• JMT

    Tak samozrejme vim o Dedu, ale neunika mi este neso podstatnyho ? co treba kluci z Jincu, kde jezdite ?

    0 0
    • vt  

      cemu rikas FR ?

      0 0
    • Rokro  

      Něco je v takovym údolíčku u Žloukovic. Když se na levým břehu Berounky nad železničním mostem dáš po pěšince, z počátku mezi chatama, nahoru do lesa, tak tam jsou nějaký vyjěžděný pěšinky a lávky.

      0 0
      • JMT  

        Muzes sem prosim dat odkaz z mapy.cz kde to asi priblizne je ? dik

        0 0
        • Rokro  

          Sorry, jsem si tvy zadosti nejak nevsiml. Tak odpovidam az ted po 3/4 roce :-) Na mapce jsem to zkusil vyteckovat. Je tam normalni lesni cesticka od chat u vody takovou roklickou nahoru. A ta vyjezdena trat a prekazky jsou tak nejak kolem toho.

          0 0
          • fousek  

            Je supr, bych se tam zajel podivat, jsou to naky velky veci nebo se to da i na XC? Jeste sem slysel ze je neco na Tocnice, ale zatim sem tam nic nenasel, nevite nekdo kde to tam je?

            0 0
            • JMT  

              Uz sem tam teda byl, na xc se to neda, neni to velky-primo obri .-)

              0 0
            • ¨MZ  

              tam jsem viděl kluky jezdit normálně po červený dolů, tak jsem to zkusil na xc, začátek jsem vedl, ale hned jak se to otočí ostře vpravo, tak jsem nasedl, nevěděl jsem co mě tam čeká a ty tři schody jsem sjel, ale jenom proto, že véčkama jsem to nemohl zastavit :-)

              0 0
              • fousek  

                No cervena je dobra, neni tak hrozna jak vypada, na FR je to kratky, na XC je to zajimavy

                0 0
                • ¨MZ  

                  to jo, krátký to je, když jsem tam viděl ty kluky tlačit kola nahoru kolem parkoviště, tak jsem si říkal že to ani za to nestojí. Já tam jezdim většinou kolem hradu dál na Hředle a pak se motam v lesích kolem Svatý, ale to je jenom takový pohodový xc svezení

                  0 0
    • fousek  

      No ja jezdim vetsinou PLesivec, Ostry, Pisky (radar), bohuzel to je fakt freeride – zadny skoky klopky apod. takze bych rek ze z Berouna sem nema cenu jezdit. U Berouna bude fura peknejch kopcu, ale Beroun uz je na hranici myho akcniho radiusu a kdyz uz tam jedu tak na Ded, ale urcite okolo Berouna se neco najde, ale asi taky bez prekazek protoze i na Dedovy to chatra, tak pochybuju ze je tam naka aktivni FR/DH sekce ktera by vytvorila neke neco jinyho i kdyz je to mozny

      0 0
      • vt  

        je na Ostrym jeste neco jinyho (jetitelnyho) krome zluty znacky ?

        0 0
        • fousek  

          Jo urcite smerem na Lochovice je docela peknej sjezdik, nekde pod vrcholem (smer na felbabku) uhnes doprava, je tam docela slusnej padak (dal sem to i na XC ani sem nevyndaval sedlovku) vyjedes na traverzni cestu odbocis doprava, tam chvilkama jedes zkopce do kopce, pak to zacne padat a napojis se levou zadackou na na takovej rozbitej sjezdik a jedes porad rovne klidne az do lochovic (ale pak uz je to jen polni rovna cesta). Kdyz z toho sjezdu neuhnes na tu traverzu tak se to da napalit vpodstate porad rovne do Rpet. Na mape sem nejak nepohcopil kudy ty cesty vedou (rek bych ze uplne jinak) takze mapu neprikladam, ale kdyby si se vyskytoval pobliz tak dej vedet a projedem to.

          0 0
    • assassin  

      JMT: z toho plesivce je to celkem dobry, a z radaru se da jet tak par hezkejch sjezdiku…kdbyby byl cas nahrnul bych i nejaky prekazky…ale bohuzel uz sem tam jen o vikendech… ale zase trosku stavim v praze/horomerice …takovy lehci veci…sice jsou roztoky kousek ale to je na me moc vysokej level…

      0 0
    • maverick82  

      Už bych to měl taky doskládat, abych mohl vyrazit do lesů… jaro tluče na dvěře, sníh pryč…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.