• kubajs mtb

    ahoj, chtěl sem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s gps na iphone. Koukal sem že appstore nabízí nějakej navigon ale nevím jestli stojí za to dát za něj takovej ranec. Případně nevíte o nějakym jiným řešení pro iphone? díky

    0 0
    • jerrry  

      koupil bych si Garmina 60CSx nebo tak neco a iPhona nechal doma. Je to prilis draha vec na to aby se nekde v lese rozmlatil nebo promokl. Jen muj nazor. iPhona mam a v zivote by me nenapadlo ho pouzivat na navigaci v lese nebo na kole. Na to ho mam moc rad :-) Dokonce kdyz jedu ven, jako telefon beru jednu z nejlevnejsich No­kii.

      0 0
      • Honza729  

        Tak on nepise o pouzivani v lese. Navic by tam iphone byl nepouzitelny, zrejme ma slabsi GPS cip. Kolega v praci navigaci v iphone ma a co se zminoval, tak ma problem se zamerenim uz treba v huste sidlistni zastavbe. Nevim jak by to bylo s presnosti v lese…

        0 0
        • jecnak  

          V lese bez problemu. Kdysi jsem sem daval i zaznam trasy z behu lesem.

          0 0
          • Honza729  

            S iphone ? Tak to je prekvapeni…no tak super :)

            0 0
            • jecnak  

              Jo nejaky cas jsem pouzival jakousi aplikaci pro zaznam tras. Aktualni mam od Navigonu navigaci a tez bez problemu. Dokonce chytam signal i kdyz je mobil jen tak polozeny na sedacce spolujezdce.

              0 0
              • Lowrider  

                Jojo, já taky tak jezdím, hodím mobil na sedadlo spolujezdce a jen poslouchám kam mě to vede a zatím vždy bez chyby. Mám TomTom7 Navigator na HTC Touch Diamond2.

                0 0
        • jerrry  

          no pravda nic o lese nepsal … me to prislo tak nejak logicky, ze ma na mysli pouziti na kolo, kdyz to psal sem. Asi jsem vic logickej nez treba :-)

          0 0
        • Radek Broz  

          blbost!

          0 0
    • rdx  

      iphona mam, takze zadne kolega rika … :)

      Pro iphone je mozno nyni sehnat velice kvalitni navigace (iGo, Navigon) ktere uz opravdu naviguji a da se podle nich naprosto v pohode jezdit autem. Oproti klasickym navigacim je par omezeni (zkousel jsem iGO):

      obcas se stalo, ze pri velmi pomale jizde spatne zameril a posadil auto az za krizovatku :). do iGo nesli davat vlastni POI, radary atd (nevim jestli nove verze to uz neumoznuji)

      Iphona jde propojit s autoradiem, takze pani kdyz mluvi ztlumi muziku a hlas je krasne slyset.

      Nezaznamenal jsem zadny problem a vsude trefil (ČR, Praha, Rakousko). V iGo jsou mene podrobne mapy, takze velmi male vesnice treba nemaji pojmenovane ulice (Navigon je pry na tom lepe)

      V terenu ifouna pouzivam na geocaching, obcas na zaznamenavani tras do gpx, a samozrejme na hledani cest z lesa :))

      Kazdopadne pokud nechces kupovat dalsi pristroj, tyto aplikace bohate na zakladni navigaci v aute staci.

      0 0
    • jecnak  

      Mam navigon a az na nejaky drobny mouchy funguje bez prolemu. Spis se podivej na specializovane weby na recenze, pripadne primo v itunes.

      0 0
      • kubajs mtb  

        a dá se ten navigon sehnat jinak než přez istore? koukal jsme že to není zrovan nejlevnější. Teď mám v telefonu nějakej Sygic mobile maps, ale nějak to nefunguje resp. funguje ale pořád svítí hledám signál a nikdy ho nenajde. Koupil sem 3G z druhý ruky tak nevím jestli náhodou není ten gps modul nějakje pošramocenej. Dá se nějak rychle zjistit jestli funkční? nějakou aplikací nebo tak? díky

        0 0
        • jecnak  

          Asi jedine pres Itunes, pripadne jailbreak + nejak to tam dostat. Oficialne a legalne asi jen Itunes. GPS modul muzes vyzkouset trebas pomoci iMapMyRun, coz je software pro zaznamenavani treninku a vyhodnocovani. Je zdarma.

          0 0
        • rdx  

          aplikace se sehnat daji . zeptej se stricka googla . je to celkem trivialni (pokud mas jailbreak samozrejme) :)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.