• s.roman

    Zdravím,

    protože vím, kolik obvykle stojí celoodpružená kola, překvapila mě poměrně nízká cena kola Ghost Kato FS Base ( https://www.ghost-bikes.cz/…t-black/5826 ). Má smysl vůbec o tomhle přemýšlet? Případně jaké jiné kolo do 25tis Kč vybrat spíše rekreační ježdění?

    Díky!!

    0 0
    • adam320  

      Na rekreacni vyjizdky bych se toho vubec nebal, casem vymenis maximalne brzdy(ty jsou ale na houby bezne i na kolech za dvakrat tolik)

      Jestli ho fakt maji a prijde v tyhle specifikaci tak bych ho bral hned, za chvili se tu ale vyroji hromada expertu, kteri te presvedci o tom ze potrebujes jeste pade prisetrit, tak davej bacha:-D

      0 0
    • Michal_Unca  

      Asi tak. Na rekreační ježdění nepotřebuješ „celopéro“. Na to bych si koupil za tyhle peníze slušné HT, nebo třeba crossové, případně trekingové kolo. Nebudu ti psát že máš přišetřit 50 tisíc atd.. Ale, podle mě, pokud „celopéro“, tak takové, aby to odpružení pořádně fungovalo. A u kola za 30 tisíc bych té „funkčnosti“ odpružení moc nevěřil. Navíc, na rekreační ježdění bych raději chtěl „devětadvacítku“, ne 27,5". Ale tohle je čistě můj osobní názor. Určitě nemám patent na rozum.

      0 0
    • XNeo  

      Určitě i na lehčí traily to půjde, ale nečekal bych od toho zázraky, zdvihy opravdu nejsou enduro. Upgrade brzd asi není problém. Koukal jsem, že kola nejsou Boost, což pro případný upgrade není ideální. Osobní verdikt, za ty peníze to asi má smysl. Spíš držím palce ho sehnat. A ano za více peněz bude i více muziky :)

      0 0
    • novas752  

      Na rekreační cykloturistiku jakožto pohodlné popojíždědlo je to ok.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.