• mirage

    Zdravim chlapi. Mam koupene starši hodinky Polar Vantage V2, hodinky mi po ani ne měsici, začli sami jednou za den vypinat. Sami se prostě vypnou, musim zmačknout červene tlačitko a znovu je zapnout a zas jedou. Už se mi to stalo za tento tyden 4×.

    Neděla to taky někomu, kdo ma hodinky Polar, nějakou radu. Jinak už jsem udělal vše, restart, tovarni nastaveni, napojeni na comp a protaženi přimo přes jejich aplikaci

    Flow.polar.com/start a nic. Vim, mate převažně Garminy, ale třeba se někdo najde, kdo ma Porary se stejnym problemem nebo měl.

    0 2
    • dydy  

      Jediná rada, kterou mám, je, aby ses naučil česky…

      1 1
    • Kubiczech  

      Polary tu úplně moc lidí mít nebude…

      Jedny s podobným projevem jsem viděl a byla v nich voda, postupně se to zhoršovalo. Tenhle konkrétní kus neprošel testem vodotěsnosti a po otevření bylo patrné zasažení vodou. Nicméně voda se tam může dostat při stisku tlačítka a test vodotěsnosti může být klidně ok. Ale zkusil bych to, může to napovědět a test ti udělá každé solidnější hodinářství.

      Nechal bych to na servisu – Polarshop a pan Šácha, líp ti nikdo neporadí.

      3 0
    • mathi  

      Ahoj. Měl sem Polar Vatange M a nevypínal se.

      Ted mám Polar Pacer Pro a vypíná se mi taky. Neřeším to. (Možná dochází k automatické synchronizaci a s apkou v mobilu, nevím.) Synchronizaci lze spustit i manuálně podržením tl. vlevo dole pro zahájení tréninku.

      0 0
    • mirage  

      Diky. Jo to sychronizovani dělam, jak prijdu z vyjezdu. Ted to nevypina, ale jednou za den na displeji proleti takove bubliky, pak to něco napiše( nikdy to nestihnu přečist :-) ), a zas to normalně funguje.

      0 0
    • Strejdin  

      Bublinky znamenají dosažení 100% denního cíle pohybu (aktivita), který jsi si nastavil, mám Grit X a nikdy se mi samovolně nevypínají, ani při synchronizaci s mt.

      0 0
    • Lucik_bikerka  

      Mám Polar Vantage V3 a tento týden se mi třikrák stalo, že při tréninku na kole se zaseknou, restartují a celý trénink je v háji. Stalo se mi to jednou po dvou hodinách a dvakrtát po třech hodinách tréninku. Nemáte někdo stejný probém. Restart i tovární nastavení jsem zkoušela.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.