GT Avalanche Expert 09 - Pružina v Toře

6 nepřečtených
  • Log1ck

    Vybírám HT kolo do 20k a jako nejlepší kandidát se zdá být GT "Avalanche Expert. ":http://www.koloshop.cz/…-model-2009/ Chtěl bych se jen poptat znalejších, zda-li by velikost M byla vyhovující pro jezdce běžných proporcí měřícího 170cm. Horizontální délka horní trubky má být asi 576mm.

    Otázkou číslo dvě je vhodnost Tory, kterou je to kolo osazené. Jde mi hlavně o tvrdost pružiny. Bývají běžně kola osazovány vidlicí se standardní pružinou? Vyhovovala by standardní pružina jezdci se 70kg?

    Díky za případné odpovědi.

    PS: V historii jsem hledal, ale přesné odpovědi na tyto otázky jsem nenašel. Potřebuju se v tomhle ujistit, zvlášť když to kolo nevybírám pro sebe. Jinak kdybyste někdo měl tip na lepší kolo do dvaceti litrů, tak řekněte, ale zde propíraný LF nevyhovuje po stránce vzhledu a nic s podobně dobrým osazením mě nenapadá.

    0 0
    • Hornet  

      M-ko je na tvojich 170cm akurat :-) mam ho a meriam asi rovnako, takze s tym nemusis mat starost, co sa tyka Tory, musis asi vyskusat ci ti bude vyhovovat tvrdost pruziny, popripade casom zmenis, ja tam mam este povodnu XCR, celkom mi vyhovuje az na tu vahu… ale chystam sa to zmenit, ale zatial to neriesim, az budu na to prachy.

      expert je dobra volba :-)

      0 0
    • Kubas.1  

      Dobrá volba, to ti schvaluju ;-)

      Mko by ti mělo sedět, a ta Tora záleží na vyzkoušení – mám taky nějak kolem 70, a mně vyhovuje

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.