• Maska1

Už tento nový model někdo máte? Co nový senzor tepu, vylepšený displej, svítilna? Mám původní 7s a uvažuji o větším 7Pro.

0 0
    • Luis85  

Minulý týden jsem upgradoval z 6X na 7X Pro a změny jsou v posdstatě pouze přesnější GPS, svítilna, přidané metriky a dotyk. Pro mě to i z 6X byly v podstat stejné hodinky o a pokud by mi držela na starých hodinkách baterka, tak bych je nenahrazoval.

Pokud bys přecházel z 7s tak dostaneš navíc pouze svítilnu, a to se podle mě nevyplatí. Samozřejmě že menší verze má i menší výdrž, takže si pomůžeš i ve výdrži baterky.

Přesnější měřič tepu v zásadě nevyužiješ pokud používáš hrudní měřič tepu, protože mimo aktivitu jedou pouze 2 diody a na 6 diod to jede jenom během aktivity pokud není připojený hruďák.

0 0
    • Espen  

Z 6X na 7X jsem upgradoval min měsíc a ze 7× jsem nadšený. Výdrž baterie znatelně delší, ten solar tomu pomáhá. Baterka super, denně si večer na něco posvitím. Myslel jsem, že baterku mají jen Xka? Mám taky hubený zápěstí, měl jsem i F5, ale prostě ty větší jsou lepší.

0 1
      • jaja01  

Garmin vydal inovovanou řadu 7 plus, v té mají světlo všechny tři velikosti. Plus nový snímač tepu, připravený na měření EKG.

0 0
        • tomo_111  

7 pro, nie 7 plus (tak ako je v nazve topicu), plus bola medzigeneracia pre 5ky myslim. Ale je vidiet, ze tie nazvy modelovych rad a 50 variant ± rovnakych hodiniek su vsetko len nie jednoduche a jednoznacne na zorientovanie :D

0 0
    • hobik22  

Ahoj. Dotaz ohledně pauzy. Mají fenix 7× saphire funkci, něco jako stopař v mapy.cz, kdy při pohybu zaznamenává a při zastávce se sám pozastaví a čeká na pohyb, třeba i hodinu, dvě a po rozjetí začne zase zaznamenávat. Nebo musím při každé zastávce zmačknout čudl pro pauzu a následně pro pohyb? Dík

0 0
    • hobik22  

OK. A jak je to s dobou pauzy? Slyšel jsem, že snad by to mělo být jen na pár minut, pak se aktivita odpojí a uloží. A musím ji opět zapnout a mám ji pak rzkouskovanou . Píší tam, že ne u každé aktivity. Jde mi hlavně o mtb.

0 0
      • Maska1  

Nevím to již úplně přesně, ale někdy dříve jsem četl, že je to cca. 20min. Pro delší pauzu tam máš funkci obnovit později.

0 0
      • jmaselnik  

pro každou aktivitu si můžeš nastavit „extended time“ pro pauzu. Jinak ale samozřejmě můžeš používat autopauzu, která funguje dobře, nebo volbu „resume later“, která aktivitu vypne, ale pokračuje v ní po opětovném zapnutí bez přerušení.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.