Hlav. složení FSA - jaké části mi chybí?

8 nepřečtených
  • N-Dorfin

    Ahoj, v příloze zasílám fotku hlav. složení co jsem dostal k rámu .. chybí mi tam nějaké části? Jako nevidím nikde, ježka, krytku, k tomu šroub … ?! Co je špatně?

     

    Dík za pomoc ..

    0 0
    • juli  

      To je IHS? Ježek se šroubem a poklička nebývá součástí všech HS. Zvláště se to týká OEM dílů.

      0 0
    • Zdenda CUBE  

      Ježek se šroubem a krytka bývá někdy dodávána s vidlicí (aspoň u silniční vidle) .....

      0 0
    • siafu  

      co vím, tak Merida tady používá semi-integrované hlav. složení, takže bys měl mít v rámu už nalisované alu misky. Před pár lety mi k Merida rámu bylo dodáno hlavko FSA ACB (asi FSA dodávají k samostatným rámům) – potom bys tam měl tedy mít 2 ložiska, 2 kroužky (nahoře mám ten zlatý, ten druhý přijde na vidlici) a horní krytku. No a pokud tam nemáš ježka, šroub a horní víčko, tak to budeš muset asi dokoupit no – třeba toto :)

      0 0
    • The_Trooper  

      Nasadil jsem nové hlavko FSA ACB, chtěl jsem se zeptat jestli nevadí když jsem na vidlici nechal spodní kroužek dráhy starého ložiska? Nebo čím ho vyklepnout drží jak přibitý a jak moc se změní geometrie kola?

      0 0
      • juli  

        No fuj, teda to je děs. Netvrdím, že to takhle nemůže fungovat, ale minimálně v rámci „kultury“ se přimlouvám, za normální instalaci.

        Vezmi kladívko, menší plochý šroubovák. Otoč vidli vzhůru nohama a začni u vybrání v korunce kroužek po obvodu sklepávat. Prostor tam je.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.