Hledáme průvodce v Beskydech a Jeseníkách

9 nepřečtených
  • blue

    protože se blíží červencovej prodlouženej víkend, plánujeme s Jírou patřičně ho využít a vyrazit někam dál od prahy… představa je taková, že dva dny zabikujeme v beskydech a pak se na dva dny přesuneme někam do jeseníků…

    takže… najde se někdo, kdo nás tam protáhne nějakejma dobrejma trailama, ať nemusíme ztrácet čas hledáním a ježděním po polňačkách a širokejch lesních cestách? těm bychom se rádi maximálně vyhnuli, preferujeme terén, čím techničtější, tím líp :-)

    a nějakej tip na levný ubytování by se taky hodil – chatičky v kempu, penzion… v beskydech by třeba vyhovovala chata mír v rožnově, pokud by se kolem našly trasy na dva dny ježdění

    podrobnosti přípapdně mailem nebo na icq

    0 0
    • speedy gonzales  

      ja to tam neznam, ale chtel bych se trochu zorientovat v trznim prostredi. kolik ted prazaci plati pruvodcum z rad domorodcu…zrcatka, koralky??? :-)))

      0 0
      • goofy  

        Ted se plati ve valutach!!! ;o)

        0 0
    • Corbett  

      Přímo hrot Beskyd moc neznám, ale pokud by jste třeba chtěli dát tohle, tak se tam v červenci chystám. (ten dlouhý okruh má kolem 100km – www.sportovox.cz/…dam/mapa.htm Nebo kdyby jste chtěli dát něco v sousedních Hostýnkách, tak to jsem plně k dispozici www.drasal.cz/…apa_2007.pdf

      0 0
      • babajara  

        cast z te tvoji planovane vyjizdky v beskydech jsem jela nedavno, smer z třeštiku na velky javorovy a nejakou chatu na P.( meli tam bomba boruvkove knedliky, chlapi je valili ja fras, pak sesup do udoli (je tam nova asfaltka se semaforem-to bych v beskydech necekala, pak do v. karlovic a po modre zas na druhy hreben a zpet na trestik. Vydalo to asi tak 65km.. a bylo to celkem fajn, ale zaden extra hardcore (na slovenske strane za klokocovem to bylo prudsi:) a singlu tam moc nebylo, protze tama vedou v zime bezecke trate…ale zas nejaka siroka polnacka to taky nebyla a celkem do dalo zabrat…doporucuji

        0 0
        • pepek  

          Tak to jste soudruzi udělali chybku, že jste z portáše sjeli po asfaltu. Po hřebenu tam totiž vede uplně nejvíc nejlepší trasa (červená značka)

          0 0
    • DaveBury  

      No tak 2 kempy mas dole … Pod chatou mir mame chaloupku …

      No premyslim jak bych ti pohol, ale ja prave ty technicke pasaze moc nevyhledavam, takze jedine kdyby se mi poradilo od nekoho neco poptat :)

      Kazdopadne z radhoste muzete pokracovat lesem na chatu mir a z chaty mir lesem do campu v RpR

      0 0
      • babajara  

        kdyz uz tam budou, mohli by treba zkusit trat beskyd touru tu delsi trasu, ma vyskove prevyseni takovych 3100m a celkem to vede dobrym terenem, co ty na to?

        0 0
      • pened  

        jenom to NE. Z Radhoste vede krasny sjezd pres Cernou horu – urcite se ti bude libit. Mozna bych s tebou mohl pojezdit, ale behem tech volnych dnu (ne vikendovych) budu pracovat. Pokud si to nejak zorganizujes, mohli bysme ti nejaky cas venovat – treba sjezd z Lyse po zlute atd. Pokud ti technicke useky nedelaji problem – No problem :-). Ozvi se mi na mejl.

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce

Podobné diskuse