• Jezdec95

    Má někdo zkušenost s horáky od MMR? Podle toho, co jsem našel mají dost krátký rám, typicky u L velikosti bývá horizontal top tube okolo 630 mm, oni mají 585 mm

    např. https://www.tsbohemia.cz/…d304407.html?…

    mimochodem, velmi dobrý poměr cena/výkon, co myslíte?

    0 0
    • TommyP3  

      Bral jsem v cervenci dve pro kamarada a jeho zenu. Prave proto ze jsou kratke. Kvuli jezdeni se sedackou a pohodlnejsimu posedu. Zpracovane jsou solidne a vybava paradni za tu cenu. Jenom trochu tezsi mi prisly. Jinak dobre.

      0 0
    • xtonda  

      Takhle krátký jsou jen ty dvě nejlevnější řady, tuším Kuma a Woki, což je stejně spíš takový turisťák, odolnější trek

      0 0
      • TommyP3  

        To jo ale v rámci akce u ts bohemia byly za 17300 na deorku s xt saltrem, mt400 brzdama a vzduchovou vidli. Kdyz vemu ze ostatní značky mají problém se na to dostat s aliviem xcmkem a mt200 brzdama. Za me hodně dobré na turistaky

        0 0
      • Lukas1976  

        Co si myslíte o řadě Zen/Kendo (https://www.tsbohemia.cz/…d344017.html)?

        Ty mají horizontal top tube 615 mm a úhel vidlice 71°. Je ten rozdíl oproti kolům s modernější geometrií v reálu hodně znát?

        Např SUPy XP (https://superiorbikes.eu/…-dark-silver) mají v L-ku 630 mm a úhel vidlice 69°. Nemám šanci obě kola porovnat, ale na první pohled mi přijde, že rozdíl 1.5 cm a 2° jsou těžko postřehnutelné.

        0 0
    • bednee  

      Mám Rakish, byl jsem na nastavení posezu a je fakt kratší, řešil jsem to sedlovkou s offsetem a posunutím sedla co nejvíc dozadu. Jezdím na tom XC i XCM závody a nemám nějaký problém s geometrii. Ale nemám s čím srovnávat.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.