• gazman

    Zdar, po defragmentaci mi přestal firefox zobrazovat fotky,nejde změnit vzhled stránky atd. Nevím co je za problém, přeinstaloval jsem ho a furt to nefičí.Pojedu teda dále na Int. exp. který maká bez problému, ale nevím jak zrušit zobrazování reklam a jak udělat aby mi fachčily mrtvé odkazy v textu aniž bych je musel kopírovat atd. dík za radu nejsem s compem kamarád. Dá se říct že jsem co se kompu týče úplné hovado.

    0 0
    • Smazaný účet  

      clovece, nevim jestli ti moje rada budue k nemecu,a le zkus operu…minimalne to blokova reklam ma udelane docela jednoduse-staci tuknout pravym->bůlpck content a pak poklikas co nechces videt a mas klid.

      0 0
      • Mr.Duck  

        Jo, a na link v textu klikneš 2× a můžeš tam přejít. Na IE se vys*r, je to bláto :-)

        0 0
    • Smazaný účet  

      http://www.ghacks.net/…ad-blocking/

      používej Google, čti návod

      0 0
    • Ossis  

      Chrome?

      0 0
    • camlost  

      firefox.exe -ProfileManager

      vytvoř nový profil a zkus, zda se zobrazují ty obrázky, atd.

      pokud se něco nezměnilo, tak ostatní brouzdery reklamy sice nezobrazují (s příslušným AdBlockem), ale stahují je. takže pak ještě hosts.

      0 0
      • gazman  

        ProfileManager jsem nikde neobjevil.

        0 0
        • camlost  

          dostal jsi navod, jak to (s velkou pravdepodobnosti) vyresit. stacilo copy&paste a mel bys hotovo.

          je zvlastni, ze misto toho, abys sam sobe usetril cas vyhledanim uvedeneho postupu v manualu nebo na webu (kdyz uz ti to tedy nebylo jasne), pises zpravu do fora a (zrejme stale jeste) cekas na reseni.

          tva volba a mas na ni pravo. respektuju to, ale nerozumim tomu. tak hodne stesti.

          0 0
          • gazman  

            Stary, pochop že jsem totální lama a rady typu copy&paste nebo firefox.exe -ProfileManager mi jsou k ničemu, mimo to už dva dni fičím na tom chrome, takže firefox už asi nebudu řešit.

            Hledat někde v manuálech je hnus a opruz komp není můj kamarád a nebaví mě u něj sedět i když často musím.Přeze všechno dík za snahu po moct.

            0 0
    • frdrx  

      Internet Explorer raději nepoužívej. Není to dobrý prohlížeč a je od Microsoftu, což smrdí, takže bych nevěřil jeho bezpečnosti. Nech si od někoho, kdo není „co se kompu týče úplné hovado“ zprovoznit ten Firefox, to bude nejlepší. Mimochodem, jestli chceš spolehlivej operační systém, nepoužívej Windows, ale stáhni si třeba Ubuntu a nebudeš muset řešit ani tu defragmentaci.

      0 0
      • jIrI___  

        Fakt si myslíš, že člověk, který se s počítači moc nekamarádí, se bude kamarádit s Ubuntu? Pokud jo, byl by asi první takový :)

        0 0
        • frdrx  

          Jo, myslím a ne, nejsem.

          0 0
        • Mr.Duck  

          Myslim, že zrovna ubuntu už musí ovládnout i cvičená opice :)

          0 0
          • jIrI___  

            Já ho zkusil jednou. V životě jsem při instalaci AutoCadu a Inventoru nebyl tak ********, noťas málem letěl oknem. Zlaté wokna, kde se nemusím o nic starat a všechno zvládne i necvičená opice :)

            0 0
            • Mr.Duck  

              Všechno zdaleka ne :)

              0 0
              • jIrI___  

                Měl jsem na mysli všechny základní věci, které necvičená opice potřebuje :). Nebudu se s tebou hádat, všechno má svoje plusy i mínusy. Aá jsem zastáncem toho, že pro běžného člověka je Windows ve všem lepší než Linux a různé jeho „odvozeniny“.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Plne souhlasim…az widle maji sve neduhy, vim ze kdyz chmatnu po nejake SW ktery potrebuju,l nebudu muset zesit zda mi to pojede nebo ne. A na pracovni stanici se pres ssh pripojim jak z win, tak z linuxu..taa­akze tak:)

                  0 0
                • Mr.Duck  

                  Hele, já třeba používám PC na net, filmy, muziku a vyjímečně sestřihám ňákej krátkej film nebo upravim fotku. Tudíž klasický potřeby průměrnýho BFU, a kromě střihání filmů sou snad ve všem z toho widle náročnější. Už blbý spuštění libovolnýho programu mi ve widlích zabere tak 5× tolik času co v KDE :) Potřebu po nainstalování systému doinstalovávat ňáký kodeky neznám, dokud nevyšel Clementine na win, tak neměly přehrávač muziky, kterej by byl aspoň skoro stejně pohodlnej jak Amarok atd…

                  Je to čistě věc zvyku, ale že Linux je pro běžnýho uživatele náročnej je těžkej bullshit. Chápu, že AutoCad je třeba náročnější rozjet na Linuxu, ale stejně tak je náročnější i blbou operu nainstalovat na wokna, nedej bože tam instalovat třeba Konversation (IRC klient) :)

                  0 0
            • frdrx  

              Jsi měl hodit z okna ten AutoCad a Inventor.

              0 0
            • soc  

              Tak predpokladam, ze u legalne koupeneho software mas narok na podporu od vyrobce, ne? :D

              0 0
              • jIrI___  

                No ony ty programy byly legální (studentské verze), jenže komu by se s tím chtělo babrat (navíc když neumí anglicky), když za necelou hoďku je problém jednoduše vyřešen přeinstalací systému :)

                0 0
      • Martin  

        tohle spíš patří do tématu vtipy 6 :D:D:D

        0 0
        • frdrx  

          Ne, to je myšlený naprosto vážně.

          0 0
        • frdrx  

          Ne, to je myšlený naprosto vážně.

          0 0
          • Martin  

            tak to potom jo

            Já mám v Linuxu akcelerovanej desktop a vy ve Windowsech ne. Já v linuxu nemám viry, rootkity a ostatní bordel, kdežto vy ve Windowsech furt. Mě nehrozí, že se mi samovolně smažou data na disku, kdežto vám vjednomkuse. Já si můžu nastavit všechny barvičky ve svém okenním manažeru a ve windowsech je to natvrdo šedé. Já mám zadarmo v Linuxu defaultně předinstalované už i aplikace gqview a gaim. Linux má OBROVSKY VELKÝ UPTIME, daleko větší než ty vaše dementní zavaděče na hry. Vy musíte složitě klikat, jenže já, fiškus, si napíšu do commandlajny jen urpme **$$&^ě*cxoxmxmxux­nxixsxtxs/¡´´. Kdybyste nebyli brněnští vesničani s Intelem tak byste už dávno naši komunitní rozkvetlou květinu Linux používali jako každý normální člověk !!! LINUX RULEZZZZZZ!!!!!!! Beztak je máte ukradený vy socky s nagelovanejma vlasama.

            sorry, ale nemůžu si pomoct :D:D:D:D

            0 0
            • frdrx  

              Hmmm. Poznamenávám si tě a nebudu tě už brát vážně, protože pokud se bavíš na této úrovni o softwaru, pak nejspíš nemáš ani co říct ke kolům.

              0 0
    • weekend warrior  

      v rámci zřejmně nejen mého duševního klidu bych byl rád, kdyby si internet explorer, a to jakékoli verze, zcela ignoroval:)))))

      0 0
      • gazman  

        O.K. udělal jsem to mám ten chrome, ale jak v něm ***** ******* ty zasrané reklamy a oživit nefunkční odkazy? Hoši serte ne složitosti a akademické debaty o Ubuntu oknech atd. a dejte radu jak snadno vyřešit tuto banální záležitost.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.