• miluli

    ahojte, zase jeden neustále omýlaný dotaz. Je tu někdo, kdo jezdí na nejlevnější variantě fulla, konkrétně třeba ghost lanao FS2. Uvažuji o jeho koupi v podzimních slevách a nevím zda za ty peníze jít do fulla nebo radši koupit „lepší“ HT. Nemyslím si že budu skákat přes kameny, chodit do bikeparku, skákat shody apodobně, ale chci jezdit terénem. Zatím mám obyč Author basic. Sloužil dobře, ale chci si polepšit. Díky.

    0 0
    • danielh  

      Ja mam Ghost asx 4900 v 2–14 nejlevnejsi full z ghostu, jezdi se dobre, levne dily sem u koupe dohodl s prodejcem na prehozeni na komplet 3× 10 SLX a jezdi se dobre, akorat u vahadla to celkem casto vrze nevim jestli je to vada kusu nebo konstrukce, kdyz to namazu nejakou dobu je ticho ale pak to zacne zase pozvolna delat. Nevim kolik stoji to lanao fs2 ale fulla pod 50 bych uz asi nebral, ghost ma slevy vetsinou tedka od srpna a dal.

      0 0
    • Idas  

      Na lehky teren bych doporucil lepsi HT, napr. Ghost Lector LC1

      http://www.mojekolo.cz/…tor-1-lc-29/

      0 0
      • miluli  

        děkuji, asi půjdu do HT, ale cena tak ±20tis., kola 27,5, jsem malá a na 29 bych vypadala divně, a určitě dámský rám, vyhovuje mi jeho geometrie. No a taky je možný, že si kolo nechám poskládat, aby mi sedlo a mělo co chci, já se vyznám maximálně v základních věcech jako přehazovačka, přesmykač, u kvality hydraulických brzd se už ztrácím, takže to se pak blbě vybírá.

        0 0
        • Dazz  

          HT ti nechci vymlouvat, ale zkus si někde půjčit celoodpružené kolo a vyzkoušej si ho :-)

          0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce