• Nadešel čas na výměnu přilby. Mám Animas (dobře větrá,sedí) a přemýšlím o E2 model 2007.Má to cenu, jakej je v nich rozdíl, nebo jít znova do Animas 2007?

    0 0
    • Daf  

      E2 je lehci a ma trochu kompaktnejsi design. Co se odvetrani tyce vyjde to nastejno, padne taky stejne. Me se ale E2 libi vic, proto jsem si ji koupil ;)

      0 0
      •  

        No, asi půjdu do E2 – má zajímavej design (pohled ze zadu), je lehčí a mě se moc líbí ta kombinace červený,titanový a stříbrný barvy. Už jsem po ní pokukoval, když jsem kupoval Animas, ale peněženka řekla „né“ levnější je taky dobrá – a ona byla.

        0 0
    • Jarry  

      Měl jsem E2, ale v neděli jsem ji rozbil, pád na asfalt naštěstí bez zranění, v úterý jsem v Progress cyclu vyměnil za Animas. Obě sedí naprosto stejně perfektně, tvarově jsou téměř stejné. rozdíl ve štítku, E2 je v barvě, já měl modrý, je průsvitný a v prudkém slunci mi to vadilo. U Animasu je štítek černý, možná, že to není tak hezký, ale zdá se mi to praktičtější. Rozhodující byl finanční rozdíl – za půl roku 2. přilba -:(

      0 0
    • ktm.bike  

      Já bych neměnil, znova bych si koupil E2-jku. Už mám třetí. :-) www.bikebase.cz/article.php?… www.bikebase.cz/article.php?…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.