem se otacel.

    Stalo se Vam nekdy neco podobneho?

    0 0
    • nitraq  

      Ty pi*o, to je teda síla. No reagoval bych obdobně, jak se říká – hrdinů jsou plný hřbitovy.

      0 0
    • Breakpain  

      Proč nevozíš pepřák? Mám ho vždy v kapse .. sice na psy, ale dá se použít i takhle ;-) … to už by tě nedojel … a měl by poučení – teda použil bych to v krajní nouzi ;), ale aspoň obrana proti pálce …

      Naštěstí jsem to nikdy nemusel použít, ani jsem se tvé situaci nepřiblížil – pevně doufám, že se to ani nestane ;-) …

      0 0
      • pepan_kladno  

        Byla to po asi po 14 dnech moje prvni solo vyjizdka. Peprak je asi dobrej napad, ale stejne nevim jestli bych ho dokazal pouzit..

        0 0
        • Meluzina  

          no konečně rozumná řeč, fakt by mne zajímalo, kdo se s pepřákem nejprve učil zacházet…:-) ono venku na silnici to vždycky alespoň trošku fouká, takže výsledek použití by nemusel být to pravé ořechové:-)

          0 0
          • Breakpain  

            Jsou i věci, jako pepřová střela atp … no a logicky když to pořídím, tak si koupím jeden na trénink aspoň ne ;-), abych se s tím naučil :-)

            0 0
            • Meluzina  

              no bať, já mám tekutou střelu a k ní příslušné školení, ale už ji s sebou nevozím, je větší než pepřák, ale na několikadenní vyjížďky ji vezmu, má hezké zaměřovací světýlko:-)

              0 0
            • ememem1  

              to su vsetko dost osemetne veci. zalezi kto je proti tebe, velmi lahko sa ti moze stat ze ho nestihnes ani spravne namierit a skoncis s takou nakladackou ze si na bike rok nesadnes. vo vseobecnosti plati ze pokial to nemas v krvi (co vacsina silnicarov isto nema a keby nahodou aj hej tak zas chybaj potrebne telesne parametre) tak je lepsie z toho vycuvat. cize zakladatel threadu urobil najlepsie co mohol.

              0 0
              • Breakpain  

                Tak o tom žádná ;-), to je pro případ nouze, kdy máš za zády zeď a už není kam couvat ;-).

                Já chodím do fitka, dělám BU a stejně se neperu a vycouvám pokaždé, zatím to vyšlo vždy … ťuk, ťuk. Ono když se chodíš „prát“ a víš, co málo stačí k tomu, abys dostal na budku, tak se pak do ničeho nehrneš ;o) … aspoň u mě to tak je.

                0 0
                • White2146  

                  Pepřák je dobrý ale proti basebollove (nebo jak se to píše) pálce bych to neriskoval, natáhneš ruku na zamíření pepřákem a prásk ruka v prde*i :) Osobně sebou na něpěkná místa nosím 500ml pepřák s pořádně silným a dalekým proudem (6m) taková velká tekutá střela + na útočníky z nožem je nejlepší volba teleskop ale samozřejmně je lepší si nejdřív zajít na kurz obrany s teleskopem nebo popřípadně zhlédnout nějaké vyscivkové DVD.

                  0 0
      • nitraq  

        Mě teda nepřijde normální vozit v kapse pepřák. Když jsem párkrát potkal psa, tak stačilo přestat šlapat a psa už nebavilo mě honit.

        0 0
        • nooski  

          Taky mi pepřák v dresu nepříjde normální, aspoň zatím. Navíc bych si souboj pepřák vs baseballová pálka dobře rozmyslel.

          0 0
          • AsiJura  

            Jo souhlas, naco pepřák v kapse, když do držáku na pumpičku se krásně vleze teleskop:)

            0 0
          • nox159  

            ja ho vozival a bral jsem si ho i na behani a bez problemu, tedka ale jak vozim batoh tak neni kam dat aby byl po ruce tak ho už nevozim…

            0 0
          • Breakpain  

            Hele, dostal jsi už někdy zásah pepřákem? Já už jo, protože jsem chtěl vědět jaké to je, když se nato chci spolehnout. Teda nic proti, ale fakt nevím, k čemu by mi byla pálka, když bych to dostal do obličeje … to nemáš myšlenky na nic jiného, než se nadechnout a vymýt si oči …

            Takže pravidlo použití zní – stříknout do obličeje chvíli počkat, až se bude válet na zemi pojistit to ještě prostříknutím důkladně do obličejové části a máš v klidu hodinu nato, než se vůbec sebere … (takhle zněl postup od instruktora).

            To procento lidí, co rozchodí stříknutí do obličeje ihned je velmi mizivé …

            0 0
            • Jenda  

              hele dostal jsi uz nekdy bejzbolkou? ja teda ne ale co tak vim je to ******** rychly a myslim ze ve chvili kdy uz ma protivnik bejzbolku v ruce tak neni cas ten peprak vytahnout.

              0 0
            • ememem1  

              napisal som ti to nejak miernejsie vyssie ale zopakujem – vyhcadzas z enjakej teorie alebo si to uz niekedy naostro zazil? stavim sa s tebou o co chces ze keby si ma chcel pri podobnom konflikte postriekat tak lezis na zemi kludne jak babatko skor nez das ruku do vacku, o tom ze by si vytiahol sprej, a namieril mi do ksichtu tak aby si na prvy krat spravne zasiahol (t.j. aby som jak pises uz len lezal a mohol si ma poistit) to je uz uplne neralne, priam az komicke. a to mam svoje najlepsie roky davo za sebou ani podobne situacie nijak nevyhladavam. ten chalan to vyriesil najlepsie ako mohol, proste z evidentne prehrateho konfliktu vycuval. ak by sa chcel klbcit s nejakym peprakom tak dnes lezi v nemocnici.

              0 0
              • Breakpain  

                S tím souhlasím, ale vozím to v kapse k vůli tomu, že když už tuším, že by mohlo něco být, beru ho do ruky = hned jak vidím zastavovat káru – jak zastavím – pokud to stihnu ;-). Když už je u tebe s pálkou, tak toho moc nezmůžeš, to je jasné ;-).

                Já mám ale ruku na pepřáku dost často a zatím vždy zbytečně ;-). Když se mi někdo nezdá, už ji tam paronoidně sunu, asi tak. Právě proto, abych to stihnul v případě průseru.

                Samozřejmě, o tom jen mluvím ;-). Jedinný můj zážitek mimo ring byl na hřišti, kdy dotyčný měl lžíci na obouvání – bolelo mě to hodně, měl jsem kliku, že mě přaštil jen jednou a nic mi nezlomil – já mu pak zlomil ruku a vykloubil rameno, když jsme se přetahovali. Ale to byly šance vyrovnané – oba kluci podobný věk, být to o 20 kg těžší chlap, tak mě to ani nenapadne a beru to za nejbližší roh.

                0 0
            • RendyD  

              Souhlas, pokud nebude pod fetem nebo fest ožralej (případně veterán z Afgánu…:-)), zareaguje hned…

              To Pepan K.: Já se svou povahou bych se teda neomlouval…

              0 0
        • Breakpain  

          No já mám opačnou zkušenost – jednou mě čapnul vlčák. Debil, cenil zuby, štěkal, i když jsem se nehýbal. Nejhorších 5 minut mého života. Měl jsem docela nalámáno.

          Od té doby bez spraye ani ránu – je fakt, že mě to už nepotkalo a jsem rád … ale těch pár gramů navíc mě nezabije :). A na psy to funguje vítečně, díky tomu, jak mají citlivý čich.

          0 0
          • Jenda  

            na psy se mi nejvic osvedcila voda do cumaku – z lahve nebo camelu, klidne i do pusy a jenom to na nej flusnout.

            0 0
          • vlastick  

            Stalo se mi něco podobnýho. Uprostřed lesa dva veliký vlčáci bez páníčka. Než jsem se vzapamatoval, byli u mě a zakouslí v lýtku.

            Takže od té doby taky jedině s pepřákem – je malinkej a krásně se strčí do kapsy.

            0 0
      • JSt  

        ale aspoň obrana proti pálce …

        :-DDDD

        0 0
      • martin_bakov  

        TO je pekna blbost odvracet utok basebalovou palkou pomoci peproveho spreje…

        0 0
        • felix.org  

          To je jak tahat nůž tam, kde se bude střílet :-D

          0 0
          • alinceb  

            :D

            EDIT: Vzpomněl sem si na scénu z Indiana Jonese…:)

            0 0
            • Kubas.1  

              já zas na Mafiu, ta mise Radši si zvykej – „Tady si někdo přišel pro trochu olova…“ „Tome! Ti parchanti vytahujou bouchačky, vykašli se na baseball! Postřílíme ty svině, tady de vo krk!“

              0 0
        • Breakpain  

          Ne, to je míněno, že je lepší pepřák, než holé ruce… je to skladný a lehký. Uznej sám …

          0 0
          • JSt  

            to mas lepsi plastovou vidlicku od mekdonalda. taky skladna, lehka a kdyz ji dotycnymu pichnes do oka… ;-)

            0 0
    • nooski  

      Člověk bohužel neví, na jakého dementa trefí a že jich je za volantem požehnaně (za řidítky ostatně taky a to jak těmi s motorem, tak bez). Snažím se už trochu krotit, ale když někdo naschvál udělá prasečinu, tak nadávám jak dlaždič. Postavu na rvačky moc nemám, tak po podobné zkušenosti bych si už opravdu pořídil kameru a pravidelně ji vozil – ostatně jednou k tomu dojde. Pak se prachsprostě snažit se záznamen něco podniknout. Pevně doufám, že se nedostaneme do fáze, kdy nutnou věcí v dresu bude i něco na obranu.

      0 0
      • pepan_kladno  

        Presne to me taky napadlo, mit to nahrany (kdyby se teda neco semlelo). Byl jsem tak vysokovanej, ze jsem si ani nezapamatoval SPZ,priste takovou chybu uz neudelam.

        A prave me jeste napadlo, ze treba za 6km tenhle clovek bude predjizdet jinyho cyklistu a jak se asi zachova k nemu. Bude nas*anej na me a sejme uplne nekoho jinyho.. A vazne moc na tech kolech proti tunovymu monstru sanci nemame.

        Priste vyrazim solo asi jen do lesa na bajka :-)

        0 0
        • marapara  

          To je jeden z důvodů, proč raději jezdím mimo silnice na horáku.

          Na druhou stranu i tady můžeš narazit na jednoho nebo více tupců na motorkách nebo čtyřkolkách. Už jsem na ně párkrát narazil. Nicméně ta pravděpodobnost je daleko nižší :)

          0 0
    • waltari  

      co ti na to napsat ?! Narazil si na ****** !! Jinak já to měl taky dost často, když jedeš sám je to horší než ve skupince !! Já se na „silničku“ vysral a lítám už jen po lese !! ;-)

      0 0
      • nooski  

        A až budou lesy plné motorkářů nebo agresivních turistů, tak se na to taky vysereš?

        0 0
        • waltari  

          tak samozřejmě, že už jsem řešil problémy i mimo silnici !! Ale zatím převládá negativum ze silnice !! Jinak doufám, že těch motorek, čtyřkolek a dalších moc přibejvat nebude ?! ;-)

          0 0
    • Biker jak Pes  

      Něco podobného už se mi párkrát stalo a jednou to skončilo rvačkou, bohužel špatně pro řidiče.

      Tohle téma se tady už taky milionkrát propíralo a pokaždé jsem se u toho vytočil. :-D

      Takže teď budu jenom tiše sedět a pozorovat. :-)

      0 0
      • pepan_kladno  

        Rikal jsem si ze uz to tu asi bylo, ale na slovo incident a baseballka jsem nic nenasel :-)

        0 0
        • Biker jak Pes  

          Myslel jsem obecně cyklista vs. řidič. :-)

          Debilové jsou ve všech skupinách a jako cyklista musím říct, že i skupiny, se kterými občas jezdím jsou fakt kreténi. Občas se fakt nedivím, že jsou cyklisti zlo na cestách.

          0 0
          • nooski  

            Po pár vyjížďkách s členy jednoho místního klubu musím souhlasit. Naprosto zbytečná zběsilá a nepředvídatelná jízda skoro u středové čáry a časté ignorování předpisů byly tak nějak samozřejmostí a fakt jsem se za ně styděl.

            0 0
            • nox159  

              ktery z tymu myslis, jsou tady 2 a jako prasata se tu chovaji oba :D

              0 0
              • nooski  

                Mám na mysli SKVK, co jsem s nima kdy jel, tak to byla šíleně plašanská jízda :-) CK Fren potkávám jen v protisměru a nikdy jsem se s nima nesvezl. No a pár vyjížděk jsem byl s Kopřivnickýma cykloarťákama, ale spíše na ty sranda akce, jako Noční Javorníkování nebo Silvestrovská vyjížďka a to je taky v klidu.

                0 0
                • nox159  

                  s tim SKVK to same na zavodech namachrovani a přotom hovno vykon, všude se jen serou a delaji bordel…

                  samozrejme ne vsichni… konkretne jmenovat veřejne nebudu :)

                  jinak se zadnym tymemm jsem nikam nejel nevidim na tom nic pozitivniho staci mi videt jak se chovaji v provozu…

                  0 0
    • Chiron  

      Prostě jenom další hovado na silnici. Na tvém místě bych asi reagoval stejně. Troufnu si říct, že pokud by po mě někdo vystartoval, tak bych se i porval, pokud by to nebyla nějaká gorila. Ale stát proti mě nějaký magor s baseballkou, tak se radši omluvím a snažím se zmizet.

      0 0
      • RomanH  

        +1

        A jeste jeden fakt. Presto ze bych si ve vetsine pripadu i veril, tak mam pocit, ze v silnicni tretrach s kuframa se situace prudce obraci.

        0 0
        • Paja  

          …se musis rychle, vyzout, mozna to agresora tak prekvapi, ze se da na ustup;D

          0 0
          • JSt  

            nachcany el mora z minulovikendove oslavy by byly solidni zbran :-D

            0 0
            • RomanH  

              :-) To jo, ja ty Laky radeji hned vypral v kyblu s praskem.

              0 0
    • Richi  

      No to je zlý. Pokud má ten druhý o 15cm a 20kg víc, je to na dobré zvážení situace.

      Samozřejmě, že výška a hmotnost jako taková nic neznamená, ale dostat facku od frajera s 60kg nebo 100kg je rozdíl bez ohledu na fyzičku a výcvik.

      0 0
    • BikeRider  

      Vždy platí, že nejlepší obrana je konfliktu se vyhnout. Takže se nauč nechat to být. Ono to totiž stejně nikam nevede.

      0 0
    • unavix  

      Tak tohle je mazec.Když Tě nějakej magor nepřejede tak Tě pak za „odměnu“ zmrzačí. Tahle země je klondaik kde si spousty lidí myslí že sou nad zákon.

      0 0
    • Necris  

      Musíš pochopit, že jsou věci se kterýma nic neuděláš, jelikož na ně máš minimální vliv, nebo taky vůbec žádný.

      Mě v zatáčce předjíždí i když jedu v autě :D Měl bys zkrátka počítat s tím, že silničního provozu se účastní prakticky kadý 18+ a ne každý řidič je vybaven to zvládat.

      Klidně se může stát, že každého z nás někdo prostě sejme a skoro ani nebudeš tušit, odkud to přišlo. Jediná poučka zní, že na rovinkách kde tě řidič vidí je bezpečnější nejet úplně u kraje, řidiči pak musí zpomalit a objet tě, protože se tam nevejdou. Nakonec nemají si na co stěžovat, správně by tě měli objíždět druhým jízdním pruhem takže jim může být úplně u zadnice, jestli jedeš na čáře, nebo metr od ní.

      Tohle ale neplatí ve městě a hlavně ne v zatáčkách. Nikdo z řidičů nedodržuje rychlost kterou je schopen zastavit na viditelnou vzdálenost. Nikdo ! A pak zabíjí kolaře v zatáčkách. V zatáčce která není přehledná se člověk prostě musí nalepit na čáru a doufat že nepojede magor.

      Nicméně do konfliktu jsem se dostal na biku jednou jedinkrát, když mě borec předjel na stopce v křižovatce. A protože jsme oba zatáčeli doprava a on mě předjel vnitřkem, prostě to musel zašlajfovat a chcíplo mu to. Pak na mě v v kopci začal najíždět a dole pod kopcem, když jsem byl rozjetej 60+ mě chtěl chytit. Tak jsem zastavil a on se chtěl rvát, tak dostal přes držku ;)

      0 0
      • jIrI___  

        A stejně ti tu frajeři budou tvrdit, že na kole je vždy a všude nejbezpečnější jezdit pomalu až u středové čáry :D

        0 0
      • Biker jak Pes  

        K té jízdě u čáry v zatáčkách:

        Nezapomeň, že jako řidič prostě za MUSÍŠ počítat, že za zatáčkou/horizontem může být cokoliv (porouchané auto, pomalý traktor, prostě cokoliv). To, že tam vletí někdo plnou palbou už musí mít fakt pořádně v hlavě nasráno.

        Za X let ježdění na silnici se mi tohle nikdy nestalo a ani jsem tomu nebyl blízko, mnohem nebezepečnější mi přijde obyčejný přejezd přes město.

        0 0
        • Necris  

          Je to tak jak říkáš. Ale Šumava, točité cestičky v kopci, samé tornante a hlavně v pátek k večeru to tam místní omladina ve vypůjčených autech střihá jako prase. Mě se tohle už stalo Xkrát.

          0 0
    • marapara  

      Zapamatoval sis značku? Tohle už je na oznámení na policajty.

      0 0
      • pepan_kladno  

        Bohuzel nezapamatoval prave, ale co bych policajtum rekl. Ze na me sproste rval a v ruce drzel baseballku. Nastesti k podle me k zadny udalosti co by se mela hlasit policajtum nedoslo (jako ze by me zmlatil) a jsem fakt rad

        0 0
        • Meluzina  

          asi bych to stejně nahlásila, už proto, kdyby se jednou někde neudržel, bylo by jeho násilnické chování již zaprotokolováno a vzato v potaz v hodnocení jeho potencionální nebezpečnosti…

          0 0
          • unavix  

            Zbytečně ztracený čas.Stráví 2 nebo 3 hodiny u četníků,po měsíci příde papír o odložení vyšetřování z důvodu neznámého pachatele.

            0 0
            • Meluzina  

              no a? ale maník bude mít průšvih, až to zopakuje, to je ten důvod, ty mi připomínáš dámu, která nenahlásí znásilnění, protože se třeba stydí, ale už jí nedojde, že borec to bude zcela jistě opakovat…

              0 0
            • ememem1  

              to sa velmi mylis.

              0 0
          • krakor  

            jj presne ako pise meluzina urcite by som zavolal policajtov ked nic neporiesis aspon bude mat u sliviek zaprotokolovane ze uz s nim niekde bol problem (i ked je to asi male bezvyznamne minus pre to hovado )

            problem ze si bol zrejme sam a on tiez to asi by to bolo sporne dokazovat co kto urobil povedal cim maval atd.

            ale urcite slivky by som volal

            0 0
          • scret  

            nesmysl – to je svedectvi proti svedectvi…

            za druhe, tezko mu neco dokazes, kdyz se vlastne nic nestalo… a uprimne si myslim, ze policajti to resit nebudou..

            0 0
            • Meluzina  

              nejde o vyřešení, ale nahlášení

              0 0
              • scret  

                vis kolik je to papirovani pro toho policajta? Myslim, ze te akorat slusne poslou do patricnych mist…

                0 0
                • krakor  

                  aj to sa da riesit podat staznost na inspekciu min. vnutra.

                  ide o to ci ma clovek cas a chut to riesit.

                  0 0
            • krakor  

              jj to som mal na mysli ze by to bolo slovu proti slovu

              0 0
    • winter78  

      Rad bych vedel, jak reagujete na to, kdyz vas treba auto predjede v miste, kde se vam to nelibi: Napr. v zatacce, pred horizontem, nebo kdyz jede proti auto.

      Nereagujem. Ak to prežijem, nie je na čo reagovať. Za 19 rokov jazdenia po asfalte som si už na „šoférske zručnosti“ zvykol natoľko že som už nejaký apatický a nerozhádže ma nič. Ak niečo áno, tak to už musím mať zlú náladu , tepy na maxime a poriadny death metal v sluchátkach.

      Pri každom aute ktoré ma obieha alebo ide oproti, sa snažím reagovať…to znamená že podľa momentálnej situácie sa buď stiahnem viac ku krajnici,alebo ostanem viac vo vozovke, alebo pribrzdím a občas aj zastanem v prípade že na úzkej ceste za mnou počujem kamión a oproti ide autobus.

      0 0
    • Tina  

      Mne sa v Bratislave stalo, že na mňa týpek v aute čo som predbehla vytiahol zbraň! Mal vedľa seba ženu a na zadnom sedadle dieťa a reval na mňa čo si to dovoľujem. Vraj mám zastaviť, že mi to vysvetlí. Kričal na mňa za plnej premávky v uliciach Bratislavy za bieleho dňa a mával pištoľou, že ak nezastavím tak mi rozstrieľa auto. Našťastie sa o chvíľu cestné prúdy rozdelili a ja som išla doprava a on doľava. Zastavila som na najbližšom mieste a ešte hodinu sa mi klepali ruky.

      0 0
      • mr.antik  

        Tak to už neni prdel… zablokovat dopravu, utéct z vozu, zavolat policajty a třeba si šel i posedět.

        0 0
        • Tina  

          bohužiaľ realita v Bratislave je iná :( Je možné, že ten človek má známych na polícii a nakoniec z toho vyjdeš veľmi špatne a navyše by mal ten magor aj moje meno a adresu a už by som sa ho nezbavila. Stalo sa pár prípadov kedy takýto grázli niekoho zablokovali a vytiahli z auta a zmlátili iba preto, že išiel trocha pomalšie a oni museli kvôli nemu pribrzdiť. Nakoniec im ani nič nedokázali a vplyvní rodičia alebo kamaráti im to vybavili.

          Nie som na takéto situácie stavaná a proste som nevedela čo robiť. Teraz z chladnou hlavou keď nad tým tak rozmýšľam tak som mohla vybrať mobil a odfotiť ho alebo natočiť na video, ale keď sa pozeráš ako ti niekto mámva pred očami pištoľou som ostala ako zamrznutá :(

          0 0
        • ememem1  

          no neni ale bohuzial neni sama co sa jej to stalo. tu mas jeden medizlizovany pripad spred par rokov a v diskusii mozes najst viacero prispevkov co sa im stalo nieco podobne. v usa by sedel 10 rokov minimalne.

          0 0
      • Meluzina  

        tak to bych policii rozhodně volala, v autě mám stejně vždy sluchátko na uchu, takže klidně za jízdy..

        0 0
      • AsiJura  

        mezi lidma by melo byt vice zbrani, pak by musel pocitat s tim, ze se nekdo bude ucinne branit, pral bych mu narazit takhle na nekoho kdo nosi a ma potricny vycvik. Dalsi duvod si co nejdrive udelat zbrojak.

        0 0
    • MirosPikos  

      Je to nahovno tyhle situace, člověk se neudrží a něco řekne. Pak si uvědomí, že je to zbytečný a čím víc se bude vztekat, tím víc se bude vyostřovat vztah mezi idiotama a bajkerama.

      Tuhle mě taky docela v rychlosti předjížděla ženská, docela sem se lekl, když mi málem zrcátkem vrazila do řidítek. Nadával sem jako kaučukovej dědek, ale ona vůbec nic nezaregistrovala a jela dál – pulina. A to proti mě nic nejelo, docela široká cesta (z Hosína na Hlubokou kdo zná…). Za ní jela dodávka a všimla si toho, vezla asi lopaty. Najela schválně do krajnice, abych se nažral prachu. To mě docela vytočilo. Tak sem zarubal, jestli toho idiota někde nedoženu, že bych mu alespoň ukopl zrcátko. Pro moje (nebo jeho?) štěstí už jsem ho nedojel a nic se nekonalo. Pak sem si říkal, že bych mu to zrcátko měl ukopnout nějak inkognito, abych nevyostřoval vztah idiota a cyklisty.

      0 0
    • prvniodkonce  

      Vždycky se jim směju do xichtu a ptám se, jestli mám zavolat policii :)

      0 0
    • Jenda  

      no ja ac jsem pomerne klidna povaha a vetsinou me to nerozhodi tak mam hranici kdy to preskoci a pak nadavam a rvu jak pomatenej, mam tendenci se vydavat na stihacku za tema autama a pod. Nicmene temer vzdy mi ty auta ujedou a ja jsem rad. Kazdopadne jednou me predjizdel chlapek ve facku kdyz zrovna jelo auto v protismeru a fakt mi tam moc mista nenechal, jsem ho zachvili dojel a pomerne slusne muz rikam ze by mi mohl nechat taky nejaky misto kdyz me predjizdi. Jeho odpoved me totalne odzbrojila – mohl ale NEMUSEL. V tu chvili me to tak vykolejilo ze jsem mu rekl ze je zurak a jel jsem. Dodneska me mrzi ze jsem mu nevytahl klicky z auta a nezahodil. (Byl tak o 1/2 hlavy mensi, nastesti nemam uplne cyklo postavu:-) Nedavno me oprasil chlapek v praci, temer me sundal kdyz me zacal predjizdet dodavkou na vjezdu na kruhac, dojel jsem ho na vratnicic, zase jsem na nej rval ale pomerne slusne protoze vezl nejakiu africkou delegaci no uplne stejne jako ty jsem si nezapamatoval znacku takze kdyz jsem vychladnul a sel jsem to hlasit na nase bezpecaky, tak i kdyz meli tendenci to resit tak xicht ridice jsem si nebyl jistej a znacku jsem nevedel takze smula. No a posledne me klasicky predjela zenska a hned odbocila doprava takze moje predni kolo bylo od jejiho blatniko ani ne 10 cm, jsem teda taky odbocil a pokousel jsem se ji zdelit ze je uplne blba jenze pres jazykovou barieru to nebylo uplne to ono (jsem v It). Nicmene jeji omluva ze nevidela ze jsem tak rychlej me dostala – bylo to do kopce a jel jsem tak 10 km/h :-o

      Kazdopadne k tomu co pises, dobre ze se ti nic nestalo, v urcity chvili je lepsi se ohnout a blbovi servilne ustoupit. Pouceni pro priste – zapamatovat si znacku a hned volat policajty. Ve chvili kdy na tebe nekdo vytahne basebalku uz to imho trestnej cin je nebo min prestupek a casto se muze stat ze je to nekdo na koho maj cajti pifku a radi si s nim promluvej. Samozrejme to tak muze byt jejich kamarad a akorat se nad tim dobre pobavi. Pokud na to mas nervy muzes ten mobil vytahnout rovnou kdyz uz vytahuje tu palku a rovnou volat ale musis si bejt jistej ze porad budes mit moznost utect.

      0 0
    • BigKarel2  

      Nevim..to jě těžký… :D ale já bych se klidně porval, to mi problém nedělá ale asi to bude tím že se nechovám a nemám postavu jako většina BF… :D :D a semtam sebou i na kole mám teleskop…ale jesi měl 2 metry a bejzbolku a ty holý ruce, tak neuděláš nic nó… :/

      0 0
      • pepan_kladno  

        Nerikam ze se neumim uplne prat, ale se svyma ani ne 70kilama proti nabusencovi s baseballkou.

        Pro priste zkusim reagovat jako trochu klidneji a urcite si zapamatuju znacku.

        0 0
        • BigKarel2  

          jasný nó…to se prostě nedá jinak než ustoupit…leda sebou musíš vozit kvér… :D

          0 0
          • Jenda  

            na co kver – staci sklenej bidon s naftou a hadrikem koukajicim z vrsku od pana Molotova, pak jen zapalis a hodis na auto :-)

            0 0
            • BigKarel2  

              No to by asi nedopadlo pro tebe dobře…takhle vystřelíš třeba jen do vzduchu :D a když to nebude psychopat co má v autě brokovnici :D tak je po všem… :D

              0 0
            • MirosPikos  

              Zkoušel si někdy zapálit naftu? :)

              0 0
              • Jenda  

                proto je tam ten hadr, ale je fakt ze lepsi je to namixovat s benzinem, zase samotnej benzin je na hovno bo to moc rychle shori :-)

                0 0
                • li-borg  

                  Benzin nutno před tímto použitím ztužit a máš hotovo. Navíc ten čouhající hadr není zrovna bezpečný. ALe to je trošku jiné téma :-)

                  0 0
                  • Jenda  

                    nicmene predstava toho plapolajiciho offroadu je pro me jakozto pyromana daleko lakavejsi nez neci rozbita drzka :-)

                    0 0
    • mi-psi  

      no jo, každej by se rval a každej si myslí, že on je ten ublíženej. To je těžký, protože další násilí vede jen k dalšímu. Já už ani lidem neukazuju, co si myslim, protože to nemá cenu – proč se budu dohadovat s nějakym orangutanem, kterej má nadbytek testosteronu? Zakroutim hlavou a jedu pryč – autem, na motorce, na kole …

      aneb jak se řiká: „.. co si na něm vezmeš? ..“

      0 0
      • Jenda  

        ja s timhle uplne nesouhlasim – casto je to o tom ze tomu ridici ani nedojde ze udelal neco nebezpecnyho, pak nejakej projev nesouhlasu ty slusnejsi donuti se zamyslet proc byla rekace takova jaka byla. Samozrejme pokud to ten sofer udela zcela umyslne tak je to hovado a jakakoli dalsi reakce je zbytecna jenze to se tezko odhaduje. Ale myslim si ze i kdyz je clovek sebevic nasranej tak ve chvili kdy toho dotycnyho dojedu je lepsi zacit slusne protoze pak je mensi riziko ze od principialniho kretena dostane na budku.

        0 0
    • Fran-tic  

      Loni me 2× stazilo auto, letos se snazim jezdit s maximalni opatrnosti, ale proste nikdy nevis, kde narazis na nejakeho ******. Kdyz se mi tohle stalo v beskydech, kdy me 20 borecek v tatove aute serval, ze me ve 120 nemohl predjet, ale musel zpomalit, tak jsem mu otiskl hroty z tretry do kufru a kdyz zastavil (prekvapive u hospody) vysrouboval jsem mu ventilky z 2 kol :) Ale i tak jsem byl u toho podelany, aspon dostal lekci. V Ostrave se mi ale toto deje porad. Tento tyden mi hodil mysku nejaky typek s volume doprava v aute, dupl na brzdy, neco nadaval, rozjel se, zabrzdil a otocil do protismeru, takze jsem do nej malem vlitl…ale co nadelas no. Kameru a i tak ti to moc nepomuze. Sem tam to chce proplesknout, at si pamatuji, co muzou a co ne.

      0 0
    • swinx  

      Vidím, že tohle už je dneska uplně běžné.

      Taky jsem takového kreténa potkala. Odbočovala jsem z hlavní na vedlejší (na silničce) a on jel z vedlejší na hlavní, tak že se nám křížily cesty. Asi myslel, že mu dám jako slabší nesmyslně přednost a vjel do křižovatky. Bohužel já taky a srazil mě. Když jsme ležela na zemi domlácená se zloumenou rukou a vykloubeným ramenem, to hovado na mě začlo řvát, že jsem mu promáčkla kapotu a kam to čumím, že on má s autem přednost. Kdyby nepřijeli cajti, tak mě snad ještě přejel jak byl nasr*ný.

      Super zkušenost, od té doby jsem na silničku nesedla.

      0 0
      • alinceb  

        Tak to je drsný…způsobí nehodu porušením předpisů a ještě ošklivě zraní ženskou a pak má ještě žaludek na ní řvát…já bych měl teda staženou prdel kvůli možné žalobě…svět se v prdel obrací:(

        0 0
    • les  

      Základní pravidlo, nenechat vystoupit z auta.

      0 0
    • Alibaba  

      Čím dál, tím víc jsem rád, že jsem silničku hodil do žita. Od tý doby co mám rodinu si nějak víc vážím života a tyhle situace mi vydláždily cestu do hvozdů a luk – který jsem měl stejně vždycky raději.

      0 0
    • Smazaný účet  

      máš jezdit vybavenej:

      0 0
    • rainbowone  

      Nemáš jezdit u kraje ale udělat si na silnici místo. Pokud nechci aby mne někdo předjel (např. před zatáčkou) tak si najedu do středu vozovky a hotovo. Pokud se už stane, že někdo chce prudit tak si zařvu ale poslední dobou se to stává sporadicky, jsem klidnej a vyrovnanej. Peoč si kazit vyjížďku nervováním?

      Příště hleď na SPZ a zchladnou hlavou pak můžeš dotyčnému probodnout pneumatiky nebo zapálit auto.

      Nevidím důvod proč to řešit někde v lese. Dotyčnému bych tu pálku vytrhnul z pracek a dostal by škaredého mlatu. Jenže už to tak bývá, že tihle vymaštěnci si chladí žáhu na mladých klucích a ženských, na sobě rovného si netroufnou.

      0 0
      • pepan_kladno  

        To jsem tam zapomnel napsat. To jsem prave udelal, blizil jsem se do zatacky, proti jede auto, za mnou taky, tak si najizdim do stredu a v tom okamziku se tam zacal cpat…

        Jako mohl jsem se poprat, ale treba bych mel po sezone, to by zato asi nestalo

        0 0
        • rainbowone  

          Prostě můžeš ustoupit nebo to hrotit.

          Kdyby tam byl našlapanej devadesatikilovej cyklista tak si to chlap nedovolí, holt na slabšiho si troufne.

          Já ti jen poradím aby jsi si to tak nebral a hodil to za hlavu, zbytečně si tím budeš kazit náladu. Nebo můžeš vozit kameru a dělat si záznam, nic není lepší důkaz.

          Pepřáky, nože a další tyhle nesmysly si kup jen v případě, že jsi psychicky připraven je použít. Nějaké mávání pepřákem je o ničem, pokud ho vezmeš do ruky tak už jen v případě užití.

          0 0
          • pepan_kladno  

            Presne napsany. Snazim se to hodit za hlavu, asi tak ze se ted o vikendu povozim na bajku a pak uz zase silnicne do prace a tak..

            Presne to jsem psal nekde vyse, ze bych na to nemel ten peprak pouzit…

            0 0
            • Alibaba  

              A kde se ti to přihodilo?

              0 0
              • pepan_kladno  

                Kdyz jedes od Lan smerem na Novy dum, tak presne v miste kde mines tu hajovnu, tak tam zacina ten pudci usek – sjezd do Mysi diry, tam, kde zacinaji ty serpentyny.

                0 0
        • JSt  

          takze ve finale nam vyplynulo, zes mu vybocil pred auto v momente, kdy te chtel objet. kdybys zustal u kraje, bylo by vsecko vklidysu a nemusels tuhle situaci vubec resit. ;-)

          ze na tebe nekdo vystartuje s bejzbolkou je samo neomluvitelny.

          0 0
        • Alibaba  

          Nojo, jak to tak čtu, tak z toho auta to mohlo vypadat pěkně blbě a pokud si mu tam vlítnul „na krev“, tak se mu vlastně nemůžeme divit..:/ Ono pravda bývá většinou někde uprostřed. Vsadím se, že tutéž příhodu on vypráví nachlup obráceně!!

          0 0
          • alinceb  

            Jakože se ho snažil zabít nějaký cyklista, následně ho donutil zastavit, vytáhl ho z jeho SUV, seřval ho a chtěl ho zmlátit, tak si musel do auta dojít pro baseballku, aby se tomu bouchačovi ubránil…?:)

            0 0
            • jIrI___  

              :-))

              0 0
            • Alibaba  

              No kliděně…A možná jen tak, že mu to v zatáčce proti jinýmu autu najednou švihnul před čumák a ještě na něj pořvával do kok*tů vyjeban*jch a když si to s ním šel vyříkat, tak mu ještě sprostě nadával, že ho musel umravnit pálkou. Slyším to spokojené mručení, pokyvování hlavami a poplácávání po zádech, jak konečně někdo těm srá*ům roztahovačnejm ukázal co jsou zač! Tož tak ;)

              0 0
              • alinceb  

                Silnice sou přece pro auta – nějací podělaní chodci nebo cyklovši na nich nemají přece co dělat!

                0 0
                • Alibaba  

                  Mno, paradoxně se tím řídím, ovšem z toho druhého pohledu – nechci se nechat zabít. Ovšem zažil jsem taky slušnou vojebávku. 1.1.12 cestou na Klínovec – partička na kolech v trojstupu (trojjezdu?) a nic..pár se jich otočilo a stejně mě nechali jet cc 200m krokem, jako že abych neprudil. Už jsem sahal na klakson (a vím že je to z blízkosti a nečekaně hnus) najetej až na zledovatělý krajnici protějšího pruhu, když se začali pozvolna stahovat na dvojstup.

                  0 0
      • alinceb  

        Nezklamals…;)

        0 0
      • ememem1  

        z tvojich reakcii (napr. ked bola debata o tom motorkarovi co akoze vrazl do pelotnu) bych si dovolil uzavriet ze si prasteny uplne rovnako ale z tej druhej strany. pomerne presne na teba sedia tie vylevy o cyklobuznach a cykloteroristoch na dfens-ovi.

        0 0
        • rainbowone  

          Po bitvě je každej Generál, co?

          Tobě asi příjde normální přetlačovat se s autem nebo je normální na někoho tahat pálku nebo zbraň?

          Co konkrétně se ti na mém názoru nelíbí?

          0 0
          • ememem1  

            Nemáš jezdit u kraje ale udělat si na silnici místo. – imho totalna a dost nebezpecna blbost a navyse proti predpisom. uznavam ze jazdenie pri krajnici je ale niekedy nemozne(jamy, bordel po zime) nicmenej sa nasilu tlacit kdo stredu…

            // Pokud nechci aby mne někdo předjel (např. před zatáčkou) tak si najedu do středu vozovky a hotovo.// – tomu sa hovori obmedzenie ineho ucastnika cestnej premavky, jazdis jak prasa a stazujes sa na soferov ze jazdia jak prasata.

            Pokud se už stane, že někdo chce prudit tak si zařvu – keby si pri podobnom manevri este na mna zacal revat a nahodou bych mal blbsi den by si mozno zazil srandy…

            jsem klidnej a vyrovnanej. – to z tvojho prispevku priam srsi.

            Příště hleď na SPZ a zchladnou hlavou pak můžeš dotyčnému probodnout pneumatiky nebo zapálit auto. – kecas

            Dotyčnému bych tu pálku vytrhnul z pracek a dostal by škaredého mlatu. – no neviem, len aby.

            proste z tvojich pripevkov mam pocit ze si cyklomilitant rovnako ako je dfens motomilitant a placate rovnake kraviny akurat kazdy z tej svojej strany.

            faktom ale je ze jazdnie na silnicke je u nas(teda aspon v mieste mojho bydliska) o zivot a po vacsine su vinny vodici.

            0 0
            • alinceb  

              Člověče s tebou se obvykle na moc věcech neshodnu, ale tady máš fakt pravdu. Na rainbowone mám podobný názor – viz. dřívější debaty motorkáři v pletonu a pirátovi u Plzně…

              0 0
            • rainbowone  

              Člověče jezdil jsi vůbec někdy na kole/autem/motorce?

              Tobě připadá normální předjíždět do zatáčky (zvlášť, když do ní není vidět) co se asi tak stane, když řidič potká auto v protisměru. Řekl bych, že to na 100% obsere ten cyklista na pravé straně vozovky. Dvoutunové auto tě sundá jako nic a šofér ještě ujede jak je dobrým zvykem.

              Když nemájí rozum jiní tak se ho znažím mít já, zvláště, když daný úsek znám a vím jak je nebezpečný. Za roky ježdění vím, že je lepší jet 50cm-1m od kaje a řidič tě objede s blinkrem, než lízat krajnici a nechat se oprasit každým blbečkem co mu dělá problém otočit kolečkem, navíc nevybočují z jízdní dráhy při objíždění kanálů. Samo když je možnost uklidím se na krajnici abych umožnil volný průjezd.

              Krásně jde vidět ohleduplnost u profi řidičů náklaďáků, ti na dálku lechce zatroubý aby jsi věděl, že tě předjede dlouhá souprava a až potom začnou předjíždět, těm klidně uhnu až do marastu za krajnici.

              Příště hleď na SPZ a zchladnou hlavou pak můžeš dotyčnému probodnout pneumatiky nebo zapálit auto. – kecas – myslel jsem to ironicky, když člověk vychladne tak začne uvažoat racionálně, že:)

              nevím o tom, že bych byl cyklomaniak, jen se nechci nechat zabít. Jedu si na kolo vyčistit hlavu a né se nechat stresovat 1% zamindrákovaných řidičů.

              0 0
              • ememem1  

                to uz znie rozumnejsie.

                0 0
              • ulipik  

                Jo takhle mne dost tesně předjeli autem houbaři, jedu u krajnice a on to líznul těsně vedle mne. No a jak si tak jedu tak jsem to auto potkal zaparkovaný u lesa. Nechtěl jsem dělat velkou škodu, tak jsem mu pochcal kliku u dveří a smotal stěrače do kuličky. Napřed jsem uvažoval o zrcátku.

                0 0
                • Martin  

                  měls mu tu kliku ****** :D

                  0 0
        • rainbowone  

          pokud se chceš rejpat v případu motorkář vs peloton, tak tam policie dala spoluvinu za crash motorkáři, tak tam jsem řešil co by se stalo kdyby nejel peloton ale třeba několik kombajnů za sebou, když už tedy řidič tvrdí, že nevěděl co se děje.

          Tam by taky motorář jednomu uhnul a do dalšího to napral. To co se stalo pak, že byl motorkář napaden jsem nikdy neobhajoval ani neschvaloval. Ale to je úplně jiné vlákno.

          0 0
          • jizby  

            Kombajn by byl ve stejné situaci vidět mnohem lépe a dříve, než ten peloton, potože by zabral celou šířku silnice. Peloton jel čistě v protisměru a protože vyjížděl z táhlé zatáčky a ještě ze stínu, včas vidět kvůli tomu nebyl. Tvoje argumentace s kombajny je tedy zcela chybná.

            0 0
            • pepek  

              Hlavně před kombajnem by jel myslící člověk v autě a ne policajt.

              0 0
    • kali222  

      koukam, ze se asi zase zacnou vozit ve velkem zpatky ty dlouhe pumpy na silnickach. :D

      0 0
    • Atilla  

      Kudlu mezi žebra-přiměřená sebeobrana

      0 0
    • Radek_V  

      Moudřejší ustoupí.

      0 0
    • fousek  

      Nechapu jak muze terenak predjizdet silnicni kolo ve sjezdu v zatacce? To je podle me proste fyzikalne nemozny.

      0 0
    • Janouch  

      no tak to je dost šíleny mě se stalo neco podobnýcho na Florenci jsem předjej zprava magora v koloně a když se kolona rozjela a dojel me stahl okýnko a řval ja řval taky a on pak přibrzdil a vytahl z okýnka sekyrku :() chvíli jeste neco řval ale to už jsem ja jel rovně a on odbočoval na magistrálu … no hnus to byl

      0 0
    • zichis  

      napráskej ho za T.Č Nebezpečné vyhrožování § 353

      a jestli to neuděláč, tak se sám postižitelnej podle § 368

      0 0
    • jecnak  

      Vis, ja si po par podobnych stretech, kdy doslo i na facky/rany myslim, ze to nema smysl. Navic zakonite jednou narazis na nekoho, kdo je silnejsi a dostanes nakladacku ty a nezalezi na tom, ze mas pravdu ci jsi v pravu. Takze nekricim, neukazuju nic neslusneho, maximalne zvednu ruku bez jakychkoli gest, ci si poklepu na prilbu a pro sebe si zanadavam.

      Pokud jedete ve vic lidech a opravdu vas nekdo schvalne ohrozil ci ohrozuje, doporucuju volat policii. Zastavit na miste a zavolat policii a vylicit, ze vas ridic ohrozoval. Policie tu neni od toho aby rozdavala pokuty za zlociny spatneho parkovani, ale prave pro takove pripady. Muze to byt kvalifikovano celkem zajimavym ohodnocenim.

      0 0
      • Medunka  

        No naposled za tebou někdo ten prostředníček zvedl při tom riskantním manévru předjíždění z protisměru.

        Fajn občas je, že když tě někdo takhle prasí, že ho okolní auta vytroubí.

        Jinak dneska slušná story na cyklopruhu a podjíždění aut na světlech tímto pruhem. Z otevřeného okénka se ozvalo – podjíždí tě cyklista a šup, už sem tam měla čumák. Tak jsem houkla cyklopruh, přes chodník se dostala před něj a rovnou ke světlům. Naštěstí sem teda odbočovala, tak to bylo bez úrazu.

        0 0
    • plachák  

      Minulý víkend jsme byli s přáteli a rodinou v Českém ráji. Při cestě z Trosek do Rovenska pod Troskami jsme jeli poměrně spořádaně po kraji cesty, možná metr od krajnice (typická česká cesta „sama jama“). Najednou ze zatáčky vystřelil idiot v MPV s hodně širokým přívěsem, jel po středu cesty, otevřenýma oknama, radio na plné pecky a nevím, co ho k tomu vedlo, ale asi na něho působila řada cyklistů jak rudý hadr a najel autem do protisměru na jednoho z nás a něco splašeně gestikuloval a řval. Bál jsem se, co se stane, když nás autem a přívěsem málem sestřelil – asi půl metru proletěl kolem nás. Svět se prostě zbláznil :-/

      0 0
    • smith22  

      Na takový hrdiny se hodí PARALYZER – Trošku mu přiškvařit koule a přiště by si to chlapec rozmyslel.

      0 0
      • JSt  

        to sou vsecko dobry kecy, co se hodi na takovyho hrdiny.

        vetsinou ale takove teorie pocitaji s tim, ze utocnik jen stoji a natesene ceka az mu splichnes kesr do huby nebo ho smahnes elektrickym vobuchem, kery musis vyhrabat ze dna batuzku. :-D

        0 0
        • smith22  

          Sem si přesně myslel, že mi tohle někdo napíše.Samozřejmě se o tom lehčeji mluví než se to potom provádí v reálu.Ale když už něco takovýho mám tak už to chce umět s tím dobře zacházet, mít to po ruce na patřičném místě(a né někde zahrabaný v batohu), umět předvídat a trochu šikovnosti taky není k zahození.Podle toho co píše zakladatel vlákna tak by tam byl prostor na vytáhnutí Paralyzeru(třeba když si ten mamlas vlezl zpět do auta před tím než znovu zastavil).Ale tohle všechno sou pořád jen kecy na fóru – jak by to dopadlo v reálu se nedá nikdy přesně říct – ale pořad lepší mít něco než nic – svět je ale plnej bláznů – ty na něho vytáhneš paralyzer, on na tebe devítku a jsi v pr… :-)

          0 0
          • Jenda  

            jak v prdeli? slusne se mu omluvis a jako spravny kajicnik pouzijes ten paralyzer na sebe. Preci to nebude takovej hajzl aby te pak jen tak tou bouchackou dodelal :-)

            0 0
          • JSt  

            ale pořad lepší mít něco než nic

            totalni blbost. jak myslis, ze by dopadl pepan kdyby v popisovane situaci sahl po nejake tady zminovane picovine? dostal by zprava zleva bejzbolkou a mohl by si gratulovat, kdyby si zavolal retung sam. ;-)

            0 0
      • prvniodkonce  

        Mobil, banán, duše, pumpička, páky, multiklíč, taser.

        OK

        0 0
    • maedva  

      Jednou mě ze zadu dojelo auto, přibrzdilo těsně u mě a borec se vyklonil z okna a rukama mě vytlačil/odžduchl ze silnice… Byla to vteřina a neměl sem šanci vůbec reagovat ani sledovat co je to za auto atd.

      Naštěstí sem si dal akorát cyklokros na silničce bez zranění i pádu, ale nějaký čas po tomhle sem měl hodně špatný pocit…

      Jinak riskatní předjíždění, nedávání přednosti, najíždění je v podstatě každou jízdu.

      Doba je taková, že člověk musí počítat se vším… :-(

      0 0
    • DaSnail  

      tento príbeh vyrozprávaný z pohladu automobilistu by mohol byt tiež zaujímavý a plný napatia… 8o)

      0 0
    • Corydalis  

      Po přečtení zakládajícího příspěvku jsem se poděsil, co za hovada u nás dostanou řidičák, ale podle podle dalších tvojich příspěvků vyplývá, že v tom nejsi úplně nevinně. Patřím mezi obě skupiny, řidiče i cyklisty a kdyby mi cyklista začal vyjíždět od kraje do středu, když se ho snažím předjet, dost mě neštve. Sice na to nebudu reagovat, jako tebou zmíněný řidič, to trochu dost přehnal. Můžeš být rád, že tě i nesrazil, protože vyjet od kraje ke středu je pro mnoho řidičů nečekaný manévr. Jako cyklista se snažím jet co nejvíc ke kraji a zbytečně neohrožovat sám sebe. Nebo úplně nejlépe, silnicím se vyhnout:-)

      0 0
    • se-se  

      V místech, kde něco takovýho hrozí, pouštím kameru. Zatím se mě podobná věc nestala a le když, tak normálně podám trestní oznámení. I když mu nic neudělaj, tak bude muset zvednout zadek a dojít osobně na policii podat vysvětlení – aspoň ho truchu zbuzeruju.

      Ale stala se mě jiná věc. Uzoučká okreska, jedu v klidu pomaličku a okusuju hrušku. Proti mě kombajn a normálně s nasazenou lištou přes celou silnici včetně krajnic. A jede – on si snad fakt myslel, že prostě sjedu do pangejtu. Když byl asi 10m ode mě – hodil jsem tu hrušku. Prostě momentální nápad – spontánní reakce. Byla to velká, tvrdá nezralá a málo okousaná zelená hruška. A já se trefil do skla toho naleštěnýho drahýho kombajnu. Reakce okamžitá – z boudy vylít chlap a něco šíleně řičel. V klidu jsem slezl z kola, chvilinku hledal u příkopu a zvedl jsem kámen. Ukázal jsem tomu křiklounovi, co mám v ruce a opět jsem napřáhl. Reakce byla snad rychlejší než ta první – zalít do tý boudy a uhnul lištou mezi stromy. Projel jsem a hotovo. Asi mu došlo, že nemá cenu dělat ramena – nechyt by mě, nic nedokázal, jen by mě rozmlácený sklo za pěknejch pár tisíc(ta hruška byla náhoda ale asi si myslel že jsem mistr v trefování).

      0 0
      • Breakpain  

        Tomu se říká zachovat si chladnou hlavu :)

        0 0
      • DaSnail  

        no ty si proste ninja kyller.

        keby si tomu borcovi z prvého príspevku hodil hrušku do skla, tak s brekem zahodí aluminiovou bejzbolku do houští a valí dom ;o)

        0 0
      • marapara  

        :). Předpokládám, že kdyby ten borec jel v nějakém velkém teréňáku, tak by sis tohle nedovolil :).

        Borec byl prostě líný.

        0 0
      • smith22  

        Sranda by teprve byla kdyby mu to sklo po náletu té hrušky prasklo.

        0 0
        • BigKarel2  

          Tak předpokládám že se-se má na kole třeba nějaký hroty co se vysypou a propíchaj gumy pronásledovate­lům…takže je vysmátej… :)

          0 0
      • pepek  

        To je hovno, Rambo uměl hodit hrušku i na vrtulník.

        0 0
    • šimlos  

      Jenom člověk,zvyklý na jednání s takovýma typama by se zachoval jinak, tak se s tím netrap a hoď to za hlavu,já bych se zachoval asi stejně jako ty a většina normálních lidí taky. I kdybych měl u sebe pepřák nebo bůhví co,tak bych si to uvědomil,až by ten blb odjel :-)

      0 0
    • pepan_kladno  

      Diky vsem za rekace a plodnou diskusi… Po incidentu jsem chtel jezdit nadchazejici vikend jen na bajku, ale kluci me vytahli a za dva dny pres 250km bez incidentu…

      Muzu vam rict ze jsem si z toho vzal urcite ponauceni. Preju mnoho bezstarostnych a radostnych chvili na kole.

      0 0
    • Smazaný účet  

      na silnicích můžeš potkat všelijaký idioty:

      http://youtu.be/SnduJC3AoW8

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.