FOX F100RL - problém s lockoutem

9 nepřečtených
  • sportovni_biker

    Zdravím, mám tady Foxku F100 RL, ročník 2006. Mám problém s Lockoutem a sice ten, že pokud nastavím odskok do nejrychlejší polohy, tedy červené kolečko vytočím co nejvíc, tak se lehce nadzvedne a vytvoří se mezi páčkou locku a tímto kolečkem mezera. Páčka locku časem povyleze a otáčí se dokola…tedy nejde zamknout. Je nutné najít znovu polohu do které zapadne a pokud se znovu nenazdvihne, tak vše funguje jak má (zamyká i odemyká). Teoreticky by stačilo mezi kolečko odskoku a páčku locku dát nějakou pružinku, která ji bude tlačit dolů, ať samovolně nevyskočí, ale jistý si nejsem. Rád bych poprosil všechny, co mají Foxky, jestli mají podobné zkušenosti, nebo už to někdy řešili.

    0 0
    • Neil100  

      Ahoj, mam stejnou vidli a řešil stejny problem, rozdělaval jsem lock a zratil z toho(odšroubuješ červenej knoflik, povolíš ty 3 miniimbusy,co drží modrou pačku locku,sundaš ji a pod ni jsou 3 kuličky, měli by byt..ja je ztratil a ty asi taky, podle toho co popisuješ…

      Takže jsem zašel do ložisek a koupil par pruměru a až trefil ty spravne,nasadil pod pačku locku ty kuličky, do ty dražky, přiklopil lock, datahl JEMNE ty pidiimbusy, ty totiž aretují ty kuličky potazmo pačku v jedno pozici prave aby nešla přendat, pak jen sešrouboval a vule pryč, pačka chodi skvele.

       

      N.

       

      'Kdyby něco, klidne se ptej.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.