• Míra8

    Chci si koupit kolo rozhoduji se mezi těmito modely mohli bys te mi někdo poradit? Na kvalitu vidlice nekoukejte mám možnost jí vyměnit za jinou.

    www.garyfisher.cz/…06/index.php?…

    www.mojekolo.cz/index.php?…

    0 0
    • Tomcat_1  

      Garyho ted jezdim. Puvodni vidlice nic moc, ale tu tam stejne nemam. Dalsi vec co jsem vymenil, byly kliky a sedlo. A vlastne jeste kola :-) Ale jinak kolo slusny, pohodlnej posed, krasne stoupa, trosku zivejsi ve sjezdu, ale to je otazka zvyku. Nemenil bych.

      0 0
    • Garyk  

      Garyho – ta geometrie za to stojí.

      0 0
    • marapara  

      Geometrie Avalanche taky stojí za to. Je to taková univerzální a dobře padne do ruky a hned se sžije

      0 0
    • Lipon  

      ja jezdim GT Av. Expert '06 a to kolo mi skvěle „sedlo pod prdel“, asi to chce vyzkoušet i posed; GF jsem nakonec nezkoušel, panč bych si ho k vyzkoušení musel závazně objednat stejně jako Treka. Vybíral sem mezi GT Av.Exp., Trek 6700 a Marinem Nail Trail

      0 0
      • gyngy  

        Suhlasim, tiez som si na jesen kupil prve „lepsie kolo“ a zvykol som si na neho velmi rychlo. Nemenil som na nom zatial nic, vazim 95 kg, mam velkost ramu L. Bol som prekvapeny ako pohodovo sa na nom jazdi dokonca aj po asfaltke :-) , v terene je to taky mensi tank.

        0 0
        • marapara  

          Já jsem na Avalanchi jezdil 3 roky a kolo mi fakt sedělo. I když do sjezdů by to chtělo asi širší řídidla, než jsem měl – 60 cm. Letos jsem šel do Zaskara, tenhle bike je ve sjezdu ještě stabilnější, než Avalanche, dobře lehce jde i do zatáček a hodně svižně uhání do kopce, až mě to překvapilo. Akorát v extrémních stoupáních se musí dobře pracovat s těžištěm, pač má tendenci stavět se na zadní.

          0 0
          • pitos  

            Myslíš že sis nějak pomohl výměnou avalan. za zaskara?je tam opravdu tak velký rozdíl.Myslel jsem si že Avalanche je do terénu vhodnější.A jen tak mimo,předek se dost zvedá i u Avalanch.Jezdil jsem ho přes dva roky.

            0 0
            • marapara  

              Myslím že jo. Vyšší stabilita ve sjezdech, lehčí jízda do kopce. Neříkám že je to propastný rozdíl, ale ten rozdíl tam je a je znát. Někdy mám pocit, že to kolo do kopce uhání samo :). Třeba když jsem vlítl ve sjezdu do kamení, tak Avalanche byl neposedný, ale věděl jsem to a nebyl problém si na to dát pozor. Zaskar je klidnější. Mi předek celkem seděl na Avalanchi, na Zaskarovi se zvedá víc proti Ava.

              0 0
      • mosquito  

        mam GT Ava Exp 06 a jsem spokojeny – v terenu je to radost, sjezdy ve srovnani se starym authorem spirit k nepoznani, akorat si clovek obcas pripada jak na chopperu :D a po silnici ma cyklista bohuzek vetsi odpor vzduchu nez na klasictejsich ramech (uz jen protoze riditka jsou tak o 8 cm vys i pri sesroubovane vidli)

        0 0
        • mosquito  

          jinak ten GF je designove presne moje krevni skupina a sel bych do nej kdyby tam nebyl rozdil 10hadru a taky mam radeji SRAM coz GF nema

          0 0
    • Kóča Popovič  

      Tři roky jezdím GF Big Sur (stejná geometrie a teď už i materiál rámu jako HKEK)- paráda. Jenom pozor na velikost. Na tu 19" až tak od 180 cm. Mám 178 cm, nohy ani dlouhý ani krátký a mám ještě cca 2cm rezervu na sedlovce a rám 17,5".

      0 0
    • quiff  

      Garyho…gary je hold gary…taky jezdim big sura…a musim rict ze to je jaguar mezi horskymi koli…:o))))

      0 0
    • mula  

      Šel bych do toho GF já osobně mám HKOK 2005 a jsem spokojenej.Ale jednu věc bych si pohlídal ten můj model má malou vadu na kráse a to,že má převodník moc blízko rámu.Docela jsem čučel,když mi poprví spadl řetěz pěkně se to kouslo do rámu nestalo se mi to jenom jednou, takže tam mám pěknou památku.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.