Hotel Černá hora - Rychlebské stezky

452 nepřečtených
  • Menhir

    Pozor všem co se vydají na Rychlebské stezky a pak se občerstvují v Černé Vodě – žlutý barák – hotel Černá voda. Byl sem tam letos poprvé, už zdálky bylo něco špatně – logo Budvar. Zahrádka v poledne samozřejmě plná, pivo kyselé, ale ne zase až tak moc (první chutná snad vždycky a cokoliv). No co byl ******* a to velký, změna kvality v kuchyni. Polévky tam stojí 45,–Kč, čočková byla spálená, smrděla divně, tak sem ji vrátil. Ostatní nedojedli. Bratislavský guláš vypadal hrozně, 3 knedlíky o šířce 1cm, kamarád nedojedl. U vedlejšího stolu prý platili za dva rohlíky 15,–Kč.

    Víc lidí co tam v sobotu bylo pravilo, že tuhle zkušenost dají na net, opravdu tolik naštvaných bikerů sem eště neviděl.

    Pak jsme se jeli najíst do Vidnavy – Na Rynku nezklamou nikdy.

    Takže jsme asi přišli o jednu fajn zahrádku, nestojí za to se tam stavit na jídlo…

    Údajně se tam změnil ředitel, no tohle nemůže dlouho vydržet.

    Máte téš nějakou zkušenost z Černé Vody?

    0 0
    • waltari  

      Píšeš o hotelu Černá voda, ale v nadpisu vlákna máš Černá hora ?? … ;-)

      0 0
      • Menhir  

        Je to hotel Černá hora v Černé Vodě, omlouvám se :)

        0 0
    • kubad  

      smutné loni jsme tam byly a vcelku OK

      0 0
      • Janouch  

        jo jídlo i pivo byly OK ale na to pivo se čekalo neskutečne dlouho jak jsem z vyklej z Čech, že je pivo na stole do minuty tak tady to byla snad do 10–15 :)

        0 0
        • goofy  

          njn.. Dobre nacepovat pivo chvilku trva ;o)

          0 0
          • Menhir  

            Já si na dobré pivo rád počkám, v Čechách se čepuje rychle po skle, to mi de pak nahoru, u nás na východě se čepuje pomalu shora a je to pak lépe pitelné. No sto lidí sto názorů :)

            0 0
            • Atilla  

              A plzeň se točí pěkně najednou:)

              0 0
              • goofy  

                Samozrejme ze toceni mokrou penou prislo uz i k nam, ale malo kde umi to pivo poradne osetrit… No prave jsem dostal slinu. Asi zitra zavitam Na Bozenku na nefiltrovaneho Poutnika… :-)

                0 0
                • Baba-Ji  

                  joo, Bozenka nebo Poutnik nad zelnakem, tam je labuznicke pivko :p …taky jsem chyt slinu :D

                  0 0
            • Janouch  

              v pivu se trochu vyznám .. pivo mužeš načepovat na nekolik zpusobu a je jedno kde jestli v Čechach nebo na Moravě nejrychlejsi a klasický zpusob je jak píšeš po skle.. pak jsou další jako šnyt tam je více peny .. vše je ale o tlačném mediu pokud nekde na Moravě maji pivo po načpovaní přesycené tlačnym plynem nedivím se že jde nahoru :) ale zpusob co znam z Moravy kdy pulitr postaví pod pípu a pivo pustí z výšky, tím se snaží vypudit plyn z piva .. to je prasarna nejen že pivo nema bublinky ale příprava trva dlouho viz. tech 15 minut… zaver je jasnej kdo umí pivo dobře ošetřit nemusi se bat ho čepovat rychle

              http://www.prazdroj.cz/…ravne-cepuje

              0 0
              • RomanH  

                Pruser je, ze ve spouste hospod si pod pojmem „nacepujem Vam ho rychle“ predstavi akorat tak velky tlak C02. Specialiste na to jsou stanky kolem rek a vubec cele jizni Cechy (Lipno a okoli). Kdyz jsem pani na Lipne poprosil, at toho CO2 ubere, tak se na me skarede podival s tim, ze jak mi to pivo ma asi cepovat. Vzal jsem si lahvace a sel o hospodu vedle, kde meli dobre tocenou Plzen (bohuzel, jen dve hospony v cele Predni Vytoni), jinak vsude hnusnej presycenej Budwar nebo Gambac.

                0 0
                • Barberry.pha  

                  Tak ono pokud ti bude stat fronta 30 lidi a ty budes cepovat pivo pomalu, tak asi nebudou moc nadseni, pokud si chci dat dobre pivo tak si jdu sednout nekam do restaurace, u stanku podel reky, cyklo tras atd cekam ze dostanu pivo rychle a zazenu zizen, vesmes do kelimku a necekam stejnou kvalitu jako nekde v restauraci.

                  Ikdyz je pravda ze ne vyzdycky se musi to pivo tak prasit, hodne CO2, nebo kdyz je prechlazene, to je pak peklo.

                  0 0
                  • RomanH  

                    Kdyz jsem videl treba na Vltave ten frmol, tak by nebylo problem mit roztoceno vice piv. A u toho stanku na Lipne jsme byli jen tri. Ja si na pivo radeji pockam, nez mit prekyslicenou sracku bez chuti, co pali v krku a nafukuje pupek.

                    0 0
                    • karliner  

                      Já ti naprosto rozumim, když vidím takový stánek, dávám raději lahváče…

                      0 0
                    • alinceb  

                      +1

                      Vřele doporučuju návštěvu pivnice Pajzl u Jakuba ve Vyšším Brodě a stánek přímo vedle splavu v Rožumberku – jediná 2 místa na světě, kde čepují geniálního Vyšebrodského Jakuba…;)

                      0 0
                      • Menhir  

                        Toš pod tohle se podepíšu,

                        sou samozřejmě aj jiná výborná pivka, třeba Kocour, Matuška,nebo Kvaslav, no Jakub mi hodně chutnal i z toho kelímku u jezu v Rožmberku. V Pajzlu mi ho (Jakuba) natočila holka, co tam byla první den a nepokazila na tom vůbec nic :)

                        0 0
    • JMT  

      Mam naprosto katastrofickou zkusenost s tou jejich ubytovnou, ale v hotelu sme davali jidlo a bylo ok…tak jinam no :-(

      0 0
    • Ladikcmelda  

      Zdravím Vás, jj, pravda. Ještě loni jsem si pochutnával při zastávce zmíněného hotelu. Letos jsme si udělali pořádný hlad a těšil jsem se jak si posedíme na pivku. Ten Budvárek bych pominul, když je žíža tak jde všechno. Pokud si však chcete dát půl litr kofoly tak se nachystejte 35kaček. To že kámoš dostal tu hnusnou polívku, to by ještě šlo, ale bílá miska nebyla z venku bílá, ale zamatlaná od šmíru, prej jak řekl říšní s úsměvem, je to od kuchařky co umívala hrnce, tak to těma rukama zamatlala. Vtipkovali jsem že tam byly před náma automechanici…Po­lívka za 45… no coment, protože to byla totální srajda. Co mě ale dostalo, znám Bratislavskou plec, od soboty znám už aji bratislavský guláš. Majda jak srajda velice zvláští chutě, raději nevzpomínat, ale co mě dostalo úplně byly 3 kndedlíky. Pvně jsem si myslel že to sranda nebo že si spletli dětskou porci. Nesplětli. To že ten knedlík měl centimetr to Menhyr přehnal, tipl bych to na 0,5cm. Vživotě jsem nic takového neviděl. Ptal jsem se , zda tam vaří ještě jiná kuchařka, ano. Pokud se tam teda někdo vypravíte, doufejte, že na Vás nevýjde ta co vařila teď o víkendu. Na druhou stranu, pokud se chcete pobavit, zakroutit si hlavou a rozčílit se tak vřele doporučuju. Hospodu dělá kuchař, tady to dodělali do dokonalosti. Navíc jsem se asi po půl hodině po dojezdu musel ******, dostal jsem totiž ještě břichokřeče.

      Mějte pěkný den, Ladik

      0 0
      • eLBouda  

        Přesně jak tady píšete. Loni v květnu jsme zde byli ubytovaní, naprostá spokojenost s obsluhou i kuchyní. Letos příšerné zklamání! Snídaně neodpovídaly zaplacené ceně, všeho jsme se museli doprošovat, obsluha pomalá, večer do nekuřácké restaurace přišla tak 2× za 2,5h! Na oběd se čekalo 50min, i když šlo o hotovku. Přílohy tvrdé (rýže, brambory). Ředitel MArtin Sklenář ovšem v ničem nevidí chybu, vše je podle něj perfektní, i on sám. V jídleníčku steaky za 400 a krevety v předkrmech? kolik cyklistů si to asi objedná a tím pádem jak čerstvé to tam musí být. Z kuchyně se věčně linul dým, museli jsme pořád větrat! Takže asi tak, hotel jednoznačně nedoporučuji a už se tam nikdy nevrátíme. Našli jsme si ale novou vilu se saunou vila.wz.cz, vypadá to tam pěkně, tak pokud budete přece jen chtít jet na Rychlebské stezky, tak zkuste tam :)

        0 0
        • Vilém  

          A tu vilu provozujes ty, nebo zatim jen nejakou boudu?

          Co vlastne vede lidi k tomu, aby se zaregistrovali, nebo preregistrovali?

          0 0
      • Necris  

        35 Kč za 0,5 l kofoly je v restauračce v sezoně naprosto normální cena ;) Jak kde teda, v popisovaném bufáči asi ne.

        0 0
        • Azmir  

          Za 0,5 L kofoly ti přijde 35 kč normální? V mém okolí snad není hospoda, kde to přesáhne 25 kč/ 0,5 L

          0 0
          • Frostty  

            Hotel Černá hora, je špičkové restaurační zařízení, se špičkovým jídlem, epesní obsluhou, v lukrativní destinaci, proto ta cena.

            PS: Stejně byla Koala lepší..

            0 0
          • Necris  

            Jak ve které samozřejmě, to tam píšu. Jenom se snažím říct, že to není zase tak předražené. Samozřejmě dát 40 Kč za domácí citronádu je něco jiného a mnohem slastnějšího …

            0 0
          • jIrI___  

            Těch 35,– je sice nadprůměr, ale rozhodně ne nic nenormálního. Setkávám se s tím občas i na vesnicích (naposledy ve Štípě u Zlína).

            0 0
    • Flegmatik  

      Tož dobré vědět. Kdo chce kam, pomožme mu tam :-) Pan ředitel hotelu bude zřejmě člověk na svém místě (takový ten typický český podnikatel), soudě podle reakcí v té jejich knize hostů, plné pouze pozitivních reakcí :-D

      http://www.hotelcernavoda.cz/index.php…

      0 0
      • bochov  

        Četl jsem prohlašení pana ředitele je to fakt typicky česky blbeček,ktery si hraje na mistra světa.Nedavno tady někdo psal o hnusných polevkach na Lyse hoře take jsem tomu nevěřil až jsem yse před měsícem v šantanu přesvědčíl.Pan ředitel si muže tvrdít co chce ,ale tady ma reklamu zaručenoiu.Az těmi paragrafy je trapny až ubohy.

        0 0
    • goofy  

      No to jsi me teda potesil… V Cerne Vode jsem se vzdycky tesil do hotelu, na Cernou Horu, a ted tam toci nejaky zasraty Budvar, jo? :-(

      0 0
      • McBlacky  

        loni mě to tam taky přišlo dobrý, jedli jsme tak 2× a porce i chuť na danou lokalitu v pořádku. Pivo černá hora fajn.

        Budvar mi zrovna ze všech velkopiv v čr chutná nejmín :/

        0 0
      • RacerX  

        Je vidět, že nevíš co je dobré pivo :D (i spousta jiných v tomto vlákně)…i když pokud je tam taková kuchyně, tak je jasné jak musí vypadat výčep.

        PS.: i když na kolo se kroužek nebo B12 moc nehodí ;-)

        0 0
        • Lišák  

          Je vidět, že nevíš co je dobré pivo :D (i spousta jiných v tomto vlákně)…

          Tisíc lidí-tisíc chutí, ale moje (a nejen moje) zkušenosti s tímto výtvorem jsou takové, že po třech kouskách mám ráno bolehlav. Je zajímavé, že po jiných pivech toto u mě nenastává. A to ani při konzumaci možství většího, než velkého :-)

          0 0
          • Barberry.pha  

            Toto nastava po konzumaci vice jak 3 kusu 12 Budvaru

            Po 10 Budvaru tento problem neni.

            0 0
            • goofy  

              Ano, ale uprimne, 10 neni pivo :o)

              0 0
            • Frostty  

              10tku Budvar můžu s klidným svědomím zařadit i za takový „etalon“ třídy jako je Gambáč 10tka. Takže takové pivo nebrat.

              0 0
              • karliner  

                Legrační je, že nikdo nepije Gambrinus, maximálně si lokne jedno, aby odvrátil uhynutí žízní a přesto je to suverénně nejčepovanější pivo v Česku. Asi ho tu lemtaj cizinci, co pivu nerozumí, páč každej správnej českej pivní sommeliér jím pohrdá.

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Ti správní ****** piva jsou na fotbalovývh stadionech!

                  0 0
                • Frostty  

                  Taky nechápu.

                  0 0
                  • karliner  

                    Třeba já ho na chatě piju. V jedné hospodě Bakalář, ve druhé Gambrinus, kam jdeme se sousedy, tam piju, co mi natočí, těch pár kousků jde snést od každého, jediný rozdíl je v ceně, jinak bych to snad nepoznal..

                    0 0
          • Janouch  

            jedna věc je chut piva tu vnímá každej jinak, ale druhá je jak se ta chut dá podělat špatným ošetřením piva od špinavejch trubek a sklenic až po přesycení tlačným mediem

            0 0
          • RacerX  

            Jde jen o to, že je tam hodně alkoholu…a proto se u toho musí přemýšlet :-)

            Že tě bolí po třech pivech hlava…

            Hlavně mi příjde, že ta bolest hlavy je jen výmysl dnešní doby, protože mě nikdy z B12 nebo kroužku hlava nebolí a to samé řekne každej kdo chodí na toto pivo do správných hospod…Masný, Malý pivovar, Juvel atd…to jsou Budvarské Hospody (točí se z tanků) a to pivo je odsud fakt bomba!

            Dnes jich dám aspoň 15× :-)

            0 0
            • Lišák  

              Zkušenosti s bolehlavem po Budvaru jsem začal získávat zhruba v roce 1993–4, kdy ho začali točit v naší „slezinové“ hospě. Před „B“ tam měli Kozla a dobrý, po pár letech zase přešli zpět na Kozla a zase dobrý. Jen ten Budvar byl špatně. A není to jen zkušenost z jedné hospy.

              0 0
              • Smazaný účet  

                jak komu co sedne, já zas nemůžu staropramen ze stejných důvodů. dvě piva a bolí hlava.

                0 0
                • fousek  

                  Me boli hlava z jakyhokoliv piva kteryho vypiju vic jak 1. Takze to mate jeste dost dobry.

                  0 0
          • MaroH  

            presne tak a to same mi dela ostravar…proste jedine RADEK:-)

            0 0
            • goofy  

              To bych zas netvrdil.. Ikdyz odkojeny na radegastu, tak uz to nejak davno neni ono. Ale aspon ten extra horky mi vzdycky udela radost :o)

              0 0
              • Lišák  

                Extra hořký mají u nás v samošce. Na zkoušku jsem ho dal, a musím potvrdit, že dost dobrý.

                0 0
              • Smazaný účet  

                ted ho chodim chlastat za chlastenky (obdoba stravenek, ale plati jenom v hospode):)))

                0 0
            • jIrI___  

              Ostravar je nehorázný samoser. Stejně jako Starobrno.

              0 0
              • Frostty  

                A přidej k tomu Vyškov :D.

                0 0
              • marapara  

                Se Starobrnem si dovolím nesouhlasit. Dřív mi to pivo vůbec nechutnalo, ale poslední 2 roky není vůbec špatné, ať už 10 nebo raději 11tka.

                0 0
            • unitak  

              +100

              0 0
          • Soreno  

            Nj Budvar neni pro každýho :-)) mě teda hlava bolí jen když nedodržuju pitnej režim nebo když to přeženu, ale že bych po třech Budvarech měl migrénu :-)) jinak je to jedinej velkej pivovar kterej vaří ze chmelu a ne ze sraček jako plzeň a chuťově mě například chutná, ale 1000 lídí=1000 chu­tí.

            Spíš mě sere když jedu přes 1/2 republiky do jeseníku kde jsem si loni dal černou horu a dostanu tam budvar a ještě blbě ošetřenej ach jo já chci místní pivo ať vím co tam kde vaří :-))

            0 0
            • alinceb  

              No zrovna Černá Hora se vaří u Brna…zkus „ryzí pivo z Hor“…;) :D

              0 0
              • MaroH  

                no to je taky solidni elkhaft

                0 0
                • alinceb  

                  No nezapomenu, jak sem si koupil Holbu v hospodě pár metrů od pivovaru a po pár kusech sem málem nestihl doběhnout na hajzlík…:D

                  0 0
            • Menhir  

              Ogare na návsi v Černé Vodě mají Holbu, aj ve Vidnavě, to je místní pivo, ne Černá hora, byť byla dobrá :)

              0 0
              • Soreno  

                jj pravdu díte :-))

                0 0
              • Baba-Ji  

                Černá Hora je super, ale v Jeseníkách bych šel taky na Holbu

                0 0
                • goofy  

                  nemel jsem problem si tam dat behem dne jak Cernou Horu, tak i Holbu :o)

                  0 0
                • RomanH  

                  Tak to me prekvapujes. Ja (i vetsina znamych) Cernou Horu povazujeme za docela sracku.

                  0 0
    • jIrI___  

      Dobré vědět, včetně toho tipu na Vidnavu. Díky.

      0 0
    • Azmir  

      Celá černá voda je bída, nic pořádného tam není, dík za tip ohledně Vidnavy, tam asi příště zajedem.

      0 0
      • jIrI___  

        Co bys taky chtěl ve vesnici s nějakými šesti sty obyvatel ;). Tohle je třeba si uvědomit.

        0 0
        • Azmir  

          Na prajzké je takových vesnic a v každé 3 hospody :o))

          0 0
          • jIrI___  

            Prajzká je co/kde?

            0 0
            • bosmilan  

              od Ostravy na sever :-) Ludgeřovice,Hlu­čínsko,atd. a jsou dost hákliví,když si je někdo dobírá :-)

              0 0
              • jIrI___  

                Takže co by kamenem dohodil. A zas jsem o něco chytřejší :)

                0 0
        • Smazaný účet  

          Loni jsme se tam nabastili doccela dobre. Po dnu na bajku se poradny jidlo hodi. Zastavka primo pri navratu..pak schovat bajka a vyrazit znova na pivko. Pan majitel zrejme vycitil prilezitost jak nahrabat prachy a tak zacal katovat kosty…

          0 0
    • Kubiczech  

      Tak to na tu Koalu budu muset jinam. Ono kuchyně šla dolů tak nějak kontinuálně. Před dvěma lety dobré, minulý rok horší a jestli teda tohle teď, tak to potěš koště.

      0 0
    • soap  

      kua to je škoda loni tam bylo fajn,nemáte někdo tip na ubytko vhodné pro rodinku s dítětem?

      0 0
    • Atilla  

      Tohle téma mě zajímá. Minule jsme jedli v hospodě kousek od kostela (asi náměstí) a taky žádná sláva hlavně když vezmu poměr cena/výkon. Teď pojedem zase takže by to chtělo nějaké pořádné jídlo po brigádě a ježdění.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Pro pocitacove dementy jako jsem i ja bych prosil i GPS souradnice:DD

        0 0
      • Orfi  

        Jestli mas na mysli tu hospodu co je z druhy strany sezeni venku a pred ni velky plac na parkovani tak jsem tam jedli 2dny a bylo to lepsi nez ve zminovanem hotelu .Ubytonany jsme byli kousek od pojcovny kol.Nove opraveny pokoje uplne novy socialky v prizemi spolecna kuchyn .Co vic si prat :-)

        0 0
        • Atilla  

          Tak hrozný to tam nebylo, ale od nás mám asi jiný standart:)

          0 0
          • goofy  

            Zadna slava to tam nebyla, ale zase ceny pokud si dobre pamatuju tak pomerne priznive… Ale ja asi nejsem spravny etalon kvality. Me se libilo i punkove ubytko na Radosti :-D

            0 0
            • Atilla  

              To já radši na punk v lese:)

              0 0
              • goofy  

                Tak jasne.. Radost oproti lesu mela vyhodu, ze se tam tocila Cerna Hora, a spravce byl taky vklidu, tak jsme s nim vzdycky popili :o)))

                0 0
    • marapara  

      Já jsem byl na Rychlebkách před dvěma lety a tehdy jsme se stavovali na jídlo a pití v místní hospodě na návsi. A to bylo celkem v pohodě.

      0 0
    • krk  

      No tak to je v prdeli. Jezdíme tam pravidelně na několik dní v podstatě již od doby, kdy Stezky vznikly a vždy to bylo v pohodě – strategická pozice přímo na Stezkách, klid, domácí atmosféra, jídlo žádná vysoká gastronomie, ale na naše poměry nadprůměr a hlavně Černá hora 11, Kvasárek i to borůvkové se občas dalo. Kde se teď (několik rodin s malými dětmi)budem ubytovávat, netuším.

      0 0
      • scret  

        tak, jeste by to mohlo jit na ty ubytovne vzadu, ta se urcite nezhorsila… to totiz uz asi nejde:))

        0 0
      • Pawel ()1  

        netusim jaky mas pozadavky, ale zkus toto:

        http://www.chatamate.rychleby.cz/index.php…

        my stanovali u potoka (ale moznost prespat unitr urcite je), svoje jidlo jsme meli u nich v lednici v kuchyni, kola zavrena v garazi, sprcha zcela dostacujici. cena vynikajici. jo a pivo tam meli narazeny radegast,pricemz jsi si cepoval sam a daval si carky na cech taky sam-to uz asi dlouho nezaziju…

        0 0
        • romachain  

          Nic o možnosti stanování tam nepíšou…

          0 0
          • Pawel ()1  

            na tom jsem se telefonicky domlouval s majitelem. tesne pred prijezdem prave dosekal travu aby jsme meli kam polozit stany

            0 0
            • romachain  

              Tak to zní báječně! Jako východisko na rychlebský stezky je to dobrý místo? Jak jste se domlouvali na ceně za stan?

              0 0
              • Pawel ()1  

                no tak koukni na mapu kde je to ubytovani :). Je to asi 500m k tomu namesti co je v Cerne Vode (kde to zacina byt znacene at uz family trail anebo stezky). Telefonicky jsme se domlouvali :)

                0 0
        • krk  

          Zajímavé, díky za tip.

          0 0
    • scret  

      byly jsme tam dvakrat, pokazdy spokojeni i s ubytkem i s jidlem… Bohuzel to vypada, ze to dostalo „novy svezi“ vitr do plachet:(

      0 0
    • Frostty  

      Už předminulý rok byla obsluha jak ze spomaleného filmu. Nevadí, nechou naše peníze – budem jíst a pít jinde ;o).

      0 0
    • weekend warrior  

      podle mě by ty měl ještě tak jednou dvakrát zkusit a pak, pokud to bude v tejto úrovni zaslat tenhle thread panu Řediteli a na zastupitelstvo obce(i když chápu že to je soukr…)…bo to je fakt ***** šmelina(točej se tu lidi tak je voberem jak svina(nejde vo prachy ale vo kvalitu)) a třeba by to mohlo sdělit pravému majiteli zařízení

      ale třeba je to zby, pokud je to tak, lehnou asi dost brzo, i když lidi jsou fakt divní + spousta jich tam půjde jen jednou, ale to třeba na uživko jakž takž stačí…stejně jako u podprůměrné hospy v ultra centru práglu

      0 0
    • Ladikcmelda  

      Nechtěl jsem Vás odradit, pouze se podělit o zkušenost na co si dát bacha. Majitel je prej novej, proto možná ta změna. Ceny jsou ale v prd…, a kvalita jídla taky. Nejsem rozežranej, stravuju se v hospodách denodenně, ale v sobotu fakt úlet, kočička s pejskem by to sfoukli lépe. Prvně jsem tam byl, když to bylo nové, bylo to trochu zbytečně nobl je to cca 10 let, minulý rok jsem měl několikrát štěstí, jídlo fakt dobré, i když nešlo o buhvíjaké porce, bylo to alespoň dobré. Letos dobrá škola, doufám , že se vzpamatujou, co by jiní dali za takové místo a takovou hospu. Pane majiteli proberte se :-) . škoda že jsem to nevyfotil…

      0 0
      • Menhir  

        Nevyfotil, ale ten smrad spálené čočky se zapomenout nedá.

        Kdyby se jim náhodou nepovedla polévka, toš se to omluvit dá, ale nosit takový hnus lidem za 45,– Kč je zhowadilost a v tu dobu tam na jídlo nadávali všichni, toš nemyslím, že su nějaký gurmán.

        Číšník v dresu BMW se všem připomínkám jen smál… Pan ředitel prý odjel… Ale na návštěvní knize stránek hotelu nedávno pěkně reagoval.

        Je toho podniku škoda, rád sem se tam zastavil. No do Vidnavy už to neni tak daleko :)

        0 0
        • blackwater  

          Tohle mě fakt sere. S majitelem jsem o tom mluvil stokrát, s novým superšéfem jsem to taky probíral – prý je jeho superkámoš Polraich nebo jak se jmenuje. Už tam nechodím skoro rok. A čekám na to až mi někdo povykládá o změně k lepšímu, asi se nedočkáme, bohužel. Chtěli jsme letos udělat občerstvení pod Infocentrem, ale všechny nutné povolení budou trvat déle než jsme čekali. A bez povolení si to bohužel nemůžeme dovolit. Takže až příští rok v nových prostorách. K ubytování – vzimě jsme vyladili ubytovnu naproti Infocentra. Doplnili jsme různé drobnosti, které chyběli, natřeli dveře, dolepili podlahy. Prostě vše dorekonstruovali, tak aby to bylo kulturní. Brzo ukážeme nějaké nové fotky, aby každý viděl do čeho jde. Jedno je jisté – každou vaši připomínku se snažíme hned řešit. Jo k tomu jídlu – dobrá je ve Vidnavě i Restaurace Janis – u řeka. A nebo ve Velké Kraši u Sysla.

          0 0
          • goofy  

            Muzes prosimte nahodit nejaky link (nebo GPS souradnice), kde je ta hospoda v te Krasi? Predem dik!

            Jak byl totiz enduro zavod, tak jsem si jeste pred skoncenim projel Cerny potok s vidinou nejakeho jidla na konci, ale byl jsem nemile prekvapen… Projel jsem celou Kras, nasel dve hospody, ale obe byly o pul 2 zavrene :o) Mel jsem co delat abych dojel zpatky do Cerne Vody ke kastanku (nebo jak se to tam jmenuje :o))

            0 0
          • Ladikcmelda  

            Tak to vám držím palce, konkurence je v tomto případě jedině ku prospěchu.

            0 0
          • Janouch  

            neboj starosto jen vydržet oni se sami zničí není vas tam tolik, aby mohli přežít … dělate to dobře a všichni to vidí jen tak dál…

            0 0
    • rock  

      Tak tenhle hotel bohužel vůbec neumím posoudit, protože když jsem tam loni na podzim posílal mail s poptávkou na ubytování, tak jaksi neuznali za vhodné odpovědět (byť třeba záporně). Chtěl jsem přednostně nechat vydělat místnímu podniku, takhle jsem bydlel na druhé straně kopce.

      0 0
      • penjie  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
      • jackx  

        Mě teda pan ředitel odpověděl, že rezervaci v jejich systému udělal. Když jsem se ho zeptal, jestli chce nějakou zálohu, tak že teda ano a to pěkně prosím POŠTOVNÍ POUKÁZKOU. Která mě vyšla na 35,–

        Myslel jsem si, že v roce 2012 už se dají posílat peníze elegantnějí, rychleji a levněji. Zřejmě ale ne :-(

        0 0
        • karliner  

          Mno, možná mne nějaký účetní opraví, ale peníze za poukázku se nemusí objevit v účetnictví..

          0 0
          • jackx  

            Tak nějak jsem to tady nechtěl úplně zmiňovat, ale samozřejmě je to tak.

            I když stejně výsledný doklad dostaneš na celou částku…

            0 0
    • martinmartinez  

      Dobrý den vsem na tomto serveru. Po precteni kritiky na hotel Cerna Voda jsem se nakonec rozhodl reagovat, rozhodne se neminim dohadovat a proto moje reakce bude pouze nyni a nehodlam pokracovat ve vyhrocovani cele zalezitosti a uz vubec ne o tom, kdo ma ci nema pravdu…

      Moje stanovisko jsem uvedl na nasi web.stranku hotelcernavoda.cz. Omlouvam se pisateli (Menhir) za vsechno, co bylo spatne, v kriticke dobe jsem skutecne na hotelu nebyl, tudiz celou tuto situaci znam jen z pripominek na tomto serveru a ze stiznosti na nasi web.strance. Nasi snahou je naprosta spokojenost vsech nasich hostu a myslim, ze se nam to s uspechy darí. Nasvedcují tomu samozrejme rostouci trzby za mesice leden, unor a nasledne uz i dnes brezen 2012. Pokud by tomu bylo naopak, zrejme by kritika pisatele mela sve opodstatneni, ale z tohoto pohledu vidim, ze se jednalo o ojedinely pripad, za ktery se opakovane jeste jednou omlouvam!! Polévka skutecne stoji 45,–Kc v nasi stálé nabidce je ceska kulajda se susenymi hriby (500gr. susenych hribu dnes koupite za 600,–Kc), pecivo skutecne stoji 15,–Kc, jako asi vsude po celé CR, ovsem nejedna se o 2 rohliky, ale o celou osatku s pecivem (pokud zakaznik sní 1 rohlik tak ho stoji 15,–Kc a pokud jich sní 6, tak ho ten jeden rohlik vyjde na 1,50Kc). Bratislavský gulas jsme varili patek – nedele a nikdo nemel zadnych vyhrad, az na tento pripad. Zrejme by zde obstalo hodnoceni: …sto lidí, sto chutí… Tri knedliky je pravdou, ze opravdu byly tri, ovsem stezovatel uz neuvadi, ze tyto knedlíky mely v prumeru jako tri krajice chleba, proto kucharka vydala jen tri s dobrým úmyslem, ze tyto tri jsou vlastne skoro za sest…a ze nekterí lidé (valná vetsina) se chce najist, ale ne se prejíst… ale i v tomto pripade by snad stacilo se dotazat a radi bychom Vám knedlík nebo i dva pridali…

      V kazdem pripade, pokud nebylo neco v poradku neseme za to plnou zodpovednost a snad i chybami se clovek uci… Nasledne se mi pak osobne nelibi arogantnost dalsich prispevku na pivo, nebot skutecne tocíme Budvar a ja sam mam za to, ze je to kvalitní ceské pivo, ktere jsme si urcili a ktere zde tocíme. Pokud nekdo nemá rad toto ceske pivo, pak je to pouze jeho duvod a jeho názor a do tohoto problemu bych nezatahoval hotel Cerna Voda. Zatim vidim, ze vytoc piva s ohledem na vytoc piva Cerna Hora se zvysila a u 12? piva jeste víc… Stejne tak varime poledni menu pres cely tyden, provadíme rozvoz jidel a zajemcu o nase obedy stale pribývá, tato skutecnost mi nezapada do ojedinele kritiky i v pripade, kdyby tento host mel pravdu snad uplne ve vsem…

      Hodnocení a uzivani superlativ pana pod nickem blackwater mne nikterak neurází, ba prave naopak. Onen superkamos Polraich, mysleno zrejme pana Zdenka Pohlreicha, je skutecne muj kamarad, kteremu v me restauraci vzdy chutnalo (nejedna se o hotel Cerna Voda) a to nejen jemu, ale i Romanu Vankovi (PRAKUL-Prazsky kulinarsky institut)a dalsim… snad i proto byl muj recept vydan v knize „S vareckou kolem sveta“…

      Snahou a cilem hotelu Cerna Voda je kvalita a spokojenost nasich hostu, diky tomu, ze se nam to dari jsme take v cele obci strediskem, ktere do obecni pokladny z turistickych poplatku prispiva nejvice, dle sdeleni majitele hotelu, a pritom se k nam pan starosta neprisel ani podivat, ja sam jsem ho k nam srdecne zval v dobe, kdy jsem nove nastoupil do funkce reditele hotelu… Chci jen dodat na zaver, ze nejsem zadny novy majitel, ale pouze reditel hotelu, ktery si vzdy zaklada na kvalite a nárustu spokojenych hostu!

      Uplne na konec bych snad jen vyzvedl realitu, ze z poctu 1.976 shlednutych, registrovanych uzivatelu si 9 pridalo tuto cast fora do oblibenych a 21 ji zablokovalo.

      Preji vám vsem pekne odpoledne a pevne verim, ze se k nam sami prijedete presvedcit o tom, kde se nachazí pravda… Martin Sklenar, reditel hotelu Cerna Voda.

      0 0
      • RomanH  

        Ja teda nevim, nikdy jsem u vas nebyl a kvalitu jidla nemuzu hodnotit, ale chtit za polivku 45,– a k tomu jeste pausal 15,– za pecivo mi prijde dost. Ono v celku o houby jde, clovek propije / utrati za blbosti mnohem vice (hadame se tu o 20ti korunach), ale nemuzu si vzpomenout, kdy by me treba zelnacka / gulasovka v chlebu (coz uz je jo velka porce) prisla na kole na 60 korun. Za pecivo se take vetsinou uctuje podle mnozstvi, 3–5 Kc za kus. A tri knedliky, byt tvrdite, ze byli velke, mi prijdou taky malo.

        0 0
        • karliner  

          Popravdě, ceny v tom podniku mne také překvapily, zvláště, když se jedná o snad nejchudší region z celého Česka, ale jestli se najde dost hejlů z řad turistů, kteří to zaplatí – proč ne?

          0 0
          • RomanH  

            Jj, jsou vyssi, myslel jsem na to stejne (s tim regionem). Zase udavaji vetsi gramy + to, ze to je vcetne prilohy, ale take bych to cekal spise nekde jinde. Jestli se jim to vyplati, si musi zvazit sami.

            0 0
          • Frostty  

            O cenu zas tak nejde, když se „rekreuju“ tak to zas tak nehrotím. A myslím že takhle to má každý, nicméně to hlavní a základní je kvalita služeb. Za dva týdny zkusím sám na sobě a snad budu spokojen :-)

            0 0
          • martinmartinez  

            ano nejchudsí region… a vyhodou tohoto regionu je, ze vodu, plyn a vubec veskere rezijní náklady jsou taky temi nejlevnejsimi z cele CR??

            Ta gramaz u grilovanych mas je gramazí na maso, ne na prílohu… a je to jen orientacni gramaz, dostanete temer vzdy vic nez presne… Tedy steak na 200 ma vzdy víc nez onech 200gr.

            0 0
            • karliner  

              Nevím, řekl bych, že nájem a náklady na pracovní síly budou korelovat s ekonomickou úrovní regionu, jak je to s cenami energií nebo vody nevím, to je všude jinak. Ale jak jsem psal, když najdete dost hejlů, kteří budou ochotni platit, tak proč ne?

              0 0
        • RomanH  

          oprava : …byt tvrdite, ze byly velke…

          0 0
          • martinmartinez  

            verte mi, prosim, ze rad bych jich dal 6 nez se dohadovat o tom zda-li tri velke je to stejne jako 4 mensi…

            0 0
      • Flegmatik  

        Gratuluji k nárůstu tržeb od ledna. Tipuji, že s nadcházejícími měsíci to bude pořád lepší :-) Stejně jako jinde v hotelech a penzionech ČR. Gratuluji, že díky nárůstu počtu hostů, jste v roztáhlé obci bez centra a jiné přímé konkurence, střediskem/centrem. Gratuluji, že dokážete slačit cenu polévky o 4 Kč níže, než se prodává v Café Imperial. Gratuluji, že vaše obyčejné knedlíky velké jako krajíc chleba. Gratuluji k vydání receptu a ke kvalitám jídla, které Vám sdělili zmiňovaní pánové, bohužel v jiném hotelu. Držím palce a přeji, ať Vaše úspěchy jsou vzorem i pro jiné hotely.

        0 0
        • Kubiczech  

          ****** na Michelina, Flegmatik rozdává hvězdy. (: Zasmál jsem se.

          0 0
        • karliner  

          Podívej, třeba v mém případě ten jejich guerilla marketing dokonale zafungoval, až pojedu v létě na Rychlebky, rozhodně do toho hotelu zajdu na jídlo :-)))

          0 0
          • McBlacky  

            no vidíš a u mě naopak. Já si počkám na další reference. Za 10let praxe v hotelnictví mě tohle nepřekvapuje. Téměř klasický scénář.

            Nové koště, kdo ví odkud, netuší která bije. Podívá se na statistiku. Vidí nárůst za poslední dva roky. Vidí čísla obsazenosti a vydaná jídla. Tak ho napadne, ***** proč to nenapálit, lidí je tady jak sraček. To, že velmi podstatná část nové klientely jsou bikeři, které tam nepřilákali jejich služby, ale stezky, to už nevidí.

            Bohužel je v tuto chvíli na koni, protože v té zakopané pr, pardon Černé vodě, konkurence prostě není. To, že ve vesnici za kopcem mají problém prodat obrovské porce za 70kč ho netrápí.

            Takže on bude mít vyšší tržby, majitel čísla a oba prachy. Za dva tři roky se to rozkřikne natolik, že to opět půjde od desíti k pěti, ale to pan Sklenář už bude šéfovat třeba na Šumavě s renomé úspěšného managera, který umí vydělat.

            Tohle vychcaně české podnikání se mi dost příčí. Tradiční pozvolné budování malé značky jak známe třeba z Rakouska nebo Švýcarska je u nás nenosí.

            0 0
            • karliner  

              Uvidíme, jak se to vyvrbí.

              Chlápek z hotelu reaguje a nese „kůži na trh“ pod svým jménem a svoje kroky tu vysvětluje a obhajuje, kdyby byl podnikatel typu jaký popisuješ, myslím, že jeho chování by bylo jiné.

              0 0
              • McBlacky  

                tak jasný, jedna věc to je napsat a druhá dokázat.

                Ono z mého pohledu hotel v takové lokalitě musí být v celoročním pojetí celkem mazec provozovat. A je jen otázka času kdy se vytvoří konkurence, minimálně ve stravování.

                Hotel má obrovskou výhodu v pozici a také má celkem slušnou zahrádku se sluncem. Ale to není všechno

                0 0
        • Soreno  

          Neblbni v Café Imperial jí má jeho kámoš za 85 (kulajdu) asi jí od něj bere a dováží z hor do Prahy. :-)

          V reginu s nezaměstnaností jako kráva musí být těžké sehnat někoho kdo na ty houby dojde zaplatit mu a kuchař si je na suší, aby mohl vařit polévku i mimo sezonu hub a ne kupovat předražený. :-)))))

          0 0
      • Menhir  

        Vážený pane řediteli,

        jak jsem napsal na úvod, stavoval jsem se v hotelu Černá hora na občerstvení pravidelně, letos poprvé. Že jste změnili pivo mě překvapilo, ale nevadí mi to, je to Vaše věc. Že podáváte za ty obhájené peníze spálenou polévku je i moje věc, proto jsem ji vrátil a nic neplatil. Že se číšník neomluvil a jen se všemu smál – reklamacím u ostatních hostů (špinavé talíře, kvalita jídla) je prostě fakt. Já Vám nechci dělat negativní nebo pozitivní reklamu, jen jsem napsal svou zkušenost. Rozhodně nějakou dobu potrvá, než se u Vás několik lidí, co tam bylo v tu sobotu, znovu zastaví.

        Přeji mnoho zdaru a spokojených hostů.

        0 0
        • martinmartinez  

          Dekuji za vase slova! Jak jsem jiz vyse uvedl, vzdy a vsude se mi jednalo o kvalitu a v tomto pripade mne to opravdu mrzi, ze se stalo… Musim vsak znovu opakovat, ze se jednalo nastesti o ojedinely pripad, z ktereho jsem jiz vyvodil dusledky. Az pojedete nekdy priste kolem, prijmete jako na revanc me pozvani na mnou uvareny obed a treba i sklenku vina ci piva! Preji pekny zbytek dne! Martin Sklenar, reditel hotelu.

          0 0
          • Janouch  

            Ja se ubytoval v Hotelu Černá Hora celkem třikrát. Kavlita ubytování vzhledem k ceně byla vyborná. Uroven snídaně také.

            Co se týče kvality kuchyně se mi nikdy nestalo co píše Menhir. Je fakt, že jsem hotel navštívil v roce 2009, 2010 a 2011 tedy v době, kdy hotelu nešéfoval ředitel Martin Martinez. V letech, které jsem uvedl bylo v lístku na můj vkus o par jídel víc než by snesl a pokud je ředitel Martinez kamarádem oněch guru Českých restaurací rád služby kuchyně opět vyzkouším. V Černé vodě alespon co vím zminula jiná možnost není. U Kaštánka maji dobré pivo a atmosféru ,ale jídlo bohužel velmi omezené na smažena jidla s friťáku.

            To co se stalo Menhirovi se stává ,ale nemělo by . Problém je jak jinak než v lidech.

            Přál bych si, aby se vztahy hotelu a RS urovnaly ku prospěchu všech. Jo a pokud bude Budvárek načepovanej rychleji než Černá Hora nemám problém:)

            0 0
          • bochov  

            Vařeny pane ředíteli vy mne fascinujete po prvhím članku jste tady kolegovi hrozíl paragrafem 206 ,a ted si tady sipete popel na hlavu.nebot vam došlo .sice pozdě .že bikeří jsou vašimi hlavními zakazniky a jakmile se na BF něco rozkřikne tak je zle viz. připed Čemba a TK.Ale nevím zda si zlepšíte reputaci měl byste si zajet do Egypta nebo někde jinde ,abyste se naučili jednat se zakazniky vam by prospělo tam myt taliře

            0 0
            • Asook  

              Jenom male upozorněni . V knize hostu odpověd s paragrafem 206 a policii cr je reakce na otazku ohledně zaměstnani kleptomanky v hotelu o prispěvek pod nim a ne na ten blby oběd . Tak jsem to aspon ja z te knihy pochopil.

              Jinak mi napište kolik tam stoji to slavne pivo protože tam v květnu jedem a ubytovani bude v hotelu.

              Po Černe hoře se mi bude styskat ,jeden večer jsem z vědeckych duvodu do sebe lil jenom to boruvkove a motak z toho byl dobry ,takže škoda.

              0 0
              • martinmartinez  

                Dekuji za pomoc… opravdu dotycny míchá dve veci dohromady… napadání personálu s reklamací polévky…

                Pivo u nás stoji: 10? za 22,–Kc, 12? svetly lezak za 32, 12? tmavy lezak 32,–Kc a rezaná 12? také za 32,–Kc, z prispevku výse nekdo uvadel, ze kofola stoji 35,– to nevim kde si ji dával, u nás stojí 25,–Kc (5,–Kc/1dcl). Tesíme se na vasí navstevu a preji pekny den!

                0 0
                • Vilém  

                  To vam Cerna Hora namalovala barak a vy pak presli na Budvar? Slusny:)

                  0 0
                • Atilla  

                  Za 29kč chodím do grand hotelu Praha na luxusní tankovou plzeň, kterou mám hned na stole. Jo, holt malý prdelákov, prd konkurence.

                  0 0
                • goofy  

                  32 za 12° Budwar? Diky pekne… Holba na namesti to jisti

                  0 0
                  • Janouch  

                    ty jsi slušny prasatko :))) vše jen ne Holbu pivo z hor to muže vymyslet jen chorej mozek :)))

                    0 0
                    • Atilla  

                      No pít se to nedá, ale nakládá pěkně:)

                      0 0
                    • Frostty  

                      Chceš na zobák :D?

                      0 0
                    • goofy  

                      Njn.. Pokud to neni Gambac nebo Starobahno, tak je vsechno spatne, co? :-P Ja se naopak jinych piv nebojim, a zrovna Holba pokud je dobre nacepovana, tak mi celkem chutna

                      0 0
                      • karliner  

                        Měl jsem Holbu na nádraží v Zábřehu a byla hrozná. Doufám, že ta hospoda není etalonem kvality :-)))

                        0 0
                      • jIrI___  

                        Měl jsi někdy Holbu v Brně v Yachtu? :D

                        0 0
                        • goofy  

                          Mel, a bohuzel ne jednou… :-D Ale kdyz to clovek zapil dostatecnym mnozstvim rumu, tak to pak uz nevadilo :-D

                          0 0
                      • marapara  

                        Ale fuj, Gambrihnus …

                        0 0
                • Smazaný účet  

                  slusnej rozdil mezi desitkou a davanactvkou…32Kc na bludvar bych daval jenom nerad…

                  0 0
                • Azmir  

                  Za tu cenu, to si raději zajdu jinam.

                  0 0
                  • jIrI___  

                    Kofola za 5 Kč/dcl a pivo za 22–32 Kč mi příjdou jako naprosto standardní ceny.

                    0 0
                    • Baba-Ji  

                      kdyz pivko za 30+, tak z tanku, nebo od vyhlaseneho vycepniho a ne budvar…

                      0 0
                    • Azmir  

                      Promiň ale za 30 si koupím plzeň i v luxusní restauraci a 32 za budvar v takové hospůdce fakt dávat nebudu, kdyby byli v něčem vyjímčení, krásné prostředí nebo něco tak prosím, ale jde o průměrnou hospodu, s tou ofolou souhlasím už celkem standard, mlokde jí nechali za 4kč/dl

                      0 0
                      • Janouch  

                        a kolik si jich tam das aby jsi na tom tratil ??? 32,– za 12tku je dnes normalni cena nevim kde žijete

                        0 0
                        • Azmir  

                          No vidíš před barákem jí mám za 24 (Ostravar).

                          0 0
                        • Atilla  

                          Za tankovou plzeñ ano. A nezapoměň že nejsi v Práglu. Nejlepší jsou Přeštice, tam si dáš plzeň za 25kč a za 80kč takový kebab, že ho máš na dvakrát a i tak se zapotíš.

                          0 0
                          • Janouch  

                            pokud se nekomu vyplati cepovat Plzen 25,– tak potom ano ale bude to zřejme nejakej dobročinej podnik :)

                            0 0
                      • Soreno  

                        Mě se líbí jak každej furt plznička to je pivo – musim se smát od tý doby co to koupil SABMiller to jde do ****** – přečti si občas složení piva. Třeba mě prostě přijde neadekvátní dávat peníze za plzeň která má složení jak kdejaká 12 za polovinu no 12 spíš 11. Samozřejmě Budvar nemusí chutnat každému, ale např. kroužek je prostě kroužek a 12 taky nemá chybu, 10 a p.rdála nehodnotim. :-)

                        Jinak zde v CB je cena za 12 30,– běžná :-(( no spíš ojedinělá, protože je všude spíš 35,–

                        0 0
                      • jIrI___  

                        Prosil bych link na luxusní restauraci, kde mají plzeň za 30 Kč, dík.

                        0 0
                        • Flegmatik  

                          Otázka je, co znamená „luxusní“ :-) http://www.thepub.cz/praha-1/

                          0 0
                          • pitos  

                            Chtěl Plzeň do 30kč, ne do 40kč:)

                            0 0
                          • karliner  

                            Raději na dobré pivo chodím večer, ale proti gustu… :-)

                            0 0
                            • Flegmatik  

                              Vyžírkové :-D Ještě u Glaubiců na Malostranském náměstí stojí celodenně 29,– ale jestli to je luxusní, těžko říct.

                              0 0
                              • karliner  

                                Teď na to koukám, nebyl jsem tam asi 20 let, takže nevím, ale jejich cenová politika je hustá :-)))

                                0 0
                        • Azmir  

                          Některé ostravské hotely zcela běžně, v ostravských restauracích taky zcela běžné, u nás tady za 28 v pěkné pizzerii.

                          0 0
                          • jIrI___  

                            Pěkná pizzerie a luxusní restaurace je v mých očích „trochu“ rozdíl. Ale budiž :)

                            0 0
                            • Smazaný účet  

                              trochu a mozna i trochu vic:)

                              0 0
                            • Azmir  

                              To ovšem nic nemění na tom že pro budvar zä 32 si fakt nepůjdu ;-)

                              0 0
                              • Smazaný účet  

                                Tak vis co…vystavenej po celem dnu sjedes s jazykem az na pile…takze jedno pivo je spasa…byt je gambrihnus no…tot k vysoke navstevnosti…

                                0 0
                                • Azmir  

                                  To si dám raději kofolu :o)) Obvykle pokud dojedu s vyplazeným jazykem tak na pivo ani moc nemám chuť, protože mám po něm ještě větší žízeň.

                                  0 0
                                • goofy  

                                  Jo to resi Gambac ve Velke Krasi na koupaku… Jednou me fakt spasil, ikdyz teda mam Gambac az na skoro posledni koleji :o)

                                  0 0
                      • karliner  

                        Chtěl bych poznat nějakou, v tvých očích luxusní, restauraci, kde čepují Plzaň za 30 korun :-)

                        0 0
                • bluma  

                  Uf…

                  0 0
                • Necris  

                  Bez peněz do hospody nelez. Jedna věc je co to stojí, mohlo by to stát klidně víc. Cenové hladiny nejsou vůbec mimo, nevidím důvod nedat 150,– Kč za dobrý oběd. Kofola za 35,– v daném množství je normální sezonní cena.

                  Druhá věc je, co se nabízí. Smažená kuchyně je HNUS. Smažené sýry a hermelíny vaří děti na internátu, pro kuchaře je to ostuda. To je to, co mě na většině restaurací nejvíc odradí.

                  Ale chápu že všeobecná (de)mentalita je tu jiná. Hlavně co největší porce za co nejméně peněz a je vlastně jedno, co dostanu a kdo to vařil (a jak). (Opravdu u jídla lidi zmiňují snad vždycky velikost porce, jako by to hrálo roli).

                  0 0
            • tulda  

              Vařený bochove, sipat (něco o tom říkali na základní škole) popel na hlavu by sis měl akorát ty. A nechápu co myslíš tim, aby se jel učit od Egypťanů, ty se sami maji dost co učit.

              0 0
              • bochov  

                Promin za ten pravopis,ale neměl jsem bryle.A mohu ti zdělit,že do Egypta jezdím každym rokem se potápět a nikdy se mi nestalo,abychom dostali špinave taliře a připalenou polevku nebo měli upatlané sklenice.A personal v tamnějších hotelích je na velmi vysoké urovni.

                0 0
                • cat  

                  V Egypte je jidlo dost humus, pokud nejsi v 5ti hvezde.

                  0 0
      • Ladikcmelda  

        Přihlásil jste se na bike fórum proto , že jste biker nebo proto že řešíte 3 knedlíky veliké jako kravské lejno? Jsem rád že jste kolegu pozval na skleničku. To mě fakt pobavilo. Zkuste se někdy někam vypravit na výlet na kole a těšit se něgde na dobré papu. Věřte tomu, že všude kolem vašeho managerského dosahu se dobře vaří a „jídlo“ je chutné, personál je v cajku a „šéf“ je prostě normální člověk z masa a kostí. Přeji Vám hodně úspěchu ve špiclování hostů a „vyvozování“ „důsledků“. Chocholoušek hadra. Asi díky Vám začnu zase vozit ""svačinu"". Díky Vám mě budí ze sna nápad si v malebné obci nedaleko malebných krajinek udělat také to nějaké občerstveníčko. Budu Vaši noční můrou :-) HAHA Pedálům zdar

        PS: Děkuji však za radu, budu k Vám jezdit na rohlíky, v Jeseníku v kaufu je mají normál 1,90 , takže to se vyplatí, když nakoupím párky a hořtici s kečupem tak bych to viděl no tu mojí šlapací 3kolku s názvem „HOTdog“ . Při ceně 15Kč/ teplej pes bych mohl konkurovat se sazbou za 1-X kusů pečiva. Opravdu mistrovský kousek.

        0 0
      • Edgar  

        V hotelu jsem byl ubytovaný 4 dny a to prodloužený víkend na počátku května. To že obsluha byla neskutečně pomalá jsem řešil tak, že jsem si raději pro každou obědnávku chodil na bar. Pak už se to dalo přežít a na pivo jsem čekal „jen“ 15 minut u kterých jsem se díval, jak se pivo točí.

        Jídlo byla jiná „katastrofa“… opravdu nemám chuť jíst 4 dny jen steaky a výběr v jídelníčku je opravdu katastrofální…kolik cyklistů si dá po ceste steak za 400? a tak se stalo že jsme jídlo tříhvězdičkového hotelu vyměnili za nádražní putyku v Žulové (mohu jen doporučit), kde hotovka stojí 65kc:-)a jídlo je vynikající. Podle rozmluv s domorodým obyvatelstvem Černé vody bylo celkem jasné že její „věhlas“ se pomalu rozšiřuje do širokého okolí.

        0 0
      •  

        Asi před měsícem jsme byli s přáteli na stezkách, k vám jsme se stavovali na jídlo a nemůžu říct špatné slovo.

        Všichni jsme si dali vepřo-knedlo-zelo a všem chutnalo(kamarádka by trochu dochutila ale ta je rozmazlená od maminky;-), k tomu kofolu která chutnala taky jako kofola a pivo bylo taky podle mě dobré.Ceny si už nepamatuju ale přátelé by si všimly kdyby tam bylo nějak předraženo a neříkaly nic…

        Ke všemu se nám zdálo že je to taky jedinné místo kde se dá v Černé vodě normálně najíst.

        Když to srovnám s Hospodu vedle infa, kde jedinná dobrá věc bylo pivo 11myslím šerák a příjemná výčepní no a tím to taky skončilo…

        0 0
        •  

          Jo a do Žulové k nádraží se nám nechtělo na oběd, tam jsme se stavily po cestě domů a taky nejde říct špatné slovo. Dobré pivo(šerák) a dobrá česká kuchyně.

          Do obou se určitě zase stavíme, no a k infu na pivko ;-)

          0 0
    • maajkee  

      Nevím no, ale po pročtení tohodle vlákna mi příjde, že spíš než o ty parádní stezky jde většině bajkerům o žrádlo a o pívo. Za mě teda, co jsme tam jedli na podzim, tak jídlo bída s nouzí na to jaký tam mají ceny, příště už tam nejdem, ale čert to vem, poježdění bylo super.

      0 0
      • McBlacky  

        zážitek má být komplexní. Na kole jezdí i lidi co to berou jako rekreaci včetně stravování a případně i wellness.

        A co si budeme nalhávat, tohle je cílovka která má peníze a na tu by „nejlepší“ podnik v místě měl myslet v první řadě.

        0 0
      • Smazaný účet  

        Jde o rekci na zmenu stavu. Nekteri zde popisujou jaky tam bylo dobry jidlo a jak sla kvalita dolu. Mylim, ze tohle je dobra pripominka. urcite i ty mas po ajkovani hlad a proc si kazit paradni zazitek tim, ze dostanes nejaky blaf v miste kdes byl zvykly (ty asi teda ne) na slusne zraso…

        0 0
      • KRAJIC  

        Pseudomoralitky, nevím co tvůj příspěvek má za význam. V tomto vlákně se řeší žrádlo a vychcaný ********* podnikatelský přístup v ČR – echt český. Krásy Rychlebských stezek jsou opěvovány v jiných vláknech – poprávu.

        0 0
        • maajkee  

          Jaký moralitky. Věc je jednoduchá, vařej tam blbě, tak tam příště nepůjdu. Když to udělá každej rozumnej člověk, tak jim tam lidi chodit nebudou a třeba s tím něco udělaj nebo vznikne konkurence. Fakt co lidi nadělaj kvůli žvanci, ale to je tou mediální masáží.

          Taky se rád najím, ale do Rychlebek jsem určitě nejel a nepojedu s tím, že se chci výborně najíst.

          0 0
          • nox159  

            na druhou stranu i relativne malickosti muzou zkazit peknou dovolenou…

            0 0
            • maajkee  

              No, jestli se někdy dostanu do stavu, že mi dovolenou zkazí blbý jídlo v restauarci, tak by mi sebe sama bylo fakt líto…

              0 0
              • Frostty  

                U mě je žrádlo až na prvním místě, takže tak.

                0 0
                • maajkee  

                  Já jím taky velmi rád a zjistil jsem, že stejně nejlíp se člověk nají doma. Když teda není na vaření dřevo a umí si nakoupit dobrý suroviny.

                  0 0
              • Smazaný účet  

                sice to neni pripad tehle restaurace, ale staci kdyz se radne zeseres a je po dovolence:DD

                0 0
              • nox159  

                malickosti se scitaji… ja to osobne extra neresim ale minule leto pritelkyne vybirala dovolenou… a nebylo to uplne ok ja jsem z toho mel prdel protoze se nekdy i rad pohadam ale pritelkyni to bylo lito ze to proste nebylo tak jak byt melo… ( brala to tak ze jako ona to tak blbe vybrala…)

                k tematu:

                v cerne vode jsme taky jedli minuly rok s klukama, cenu jsme neresili jidlo nic moc ale dalo se to snist obsluha desna, s babou jsem se pohadal chtel jsem tatarku a ona donesla kecup a proste trvala na tom ze sem ji to rekl… ( vsichni tam u stolu slyseli jak to bylo…) cekali jsme na jidlo a celkove obsluhu desne dlouho pritom servirky tam vevnitr vykurovaly u televize ale to je fuk pak me jeste chtela osidit kdyz jsem ji platil… – ja jsem to bral jako usmevny zazitek, ze by mi to zkazilo jezdeni to ne ale nekdy proste nemam naladu se dohadovat… a kdyz uz za neco platim tak chci at je to ok :)

                0 0
          • Soreno  

            Ale to nejni o tom, že by tu někdo chtěl nějaký luxus, ale za svý peníze dostat svý zboží nebo službu. A to se na mě nezlob pokud jedu někam na výlet tak se chci normálně najíst – to je přirozený.

            0 0
            • maajkee  

              Jasný, je to přirozený a tam se normálně najíš, to že tam mají jídlo dražší, to je fakt, tak když se mi to nelíbí, tak příště jdu jinam. Jinak z toho jídla se najíst určitě dá, zase tak bych to nehrotil, není to přeci jen žádnej alkrón.

              Já už jsem se tolikrát na dovolených a výletech nenajedl podle svých představ a že bych to pokaždý musel hlásat do světa, to ne. Prostě už se příště tý restauraci vyhnu.

              0 0
              • Soreno  

                To sice ano, ale na druhou stranu proč neupozornit :-), nicméně já bych to řešil na místě jako onehdá v Mikulově v restauraci na náměstí – meníčko hlásalo domácí uzené s bramborovou kaší a kyselou okurkou – skutečnost – ohřátý polotovar z nějakýho podřadnýho marketu 2× plátek tl. cca 3 mm chuti rosolu no zavolal jsem číšníka a řek jsem mu že tohle nejni domácí uzený a že to nechci a platit to nebudu – chvilku měl tendenci se dohadovat a jestli tedy nechci něco jiného – ne opravdu díky dopil jsem pivko a šel.

                0 0
              • Menhir  

                Já to pokaždé do světa nehlásím, no tohle mě dost nadzvedlo a ne jen mě, bylo tam asi 15 lidí na kolách.

                Samozřejmě ať si tam (Černá hora v Černé Vodě) každý udělá svoji zkušenost, a to i kdekoliv jinde.

                No když si přečtu špatné reference, dám si tam na jídlo asi víc pozor, ne že bych tam plánovaně nejel.

                0 0
    • Tehu  

      nevim tedy jak tomu byvalo, ale tento tyden jsem zde byl na jidle a pivu dvakrat a max spokojenost. Jidlo teple, chutne, porce ani male ani velke, ceny rozumne. Pivko dobre, obsluha ochotna a prijemna. Takze ja bych se klido vratil ;)

      0 0
      • Kubiczech  

        Včera jsem měl hotovku v meníčku a velká spokojenost. Předevčírem kuřecí steak a to bylo teda něco neuvěřitelného. A místo Koaly Kofola, další mínus. (:

        0 0
      • kubad  

        sekana se suchým bramborem plus polévka jako denní menu za 120kc no levné ani chutné to zrovna moc nebylo,

        celkem jsme tam dali 3 obědy, hodnotil bych jako nouzovka ono moc jiných možnosti není.

        večer jsme zajeli do Bobrovniku a Gameru a to je jiná liga.

        0 0
        • jIrI___  

          Cena za meníčko vyšší než v centru práglu :D

          0 0
          • Frostty  

            Co by si nechtěl za sekanou, dělanou dle receptu mistra Pohlreicha. Samozřejmě je do ni namleto jen to nejlepší…;o). Sekanou ani doma, natož v knajpě, kde se číšník tváří jak kdyby si zapomněl něco vytáhnout z pr.dele a to že tam prosedíš vložku v gatích, než si tě někdo všimne – netřeba zmiňovat…:/

            0 0
        • Cvoky  

          Souhlas – nebylo to úplně tragické a jako nouzovka OK – bylo hůř…

          0 0
        • Kubiczech  

          Včera jsem to samé meníčko měl za osm pětek, brambory lehce omaštěné a celkově s česnečkou dobré. Asi to bajvoko kastujou. (:

          0 0
        • maajkee  

          Hele to je divný, já platil za tu sekačku se suchým bramborem jen 60,– Kč :)

          Jinak se dalo sníst, akorát mě trochu sralo, že objednávat jídlo se muselo ze zahrádky až dolů, platit se muselo jít taky dolů a ještě zvlášť platit pivo nahoře, zkrátka mnoho práce pro unaveného člověku z bajku :)

          0 0
        • Janouch  

          kdeje Borovník a Gamer ?

          0 0
          • deekay  

            Bobrovnik a Gemer.

            oboji snad nekde v jeseniku, ja ani nevim kam nas to David zavezl :D

            Ale bobrovnik je takovej lepsi podnik, dle obsazenosti a aut asi vyhlaseny.

            Gemer je vcelku obyc pizzerka, ale s jidlem tez spokojenost.

            0 0
    • Necris  

      V ČR se nedá žrát skoro nikde. Žádné překvapení. Extra levné hnusy žrát nehodlám, nejsem debilní turista co vyžaduje Menu za 75,– Kč a myslí si, že mu za ty peníze někdo je schopen dát jídlo.

      Pak je tu ale druhý problém, uvařit dobré jídlo z dobrých surovin ty kuchaři zase neumí… Prostě se tu žrát nedá a za gastronomií jedině za hranice.

      0 0
      • jIrI___  

        Nedávno jsem měl oběd v Polsku a povím ti žádná sláva :D

        0 0
      • Kubiczech  

        …a všichni to najednou zjistili tehdy, kdy začal úřadovat plešatej klaun v rondonu.

        0 0
        • Necris  

          Já jsem to spíš v tu chvíli začal taky řešit. Svatá pravda. Do té doby jsem spíš nikam na jídlo moc nechodil a bál se otevřít hubu, protože to nebylo v módě ;)

          0 0
      • KRAJIC  

        Chodím denně na menu za 65kč – jídlo chutné, čerstvé, české, porce opravdu vydatné(nejedná se o hotel Černá hora). Tak s těma debilama opatrně – i když věřím tomu, že někdo rád z principu zaplatí balík a pak se chvěje v orgastických křečích jak to není našlapané žrádlo – i kdyby žral obalené hovno. Snobské řečičky…

        0 0
        • Necris  

          Za 65 Kč jde uvařit hodně málo jídel tak, abys zaplatil byť jen ty suroviny. Natož ještě provoz Restaurace. Vzhledem k tomu že restauratéra mám v rodině, možná něco málo jsem se o tom doslechl.

          Problém je v tom, že dobré jídlo je dost subjektivní dojem. Když už vynecháme výslednou chuť, tak se zaměřme na použité suroviny (původ, čerstvost, kvalita) a na způsob přípravy.

          0 0
          • soap  

            ale dá se,jížní morava turistická obec Strachotín restaurace Strachotínská bóda,menu za 65kč již několik let byl jsem tam minulý měsíc kvalita a porce – maximální spokojenost.Chápu také že když někdo platí nájem jako kráva tak ta cena je taky jinde.

            0 0
            • jIrI___  

              Prostě nedá! I Zdenda Polraichů to říkal… :D

              0 0
              • Necris  

                A co je za těch 65 Kč v meníčku ? :D To se zas nasměju.

                0 0
                • alinceb  

                  Pokud jsi to ještě nezjistil, tak kouzlo meníčka, stejně jako vývařoven, je v tom, že jídlo se vaří ve velkém. Což kromě snížení nákladů na nákup surovin taky výrazně snižuje nároky na čas a energie. Pak už záleží jen na tom, jek si to majitel dokáže propočítat. Pokud prodáš 150–200 nebo víc obědů, tak ti může stačit i 65Kč za meníčko. Pokud je jich jen 50, tak ta cena samozřejmě roste…

                  S kolegama chodím na oběd jen v pátek do jedné pizzerie, kde teda polévka a jídlo vyjdou tak na 95–105Kč, ale jsou to fakt výborná jídla většinou z italké kuchyně (vždycky 1 pizza, minutkové biftečky apod., saláty s kuřecím masem, těstoviny), ale sem tam i nějaká „česká klasika“. Ale zase tam těch obědů dělají tak max. 100.

                  0 0
                • soap  

                  česká kuchyně výběr zhruba s 5ti jídel dvě polévky zajeť si tam pokud nevěříš já také čuměl,že máj stále stejnou cenu každý rok.PS :jídlo také rozváží duchodcům,firmám..

                  0 0
                • mr.antik  

                  Já teda chodim na menu okolo 85 Kč, do stovky s pitím a určitě to líp neuvařim. A když to není dobrý, tak většinou to není kvůli levným surovinám ale kvůli odfláknuté přípravě nebo prostě blbým vařením, receptem, skladováním, čistotou atd, což většinou není o penězích ale o přístupu.

                  Ale jasně že některý jídla prostě za 65 neuvaříš, stejně jako za 20 nepostavíš lepší kolo než za 40.

                  0 0
                  • scoty  

                    Souhlas.

                    Ještě bych dodal, že posledních padesát let je v této zemi klasický obor restauratérství v otřesném úpadku.

                    Proto mohou postkomunistická stravovadla v klidu konkurovat restauracím s obsluhou.

                    Je to smutné…

                    0 0
                  • Necris  

                    Však ta dobrá příprava se také počítá do ceny.

                    0 0
          • KRAJIC  

            Zjevně to máš propočítáno do haléře. Chodím do vývařovny co zásobovala železárny už za dob těžkého komunismu a bohudík se toho od té doby až tak moc nezměnilo – tzn. vaří se jednoduše,chutně, levně – vaří staré baby co to dělaly celý život.

            0 0
            • Necris  

              CO vaří za 65 Kč v restauračním zařízení. CO konkrétně člověk dostane. Tak zní moje otázka. Vůbec mi nejde do hlavy, že by někdo objevil tak levný způsob, jak ty věci dělat pořádně.

              Vývařovna na zásobování železáren + staré báby = gastro smrt. Většinou. Vypadá to jak školní jídelna, že ? Tam si ty sračky taky hodně lidí chválí ;)

              0 0
              • scoty  

                Jenže ty „sračky“ jsou aspoň každý den čerstvý, vařený, stravitelný a zaplatitelný…

                To se o meníčkách v rádobyrestau­racích říct nedá..

                0 0
              • Kubiczech  

                Proč se pořád pozastavuješ nad těma sračkama? Jíme to všichni, jedli jsme to v minulosti a v budoucnu ještě budeme. Asi je in o tom mluvit…

                0 0
              • goofy  

                Jezisi dalsi gastroguru…

                0 0
              • KRAJIC  

                To víš, za komunistů bylo všechno špatně, proto je dnes tolik mladých kluků kvalitně vyučených a vzdělaných v důležitých oborech jako cestovní ruch a podnikatelství a na pičoviny jako strojařina nebo řemesla se po právu sere. Nech se dál ojebávat zfetovaný mediálními kecy – trh takové potřebuje.

                0 0
                • pepek  

                  No když Vašík kdysi v TV pronesl: „Obchodník je nositel pokroku, ne výrobce.“ Tak jak to mohlo dopadnout, že.

                  0 0
                  • scoty  

                    Náhodou Vašík je výborný ekonom a privatizátor. Např.si správně spočítal, že když rozdá fabriky lidem bez odpovědnosti, tak půjdou rychle do sraček a uvolní se místo pro jiné dodavatele…, akorát netrefil to rychle, protože agónie stále trvá…

                    0 0
                    • pepek  

                      No a ten druhej Vašík zase povídal, že ty hnusné sklady a fabriky u dálnice nejsou příliš estetické. Když se to tak vezme, tak je zázrak, že tady eště vůbec něco funguje a produkuje. Eětě že si něco ti zlí germáni vzali za svoje

                      0 0
                • Necris  

                  To říkáš mě, strojařovi/in­formatikovi, nebo to je jen překlep ? ;)

                  0 0
              • losna  

                Tak do školních, případně školkových jídelen bych se nenavážel, tam si z polotovarů nemůžou moc dovolit vařit, vše musí být z poctivých surovin.

                0 0
                • pavlik6022  

                  tak tak 1+

                  0 0
                • alinceb  

                  Ale můžou…záleží na provozním, jestli na to má žaludek a jak ho dodavatel podmázne, aby tam mohl ty Éčkové sra*ky dodávat…

                  0 0
                  • pavlik6022  

                    moje matka dělala vedoucí školní jídelny až do důchodu a tolik kontrol z hygieny, z Kraje a já nevím ještě odkud žádná hospoda nikdy neviděla. Jsou určené normy pro jídla a ty se musí dodržovat, pokud ne – a to směrem nahoru i dolů, tak dostaneš flastr, případně ti zavřou jídelnu.O hygieně ve skladech a kuchyních ani nemluvě.

                    Tak by to mělo fungovat i v hospodách a nemohlo by se pak stát že ti dají do žrádla suroviny, který jsou starý a znehodnocený.Jak jsem viděl v pořadu Pohlreicha tak i s hygienou kuchyní si hlavu nikdo neláme.

                    Dokud hygiena (instituce) nezačne hospodské kuchyně kontrolovat alespoň jako školní vývařovny tak se asi zlepšení kvality jídla v hospách nedočkáme.

                    0 0
                    • drbo  

                      hele a v tech normach je napsano ze ve file od nowaca ma byt 30% nebo jenom 5% vody, v pastice 30% nebo 95% masa a nebo to je uplne jinak a je tam ze na dite je norma na jedno jidlo za 24 Kc ;-) ?

                      0 0
                    • alinceb  

                      Skorotchýně je ředitelka ZŠ a loni řešila problém, že bývalá vedoucí jídelny se nechala podmazat a nakoupila šílené zásoby zaÉčkovaných a zasolených polotovarů. Dostala padáka a pak se řešilo, co s tím šíleným skladem, ze kterého nikdo nechtěl vařit. Nakonec se to povedlo odprodat a nová vedoucí vaří výborně (sem tam dostáváme nějaké „zbytkové obědy“)…

                      Tak mi neříkej, že to nejde…

                      0 0
                      • pavlik6022  

                        za „normálních“ okolností ne. Pokud ale podmázla i nějakou tu hygieničku a já nevím koho tak samozřejmě ano, uplatit se nechá každý

                        0 0
                    • Necris  

                      Kontroly nikdo nezpochybňuje. Ale žádná kontrola nikdy neřešila, jak moc děti žerou smažený žrádlo. V době komunismu to možná ani nebylo třeba, ale dneska už se vůbec neřeší, kolik chemie se do dětí cpe a že maso vlastně ani není maso, ale jen voda…či že bramborová kaše není bramborová kaše ale obarvená sračka…

                      Navíc kontroly určitě nefungují všude a většinou je to akorát tunel v menším. U nás tomu nikdy nevěřím. Jsme národ lidí, kteří sami pro sebe v malém kradou při každé příležitosti, protože k těm velkým rybám se nikdo neumí dostat.

                      0 0
            • jIrI___  

              Ono se v těch kantýnách mnohdy člověk nají líp než v hospodě, navíc za zlomkovou cenu. Do jedné takové jsem chodil v Rožnově v areálů bývalé Tesly a třeba lepší držkovou než tam jsem ještě nikde jinde nejedl :)

              0 0
              • scoty  

                A hlavně v těch bývalých závodkách aspoň trochu dodržují hygienické předpisy.

                Hlavně tento:

                hotové pokrmy čerstvě vyrobené a podávané za tepla zásadně neskladovat. Tyto pokrmy se podávají bezprostředně po dohotoveni, nejdéle však 3 hodiny po ukončení jejich tepelné úpravy. Uchovávají se tak, aby jejich teplota neklesla pod 70 st. C u hutných části pokrmu a pod 80 st. C u tekutých částí pokrmu. Po dobu přepravy až do doby výdeje nesmí teplota pokrmu klesnout pod 65 st. C, kromě přílohových knedlíků, jejichž teplota po dobu přepravy až do doby zpětného ohřáti před výdejem nesmí přestoupit 6 st. C a této teploty musí být dosaženo do 150 minut od dokončení tepelné úpravy přílohových knedlíků; takto přepravované přílohové knedlíky musí byt spotřebovány v den výroby; pokrmy studené kuchyně a cukrářské výrobky musí být čerstvé a spotřebovány v den výroby nebo dodání; uchovávají se v chladírenských zařízeních při teplotě do 5 st. C. Výroba. a podáváni zchlazených a zmrazených pokrmů se řídí zvláštním předpisem4);

                0 0
                • Frostty  

                  Jak píšeš, na středním nám polívka v talířku ještě bublala. Hlavně že byla dodržená norma :D

                  0 0
                  • scoty  

                    Hele to je všechno kvůli bakteriální nákaze.

                    Když se nebude dodržovat postup tepelného zpracování a vlítne ti tam třeba salmonela, tak to někdo může šeredně odskákat.

                    Z 200 nakažených je třeba stu blbě, sto se pokadí, z toho můžou být tři důchodci se slabým srdcem a nevydrží to…

                    0 0
              • KRAJIC  

                Tam v té mojí mají držkovou a prdelačku taky fantastickou.

                0 0
    • Necris  

      http://is.hvjdesign.eu/…40736376.pdf Tady mají i jídelák ;) Smažený sýr, nebo smažené zampíky, nebo smažený Herr Melín ;)

      Zrovna ty těstoviny zalité sýrovou „omáčkoku“ (!) bych rád ochutnal ;) Ty názvy, mě jebne :D Poseidon, hradní tajemství. Uteč dokud můžeš :D

      0 0
      • jIrI___  

        Sice je to jídelák úplně jiného zařízení, než které se tu probírá, ale čert to vem :)

        0 0
    • mr.antik  

      Klobásy z udírny venku dobré, kofola taky, ale cena nebyla uplně venkovská – 134,– za dvě klobásy (žádné xxl) a kofoly.

      0 0
      • devet  

        Poučen vláknem jsme zašli do vedlejší restaurace v Černé Vodě. Tři gulášovky, velké kofoly a kluk si dal ještě podivné špecle. Divně mu bylo i další dva dny. Cena 300,– Kč. Příště do Vápené.

        0 0
        • Tehu  

          jj specle z kulturniho domu :D kamosi si je dali a bylo jim taky spatne… solidni humus. U kastanka nebo jak se to nazyvalo. Za me doporuceni Vidnava ta restauracka vedle hrusky, pizza nebo recke plnene papriky !!!

          0 0
          • jIrI___  

            Ve Vidnavě je to fajn. Na přání nám udělali těstoviny s kuřecím masem i přesto, že v jídelníčku nic byť jen trochu podobného neměli a navíc to bylo za solidní cenu :)

            0 0
            • Frostty  

              Tak kuře nahradíš bez problémů kočkou, takže jaképak copak :D.

              0 0
              • jIrI___  

                To mi připomněla kamaráda, který šel v noci nacápaný z města, stavil se na jídlo k rákoskám a říká „Chtěl bych jednu kočku v bagetě.“. Vietcong v okýnku ho málem zastřelil a začal křičet „Ja košky nevaším, ja kuže mam!“ :D

                0 0
                • Frostty  

                  // „Ja košky nevaším, ja kuže mam!“ //

                  Ale v duchu byl určitě potěšen :D.

                  0 0
                • MaroH  

                  Tobě to neprodají, ale když jdeš s nějakým vietnamcem/vi­etnamkou tak ti „podpultově“ prodají i kočky/psy

                  0 0
                  • jIrI___  

                    Máš nějaký tip na takový podnik v Ostravě? A samozřejmě bych prosil i tip na nějakou pěknou vietnamskou kamarádku :))

                    0 0
                    • MaroH  

                      V ostrave nevim ale v praglu v poho v male hanoi bezna praxe… este jsem nemel odvahu to jit testnout ale mam jednu prazskou vetnamku mezi spoluzackama tak az seberu odvahu poreferuju :-D

                      0 0
    • antt  

      myslím že je jedno, kde člověk pojí, jak to není z domácích zásob, ****** se dá i z piva z láhve

      0 0
    • Gorewhore  

      Bol som tam staveny na obed v sobotu aj v nedelu. Trochu ma sklamalo ze nemali take klasiky ako vepro/knedlo/mo­ravsky vrabec alebo gulas. Tak sme zadelili tie hotovky z menucka. Kulinarsky zazitok to nebol, ale co uz. Dosli sme tam bikovat a ne zrat.

      0 0
      • robbik  

        Byl jsem tam cca 2 tydny zpet a jidlo takovy prumer, ale ty sluzby :(((

        na objednani jsme cekali 15 minut, na jidlo tak asi hodinu, na placeni dalsich 15… bida a utrpeni.

        Dalsi den jsme sli jinam, neco kousek od potoka se zahradkou. O kousek lepsi ale zase az takova vyhra to taky nebyla.

        Jinak ubytovani zkuste kouknout i sem, nam se to libilo a je to na konci trailu kolem cernyho potoka takze idealni navratova lokalita

        http://www.taborcernypotok.cz/

        0 0
        • maajkee  

          Jo jo, tam jsme teď byli od středy do neděle a v pohodě kempík :)

          0 0
        • Jery01  

          V tom táboře jsme byli jak první den, tak druhý na kofole, druhý den k tomu zelňačka. Na to, že jí nemusim byla dobrá, obsluha dokonalá!! Hotelu jsme se raději vyhnuli, i v Žulové nebyl obyvateli moc chválen.

          0 0
        • pavlik6022  

          no vidíš to. My jsme se tam stavovali taky cca před dvěma týdny na jídlo, obsluha byla rychlá, slečna příjemná a pivo s guláškem výborné :)

          0 0
          • Danikklotz  

            V táboře jsem se stavoval nědy v květnu…POtkali jsme tam pana majitele – maximálně příjemný a komunikativní. K jídlu celkem dobré párky, kofola, pivo. Určitě se tam vrátím…Líbilo se mi i to místo…

            0 0
    • mastihuba  

      tak my tam byli teď na přelomu měsíce.

      • budvar Brrrr
      • kofola s citronem a s ledem osvěžující
      • menu kuře s rejží – na tom se asi nedá moc co pokazit
      • obsluha, jedna slečna lehce nevrlá, druhá OK.

      neni to typ hospody do které bych se chtěl vracet.

      dolní hospoda u obecňáku

      pivo ok

      slečny příjemný

      kdybych nemusel domů tak tam moc rád zkysnu.

      zapoměl bych na kemp u černýho potoka. Ten má svoje kouzlo a rád se tam vrátím.

      0 0
      • Josse  

        Byli jsme tam jezdit nedávno a máme přesně stejnou zkušenost ze všemi zařízeními. Rychlost obsluhy v hotelu hrozná. Nejvíce času jsme strávili v zařízení u obecního domu.

        +1

        0 0
    • rexa  

      Hotel jsem navštívil vícekrát při návštěvě Černé Vody během posledních 4 let. Jsem nenáročná klientela, takže jsem byl v podstatě vždy spokojen.

      Letos mě ale hotel překvapil. Rozšířil venkovní sezení. Na trávníku naproti přibyla hrazda na zavěšení biků. Přibyl venkovní stánek s udírnou (ač jsem 90%ní vegetarián tak to stejně potěší). A hlavně jako otec dvou kindošů oceňuju, že přibyly houpačky a skluzavka. Co je lepšího (když člověk zrovna nejezdí a krom pár dalších věcí) než sedět v klidu u piva pozorvat jak děti skotačí :)

      Jo a těstoviny Aglio e Olio byly fakt Aglio a česnečka byla fakt česneková! Ne jak jinde, kde za česnečku vydávají vodu, do které se česnek tak možná namočil.

      Obsluhující slečna příjemná.

      S pivem trochu zklamali, že už netočí Černou Horu :(

      Jinak respektuju, že někdo měl zkušenosti špatný. Každej je jinak náročnej a očekává jinej level.

      0 0
      • rexa  

        Jinak hospoda U Kaštánka (Obecního domu) je klasika. Tam jsme času strávili samosebou nejvíc :)

        0 0
      • Smazaný účet  

        My tam byli vcera na obed. Vypecky byly dobre, mohly byt trochu vypecenejsi. Slecny trochu nestihaly, ale dalo se.

        Protoze dopoledne radne chcalo, zajeli jsme do jeskyni Na Pomezi. Cestou zpet jsme hledali kam na jidlo. Trefili jsme na Hostinec U Kamenika. Pajzl. Lakave nizke ceny, ale nemeli jsme odvahu. Pivo spatne. u Kastanku bylo pred dvanctou zavreno-svatba, tak nebyla jina volba…

        0 0
      • psedma  

        taky jsme tam byli v pátek na obědě, taky na výpečcích, a byly fakt dobrý, s obsluhou žádný problém, holky příjemný, ale moc lidí tam nebylo, ceny na hory odpovídající. Akorát to pivo, no… Budvar není špatný, ale Černá hora je Černá hora…

        S pivem je to v Jeseníkách ale všude špatný… Všude Holba, sice mi chutná, ale když si dám víc kousků, tak mám pak ráno strašnou sra*ku :-D.

        A u Kaštánků jsme byli teda jenom na pivě, ale tam nám nějak nechutnalo, bylo takový nakyslý, asi dlouho neproplachovali trubky…

        0 0
        • hctr  

          Po holbe mivam sracku uz vecer, takze jsi dobry, ze jsi vydrzel.

          0 0
          • maajkee  

            Já sračku nemám skoro po žádným pivě, jen mám občas ráno trochu ridší stolici, ale né že bych běhal. Ostatně to mám po každým dobrým pivě :)

            0 0
        • Smazaný účet  

          k vypeckum…slecna se n mne divala jak na vola, kdyz jsem se ptal esi jsou s bramborovym nebo houskovym knedlikem.)))

          0 0
          • Frostty  

            ..a dostal si chleba :o))

            0 0
          • maajkee  

            Na moravě snad jedině s bramborovým ne? :)

            0 0
            • Smazaný účet  

              no…byl houskovy..pro mne prekvapko, protoze vypecky s bramborovym a spenatem jsou uplne nejlepsi:)))

              0 0
              • maajkee  

                Já jsem vždycky myslel že výpečky jsou se zelím a houskovým a moravskej vrabec se špenátem a bramborovým, ale dost často je to různě skombinovaný :)

                0 0
                • Smazaný účet  

                  no, se spenatem a bramboorovym knedlem muze byt skoro kazde pecene cervene maso, tim se nic nezkazi.)

                  0 0
        • Janouch  

          z Holby ani neni divu inu pivo z hor :))))

          0 0
    • JiRiiiK  

      Strávil jsem v restauraci v Hotelu Černá voda nějaký ten čas a rozhodl jsem se taky zdělit své pocity. Jezdím tam už několik let, ještě když o budoucích stezkách vědělo jen pár zasvěcených, takže nemám jen jednorázovou zkušenost. Vystřídalo se zde již mnoho servírek a číšníků a ostatního personálu a je pravda že né vždy vše klapalo jak má. V součastné době však je úroveň čím dál lepší, co se týče obsluhy, holky jsou výborný, usměvavý, příjemný, jenom jeden protivný vrchní je dost nesympatický. Jídlo je v pořátku, v česnečce je česnek, což nebylo:-), výpečky mňamka, akorát vzhledem k tomu, že se tady zastavují hlavně bikeři ze stezek, přidal bych trochu větší výběr těstovin a salátů. Ceny (když nepočítám hotovky, ty jsou OK) jsou na srovnatelný úrovni s centrem Brna, což na vesnici není nic moc. Bajker co šetří každou korunu a spí pod stanem není nadšený z těstovin za 150,– To však není vina obsluhy ale spíš vedení. mě osobně rozčiluje tullamorka za 65:-D. a k tomu Budvaru…aspoň že to není Holba;-) ČHčko to však nenahradí. Každopádně se zde příjemně sedí a nikdy se nechce pryč)

      0 0
      • mastihuba  

        co všeci máte s tím ČH? ne že bych to nepil, ale přide mi ten malej pivec vod blanska trochu zruky. :D

        0 0
      • hotelcv  

        Dobrý den,

        máte pravdu, že personál hotelu se měnil jak ponožky. Doufám, že už je to minulostí.

        Bývalý ředitel, pan Martin Sklenář, který skončil v polovině června, byl bohužel jen další krok špatným směrem.

        Dovolím si upozornit, že těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou nestojí 150,–Kč, ale 115,–Kč.

        Já osobně jsem také celoživotní štamgast a konzument piv z Černé Hory, ale po prodeji pivovaru Černá Hora novým majitelům, skončila dobrá spolupráce.

        Ocenil bych a byl bych velice rád, kdyby jste nám napsali Vaše přání nebo požadavky ohledně nabídky jídel, o která by měli bikeři zájem a my se pokusíme přizpůsobit se Vašim požadavkům a zařadit tato jídla do našeho jídelníčku.

        Zde je odkaz na náš nový jídelní lístek:

        http://is.hvjdesign.eu/…45128033.pdf

        Přeji pěkný den

        0 0
        • newbie  

          :-) tak já Vám napíšu něco k tomu lístku:

          úvodní obrázek kuchaře imho odpudivý

          ne mozzarela, ale mozzarella

          ne pangacius, ale pangasius

          u Roquefortové omáčky není důvod psát velké „R“

          ne hověží, ale hovězí

          ne fefer steak, ale pfeffer steak

          chybějící mezery, čárky, závorky apod. jsou už jen detail

          skladbu raději nebudu hodnotit, ale o kus výš zmiňovaný Pohlreich by se na ní myslím vyřádil

          co si myslím o kvalitě, Vám napíšu o víkendu… nezbývá než doufat, že přípravě jídel věnujete větší péči než přípravě jídelního lístku

          0 0
          • Smazaný účet  

            cece…rikal jsme si neco podobneho, kdyz jse do toho jidelaku cumel…takova ceska klasika..od vseho neco…jenom jsme nezjistil jak to maji s tim grilem/udirnou­…nikde ani zminka a pritom vzadu na „dvorku“ neco bylo…

            0 0
          • mastihuba  

            jako bych četl jidelak u kamošů v hospodě, narycho napsanej lístek se spoustou cizích názvů a všude hrubky. 90% lidí neodhalí všechno ale každej chytne aspoň něco…

            0 0
            • šimlos  

              Tak tak.Většina lidí má stejně nejradši,když má hospoda nabídku 4 – 5 hotovek a potom pár jídel na objednávku.Kdo se má těma litániema s desítkama položek pročítat:-) A už vůbec nechápu ty pekla typu kuřecí steak ze sýrem a broskví,vepřový steak se zapečeným uzeným sýrem a podobně..kdo to vymyslel,to by mě strašně zajímalo.

              0 0
        • Honz8t  

          Proč nemáte jiné bezmasé jídlo než tolik oblíbenou „svatou čtveřici“: smažený sýr, smažený hermelín, smažené žampióny, smažený květák?

          Je tolik možností, stačí chtít. Na tomhle vegetariáni a lidé, kteří jí maso jen občas, opravdu nemůžou fungovat.

          0 0
        • Black knives  

          Dobrý den. Byl jsem u vás na jídle minulý týden v neděli, a rozhodně chválím zlepšení. Kritika je přínosná pouze tehdy, když se podpoří chválou. Chválím přístup servírek, děvčata se snažila, a i když to není profi přístup, jaký jsem zažil od lidí z hotelové školy, ok, v pohodě. Jídlo mi chutnalo, měl jsem kuřecí řízek, nemám výhrad.

          0 0
        • McBlacky  

          od loňska se mi líbí nové stolky a židle před zahrádkou, sedí se v nich parádně.

          co se týče nabídky piva, plzeň 12ka by neměla točená chybět.

          0 0
        • Kubiczech  

          Celkem vtipné označit někoho za krok špatným směrem a pak vykročit tím „dobrým“ s tímhle umaštěným jídelákem. (:

          Na druhou stranu je mi sympatické, ne že bych to dvakrát ocenil, že s těmi smažáky a kuřecím s broskví jdete na steč proti gurmánům, co čerpají svůj jemnocit z show Pohlraicha.

          0 0
      • maajkee  

        No to já radši určitě Holbu která se dělá nedaleko než ten náš sladkej „klenot“ z Budějic :)

        0 0
        • šimlos  

          Tak.Chce si na ní trochu zvyknout,ale je to místní klasika.Ten Budvar je vůbec divný pivo,který mi vždycky nepříjemně překvapí v místech,kde bych ho vůbec nečekal..Jese­níky,Krušný hory,Domažlic­ko,Lužický hory,Jizerky :-)

          0 0
        • Frostty  

          +1

          0 0
          • Fish3103  

            Budvar není špatné pivo, tak nevím co vám na něm nechutná..

            0 0
            • jIrI___  

              Klid, tady je každý druhý hogofogo zhýčkanec ;). Nebo se aspoň snaží, ať to tak na internetu vypadá.

              0 0
              • mastihuba  

                pivo = voda+chmel+sla­d+kvasnice, který překvasí cukry na alkohol. Výsledkem je většinou nějaká tekutina, bez zbytkovýho cukru. U vína je to něco podobnýho.

                To že polovina národa chce chlastat něco sladkýho a stylovýho k palačinkám místo kakaa s dobrým pivem a vínem nemá nic společnýho. :D

                0 0
              • pepek  

                hogofogo zhýčkanec – říká někdo, kdo nepije ani brno.

                0 0
              • MaroH  

                Bacha budvar je jedna z nejocenovanejsich znacek ceskymi dolarovymi milionari takze hogofogo zhyckanci budvar milujou:-D

                0 0
            • Frostty  

              Pivo bez chuti, mně vážně nemůže chutnat.

              0 0
      • Necris  

        Krokodýl Dundáček jo ? :D

        0 0
    • Bafoon  

      so/ne jsme tam jedli, já osobně k samotnému jídlu výhrady nemám, pokaždé jsem se najedl. Co mě tak jako poněkud rozladilo že 15min po jídle jsme měli na stole pořád prázdné talíře a druhý zásek, když jsme reklamovali, že máme objednané dvě tatarky, tak nám bylo řečeno, že je tahle dvojitá ať si ji rozdělíme. Hmmm to sem tedy mentálně nedal :-) Pivo v pohodě. Celkově bych řekl nenadchne/neurazí, venkovní drátované židle parádní :-), jídlo ok(smažený v.řízek, sýr), pivo ok, trošku chaos v obsluze.

      0 0
    • Skutina  

      novinky z tohoto týdne – mohu potvrdit, že kuchyň hrůzy hrůzou zůstala.

      večeře 1. – smažené žampiony, smažený hermelín s bramborami – tady se asi nic zkazit nedá, takže v pohodě.

      večeře 2. – manžel si dal těstoviny s kuřecím masem a SÝROVOU OMÁČKOU. Značně zmatená slečna přinesla misku plnou barevných vrtulí, opečených kuřecích kostek a slovy JEDNOU polévkovou lžící studené sýrové hmoty!!! Moje kuřecí na mandlích ušlo, rýže rozvařená.

      večeře 3. – radši jsme si nakoupili v místním obchodě a řádně si pochutnali a napaili se za 153Kč :-)

      Ubytování – za 3 noci pro dvě osoby – 2.700,– …o toaletní papír jsme si museli říct!Teplá voda naštěstí tekla;-) Snídaně ve formě švédského stolu – rohlíky, šunka, sýr, malá marmeládka (pardon druhý den byly párky)- všechny ostatní hotely se mohou jít zahrabat!!!;D

      Ale co nás NEJVÍC dostalo byl jídelní lístek. To, že je v něm spousta chyb už bylo řečeno, ale že na první stránce je v několika jazycích napsáno, že nabízí krajové a zahraniční speciality…jako Hradní tajemství pod kterým se skrývá kuřecí prso s broskví a sýrem? nebo Katův šleh? Výsměch!!!

      Osobně by mě také zajímalo, kde vzali fotky jídel z jejich webu. Krevety = dobrej fór :D

      Rada majiteli – jídelní lístek spalte, vyměňte kuchaře, začněte znovu, jinak to nemá budoucnost.

      Na závěr pro zasmání odpovědi obsluhy (pravděpodobně brigádnic):

      Já: Slečno, z jaké zeleniny je zeleninový salát?

      Ona: Nooo…rajče, paprika, okurek.

      Já: A třeba ledový salát?

      Ona: Jak ledový?

      Já: No ledový salát, ten by měl být základem salátu.

      Ona: No ten asi ne.

      Já: Jo, takže balkán bez sýra.

      Pán: Slečno, z čeho je ten vepřový řízek?

      Slečna: Z vepřového masa.

      Pán: No to doufám, ale z krkovičky nebo z kotlety?

      Slečna: To je tajemství šéfkuchaře!

      TOHLE MLUVÍ ZA VŠE!!!! :D

      0 0
      • jIrI___  

        Čím to je, že z těch kritizujících příspěvků čerstvě registrovaných uživatelů mám vždycky takový „zvláštní“ pocit? :)

        0 0
      • maajkee  

        Pán: No to doufám, ale z krkovičky nebo z kotlety?

        Slečna: To je tajemství šéfkuchaře!

        Tohle mě teda taky pobavilo :)

        0 0
        • Smazaný účet  

          docela stezejni info bych rekl no…sleiskoidni rizek by mi zkazil obed:)

          0 0
          • maajkee  

            No já když bych si mohl vybrat tak určitě beru ten z krkovice :) Tam je alespoň záruka, že ho někdo nevysuší, jako se u těch z kotlety stává tak z 90%.

            0 0
            • Smazaný účet  

              To mas zase pravdu no… Ja si stejne vetsinou davam nejakou necyklistickou kalorickou bombu..bramborak s masem, vypecky nebo tak:))) Jeslti rizek, tak kureci (nebo nalozeny veprovy) a bramborovy salat.)))

              0 0
              • maajkee  

                Já si většinou dávám co je v menu nebo denní nabídce, páč mám pocit, že to bude alespoň trochu čerstvý :)

                0 0
        • jeniiiik  

          Ceklem v klidu, v jedné hospodě v Opavě se podle servírky griluje kuřecí krkovička:-)

          0 0
      • Necris  

        No jestli je to pravda, tak je to klasika.

        Jednička je jasná, to byla první jídla, která jsem jako dvanáctiletej klučina zkoušel udělat a podařilo se. Smažený sýr/hermelín je ostuda každého kuchaře a je to k smíchu.

        Dvojka je taky jasná. Těstoviny hup do hrnce, maso hup na pánev (jen se na to hodí sůl a pepř). Sýr se rozpustí teplem, nejlépe maratonec :D

        Docela to podtrhuje ten trapný moment, když se restaurace takhle znemožní. A pak přijde druhý trapný moment když se najde většina lidí včetně majitele, kterým to přijde jako standard a na úrovni.

        0 0
        • Kubiczech  

          Naopak. Palec nahoru kuchařům, co udělají smažák, dají na talíř oblohu a na kuřecí prso prsknou broskev. Buď se k nim ještě nedokutálel Pohlraich, což je sympatické, anebo na něj serou a spolu s ním i na všechny televizní gurmány, což je sympatické ještě více.

          0 0
          • jIrI___  

            Výjimečně s tebou souhlasím :)

            btw. doteď nedokážu usmažit hermelín nebo sýr tak, aby mi na pánvi nevytekl. Ale je fakt, že jsem to už nějaký ten rok nezkoušel a raději si ho dám v hospodě :D

            0 0
            • maajkee  

              Dvakrát obalit, dát před smažením na chvíli do mrazáku a sýr ti nikdy nevyteče :)

              0 0
          • Necris  

            Co má společného Pohlreich a smažený hermelín z jejich nabídky ? A broskev na kuřecím prsu jsem teda ještě v životě neviděl :D :D Fuj to musí chutnat ;) Viděl jsem ho se sýrem.

            0 0
          • maajkee  

            No tak ale :) Jako taky už mě sere pohlreichismus, ale zase druhej extrém kuře s broskví taky nemusím. :)

            0 0
            • Smazaný účet  
              • oriskova posypka…hnus nejvetsi:D Uz ta broskev z plechovky nenizadna vyhra…
              0 0
            • Kubiczech  

              Taky bych si kuře s broskví dobrovolně nevybral, ale s tvým názorem na pohlreichismus souhlasím. Všichni se tláskali smažákem a po shlédnutí dvou dílů jeho pořadu jsou největší gurmáni… (:

              0 0
              • maajkee  

                jj, toho jsme si všiml, když jdu občas s některýma kámošema do hospody, tak mám sto chutí je poslat do ******, když vidím jak si na něco hrajou a nad vším ofrňujou.

                0 0
                • Cvoky  

                  Koho tím máš na mysli? A odpovídej opatrně :)

                  0 0
                  • maajkee  

                    Neboj, Tebe ne, ani nikoho z HK bikerů, vy jste všichni až zas moc nenáročný :D

                    0 0
          • šimlos  

            Pohlraicha vem čert a ty kouzla z bolševický kuchyně taky.Ať místo těch Tejemství všeho možnýho radši nabídnou guláš,španělský ptáčky nebo třeba zemlbábu.

            0 0
            • maajkee  

              Přesně tak.

              0 0
            • Smazaný účet  

              No, taky primo zboznuju kdyz po precteni jielaku vim stejne kulove jako predtim. Jak pises, gulasek, ptacky s ryzou/bramborem, nejake kure a neco sladkeho. A mistni pivecko:)

              0 0
      • Soreno  

        Hm a nedělá se vepřový řízek nejčastěji z řízkového tj. kýta?

        0 0
        • maajkee  

          V levných podnikách ano :)

          Protože je to nejlevnější.

          0 0
          • Soreno  

            Jenže nejni suchej jako z kotlety a flaxsovitej jako z krkovičky :-)

            0 0
            • maajkee  

              Suchej může být zrovna tak a flaxovitej z krkovičky taky být nemusí, vše záleží na přípravě. Nicméně z kýty je nejmíň dobrej :)

              0 0
              • jIrI___  

                Shrňme to, jediný dobrý řízek je z kuřecích prsou nebo vepřové panenky.

                0 0
              • Soreno  

                Tak je vidět, že si moc dobrejch řízků neměl :-)

                0 0
                • maajkee  

                  Hele, řízek je moje nejoblíbenější jídlo, dávám si ho skoro všude, měl jsem řízek ze všeho možnýho i nemožnýho, nejlepší řízek si stejně udělám doma a pro mě je nejlepší řízek prostě z krkovičky a pak vídeňskej z telecího. Z kýty nejsou špatný, ale jsou takový neurazej, nenadchnou. Takže tohle na mě řízkáče nezkoušej :) A správně udělanej z kotletky je taky dobrej.

                  0 0
      • Vilém  

        No nezlob se, ale ta cerstva registrace „trosku“ smrdi.

        0 0
    • maajkee  

      Tak že bychom si tam otevřeli vlastní restauraci? :)

      0 0
      • Smazaný účet  

        Co takovy gril a pivicko v altanku co je na konci sjezdu, hm? Kusek masa + opeceny brambor, testoviny, pivo, kofola…

        0 0
        • maajkee  

          Jo jo, ideal :) A za vzadu budku s rychloservisem kol :)

          0 0
        • goofy  

          Jo tam by to bylo idealni! Tolikrat uz jsem si tam po sjezdech rikal, ze ted by se to pivicko a nejake masicko hodilo :o)

          0 0
        • maajkee  

          Akorát bych se musel asi rozvést, protože manželka by se mnou do takový ****** nešla :D

          0 0
        • hotelcv  

          Dobrý den,

          na zahradě nad hotelem je otevřeno vždy, od pátku do neděle, rychlé občerstvení, kde je pivo Pardál 11° a Kofola. K jídlu je zde možné dostat: kuřecí nebo vepřový steak na grilu, v udírně pak klobásy a uzená žebra.

          0 0
          • maajkee  

            A co takhle si zaplatit tady na tom webu reklamu?

            0 0
            • roman 3D  

              tenhle prodává žvanec bikerům, neprodává Polygony:-)

              0 0
            • jIrI___  

              Kua děláš jak kdyby to byla tvoje konkurence. Normálně slušně informuje o vzniku bufetu, nevidím na tom nic špatného. Žádná adresa, žádné ceny, žádná reklama.

              0 0
              • maajkee  

                Žádná adresa

                na zahradě nad hotelem

                žádná reklama.

                je otevřeno vždy, od pátku do neděle, rychlé občerstvení, kde je pivo Pardál 11° a Kofola. K jídlu je zde možné dostat: kuřecí nebo vepřový steak na grilu, v udírně pak klobásy a uzená žebra

                ? :)

                To si můžu tady začít taky do všech vláken o kolech dávat odkazy na svůj web a psát u toho Dobrý den, stavby kol v Hradci Králové :)

                0 0
                • jIrI___  

                  Vyargumentoval jsi mě (výjimečně nemám hádavou náladu) :D. Ale za svým názorem si stojím.

                  0 0
                • roman 3D  

                  když si vzpomenu jak se čertili někteří zde že si propaguješ stavbu kol:-), já jsem za nějakou tu reklamku rád že se ví kde kdo může něco zajímavýho nabídnout, kde se dobře ubytovat příp. nažrat atd.

                  0 0
                  • maajkee  

                    Zde ne, dával jsem jen občas nějakou fotku dle mého názoru pěkného kola do galerie kol, jen prostě tak, k podívání se jaký se daj postavit kola.

                    Byť se objevil jen jeden kritik tohoto mého počínání, přestal jsem to v rámci „klidu“ před již značnou dobou dělati. ;)

                    0 0
                    • roman 3D  

                      tebe prostě tem polygon sejří, mě zase potěšil s těma 170 cm klikama co si pár lidí asi naběhlo:-)

                      0 0
                      • maajkee  

                        Cože?! Nesplet sis vlákno? :) Tady není o Polygonu ani zmíňka ty trumbero.

                        0 0
                        • roman 3D  

                          zato tvojeho rozčilování je všude dost a vodsere to chudák hoteliér co chce bikerům začít trochu podstrojovat:-)

                          0 0
                          • maajkee  

                            Já jsem se nerozčiloval, jen jsem mu slušně napsal že by tady neměl dělat takovou reklamu. Toť vše. A pak přiběhneš ty, trumbera a začneš mlít něco o Polygonu. Chtělo by to nějaký prášky asi kolego.

                            0 0
                            • roman 3D  

                              antidepresiva by sis měl naordinovat sám, my máme tady na severu uklidňující čerstvý vzduch a tak pohlížíme na život zvesela a neposerem se z někoho kdo chce dělat službu bikerům:-)

                              0 0
                              • jIrI___  

                                Maximálně ovce vás seveřany naserou :)

                                0 0
                                • roman 3D  

                                  tady právě žádný nejsou, pár se jich přestěhovalo na odvrácenou stranu Jizerek na jednosměrku a tam jezděj pořád dokola do zblbnutí no a zbytek je schovanej někde tady:-)

                                  0 0
                                  • karliner  

                                    On už ti kvasnička posílá love i za to, abys dojebal vlákno konkurenčního projektu?

                                    0 0
                                    • roman 3D  

                                      bavíme se tady vo žrádle ty ovce:-)

                                      0 0
                                      • karliner  

                                        Hele, mě by to za těch pár stovek měsíčně, co ti posílá a půjčenou Meridu „na testování“ nestálo, ale chápu, že jinej kraj – jinej mrav..

                                        0 0
                                        • roman 3D  

                                          30% slevu jsem měl na Meridku moji a to že mi občas přispěje nějakou tou stovkou z peněz čembounů za jejich příspěvky co mu platili mě vyloženě těší:-)

                                          0 0
            • Cvoky  

              Nevysírej :)

              0 0
            • Smazaný účet  

              ale notaaak.)

              0 0
          • McBlacky  

            na to jsem koukal a přemýšlel jestli to je nebo není konkurence.

            Mé osobní pivní dilema to ovšem neřeší :/

            Pardál jako původem levná lahvová dělnická desítka je ještě horší než sladký Budvar.

            0 0
          • goofy  

            Chjo… Kdyby jste si nehrali na hogofogo, a dali tam aspon toho Seraka, tak bych se tam i podival. Ale Pardalem jste si to u mne fakt polepsili. To uz tam radeji nechte i toho Budwara, nez tohle „pivo“…

            0 0
            • pepek  

              Já to nechápu: všude jen Šerák (nebo i něco horšího) – a o kousek dál čepují Svijany kvasničák, nebo Poličku. Tak jakto, že to nejde?

              0 0
              • McBlacky  

                když mohou vozit do Černé Vody Budvar, mohou vozit prakticky cokoli :)

                0 0
                • pepek  

                  No právě. Já se například letos ubytoval na Rejvízu tam, kde měli Poličku. Loni v Domašove zase Svijany kvasnice. Asi v ČV nechápou, že si dnes už lidi můžou vybírat.

                  0 0
                  • Janouch  

                    jsem zastancem toho aby se v dany oblasti cepovalo lokalni pivo ,ale pri dnesni politice velkejch pivovaru to bohužel dost dobře nejde proto asi ten Budvar jinak ta Černá Hora nebyla lokalni vubec :)

                    0 0
                    • goofy  

                      To sice ne, ale k Cerne Vode vic nez sedi ;o) A hlavne ma dobry piva, a tak siroky sortiment, ze si vybere skoro kazdy. :o) a je mi uplne jedno jestli se nekde cepuje lokalni pivo, nebo ne, ale hlavne at je to pitelne :o)

                      btw: Budwar 12 si klidne obcas dam, ale neda se toho vypit moc a neda se to pit kazdy den… S ČH se to ale neda srovnat a s Pardalem at se jdou vycpat :o)

                      0 0
    • _Honza_8  

      Zdar, jaký máte letošní zkušenosti s jídlem v hotelu? A je nějaká alternativa blíž, než ve Vidnavě?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.