• Kocourek

    Ahoj. Koupil jsem si svoje první pořádné (snad) kolo. Bylo mi doporučeno jako jedno z nejlepších ve své cenové kategorii, ale nejsem si jistej co to vlastně snese, a jestli by nebylo lepší některé komponenty vyměnit. Sám se v tom moc nevyznám, ale snažím se sbírat info a zkušenosti.

    Zatím jezdím hlavně do práce cca. 60 km týdně, několikrát týdně kratší vyjížďka se psem, a sem tam i nějáká vyjížďka do lesa. Není to moc, ale zato mě je dost, vážím skoro 110 kilo, a začínám si všímat že kolo dostává dost zabrat, hlavně ráfky, tam se mi udělala už podruhé osma na předním i zadním(během 1 měsíce), tak přemýšlím jestli nebude vhodný koupit nějáký lepší kola.

    Snažím se jezdit co nejvíc, ale kvůli nadváze a strachu o kolo se omezuju spíš na klidnější ježdění. Rád bych zkusil i náročnější jízdu terénem, jenže zatím mě od toho odrazují obavy o kolo.

    Ještě se starým kolem jsme teď odjezdil celý podzim a zimu, ale váha dolů moc nejde. Proto bych chtěl poradit, jestli by nebylo vhodný některý věci na kole vyměnit, abych měl jistotu že se mi něco při náročnější jízdě na kole nerozpadne.

    Moje kolo. http://www.mojekolo.cz/…-kato-x-4-9/

    0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce