• lukas.st.ves

    Dobrý den,

    před loni jsem si koupil kolo Pells Razzer comp, což asi víte, že není moc dobrý bajk, letos jsem do něj vrazil přes 10 táců a mám vidlici RS Tora, brzdy Magura Lousie, přehazovačka XT,převodník XT i kazeta a řetěz. Ale přemýšlím jestli není lepší jej ted prodat a koupit něco lepšího teba jetýho a za kolik bych ho mohl tk prodat?Jsem po půl ročním zdravotním odpočinku a letos chci závodit, tak chci at mi to dobře jezdí.

    Děkuji

    0 0
    • muppet  

      Dle mého názoru si to raději nechej a jezdi,když už si do toho vrazil „balík“,časem našetříš a koupíš něco lepšího,technika jde stále dopředu a existují i výprodeje už né top produktů.Na prodeji by si výrazně prodělal.Tak ať ti to jezdí. :-)

      0 0
    • nox159  

      nevim v jakem je stavu… ale moh by to pri troše stesti strelit tak kolem 8k – max 10. a za ty penize podle me nic moc extra nesezeneš :)

      0 0
      • lukas.st.ves  

        Za tak málo? Fíha, to jsem nečekal, když jsem letos koupil vše nové nejeté a stálo mě to tolik, kolo je téměř tky nové:Dmno asi budu dál přestavovat do XT možná XTR…

        0 0
        • nox159  

          je to jen muj nazor neříkam že ti tolik penez nekdo da…

          jinak davat na kolo kde je " spatny ram, spatna vidlice, spatne kola" ( ber to jako obrazne napsano), XTR jak píšeš, je podle me pořadna kravina :)

          0 0
          • lukas.st.ves  

            tak rám není tak špatný, ale bude první co budu dále když tak kupovat, vidle mi přijde jako dostatečná zatím…a ještě chci jen vypletená kola a pak už jen blbůstky…takže bych měl už slušné kolo, nebo podle tebe je slušné kolo něco jiného?

            0 0
            • nox159  

              podle me je slusne kolo neco jineho :) ( nerešme tedka finance, zacku… )

              ale zaklad je poradny rám, vidlice, a kola – pokud k tomu nahodíš klidne deorko budes mit slusne kolo, pokud např hodiš na olpran s gilou, XTR tak to nebude slusne kolo

              taky pišeš ze ti tora stací – pokud je to pravda proč ti nestačí deorko?

              zavaní mi to tím že to chceš jen kvuli tomu napisu XTR nic vic. ( nesoudim te, jen říkam svuj nazor )

              0 0
              • lukas.st.ves  

                Dobře, ale pro mě to je taky dost peněz a rám, vidlice, kola jsou v jiných cenových relacích…co je podle tebe dobrá vidlice?RS Reba,SID, či R7?Jo jsou dobré a cenově trošku jinde.

                0 0
                • nox159  

                  to je přesne ono :( podle me si tim kazdy mlady prošel… Mam kolo a chci neco vylepsit, vim ze ram (vidlice,kola) jsou na hovno ale 15k je problem našetřit tak dam 1000 za prehazku,500 za eloxove kravinky…

                  proto kdybys tech 10 000 co jsi mel, investoval do jedne veci napr, vidlice udelal bys lip ( za 10 uz sezeneš slusnou).

                  moje rada zni neinvestuj tedka vubec a setri penizky ( xtrko ti zas tolik parady ani služby neudela abys za nej vyhodil 3× vic penez než je potreba.

                  Taky jsem chtel mit všude XTR… ale z toho uz sem vyrostl, i kdybych na to mel tak bych do XTR zatím vubec nešel – penize jsou potreba i jinde ( neberme jen bike) a už sem došel k nazoru ze uspora 10g mi nestoji za 3× vetší naklady.

                  jinak k te vidlici jezdim tedka R7 a vylozene nespokojeny nejsem ale zadny zazrak to jiste neni, dalsi vidlice bude asi fox ale az se mi ta moje posere – už jen tak funkcni veci nemenim, pokud odejdou koupim bud stejne nebo lepsi, ale aby se mi doma valela temer nova XT sada jen proto ze jsem chtel XTR tak to fakt ne.

                  0 0
                • Chrchla  

                  Řekl bych že takovej SR Epicon je docela hodně muziky za málo peněz.. každopádně se jak ovětšina přikláním k tomu že rám vidle a kola ti udělají víc jak nápis XTR…

                  0 0
                  • nox159  

                    pokud chce stave( prestavovat bike ) na zavodni postupným vymenovanim veci ( najednou ty prachy nesezene ) tak bych jiste nemenil toru za epikona ale volil bych neco lehciho – v budoucnu by tech min 300g dolu dostaval jen dost obtížne a taky dost draho.

                    v jeho pripade bych zacal kvalitnima kolama :)

                    0 0
                  • lukas.st.ves  

                    Znova podotýkám, to XTR jsem myslel, jen v případě fakt slušné ceny, nejsem žádný puboš, co musí mít XTR či Sram X.0 atd., jen chci at se mi dobře jezdí. Přehazku a měnič jsem kupoval z důvodu nekompatibility přehazky s řazením onen důvod, proč jsem kupoval spíš komponenty, než rám atd. A pak brzdy mno a tím jsem zatím skončil:D řetěz a tak jsem musel měnit, tkže jsem neutrácel za nic zbytečného…

                    0 0
        • JakeF  

          XTR? To radši šetři na pořádnej rám, kola a vidli.

          0 0
          • lukas.st.ves  

            Jsem myslel obrazně, spíš XT, kdyby alese naskytl dobrý kup, tk proč ne jako?

            0 0
            • JakeF  

              Protože dobrej rám, kola a vidle udělaj daleko víc, než je rozdíl mezi XT a XTR.

              0 0
              • xshreck  

                Já musel mít zadní XT kvůli tomu, že má na sobě plast ve tvaru X xD

                Ale už an kole byla. Takže jsem nejšťastnější člověk na světě :-D

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.