• danissimo04

    zdarec, chci se zepat, jestli je takhle přetočená páčka tlumení v poloze Descend normální(viz.foto)? První fotka je OK a na druhé je to přetočené ještě o kus dále..jen lehkým brnkutím o páčku..Nechtějí mi to uznat na reklamaci, pry je to normální..Mi se to ale moc nezdá…Díky za názory

    0 0
    • Azmir  

      Hlavní otázka: Funguje to jak má? Pokud ano, tak bych to asi neřešil.

      0 0
      • danissimo04  

        jo ja myslim ze to funguje spravne…ale jisty si nejsem..je to muj prvni full, takze tomu moc zatim nerozumim, co a jak funguje spravne :-)..ale zda se mi ze rozdil mezi prepnutim z pozice ,,trail" do pozice ,,descend" je minimalni nebo spise zadny.. premyslim jestli to nemuze mit souvislost :-(

        0 0
        • Azmir  

          Tady na foru se to ohledně poruch CTD hodně řešilo, najdi si to vlákno a něco si pročti, bylo tam vše, jak se to projevovalo, jak to řešit, chybné série, tak pohledej a třeba najdeš řešení ;-)

          0 0
          • danissimo04  

            Tak jsem to vlakno sice našel, ale ohledně páčky jsem nenašel jedinou zmínku..Ale i tak díky za tip ;-)

            0 0
    • Dorsiflex  

      U mě má zase páčka vůli v poloze „climb“ (o něco menší než máš ty na fotce). Netrápil bych se tím.

      0 0
      • danissimo04  

        Už to mám odmontované tak to zanesu jen tak na zkouknutí do servisu at mi reknou svůj názor..Ale do CykloSvec to zatím na reklamaci posílat nebudu..snad mas pravdu a je to malickost ;-)

        0 0
    • X-biker  

      Mě se to normální nezdá, zkoušel jsi tu páčku přitáhnout imbuskem? Nelítá/vůle?

      0 0
      • danissimo04  

        červíka jsem přitáhl…teď jsem byl v servisu ať na to mrknou, kvuli dalšímu názoru a měli tam kolo s tím samým tlumičem a v jiné poloze to na něm měl taky.. Tož ja nevím :-)

        0 0
        • Voz  

          Přesně tu vůli na CTD přepínači na tlumiči v poloze descend, jsem právě řešil včera. Měl jsem U Švece tlumič na repasi po 125 hodinách provozu.

          Tlumič je 9 měsíců starý, když jsem tam tlumič posílal žádná vůle tam nebyla, po repasi je tam vůle cca 1,5 cm a polohy chodí tak nějak jinak s menším odporem. Posílal jsem to zpátky a bylo mi řečeno, že je to v pořádku, že to mají i nové tlumiče. Napadlo mě že zkusím, napsat mail přímo na centrálu Foxe.

          0 0
    • allrose  

      není,výrobní vada..nebrání provozu,při reklamaci provedou repas zadarmo :),pokud už má něco najeto,nebo jezdit a po sezoně na reklamaci

      http://www.bike-forum.cz/…-riders-club#…

      po domluvě v bikelive,až půjde na repas,tak upraví chod páčky podložkama na snesitelné

      jezdím a neřeším,nebýt občasného zachytávání páčky za kraťasy

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.