• Rudyshy

    Zdar nevite ktere vsechny znacky (modely) budou dostupne na for bikes?

    co jsem zatim nasel tak

    canyon

    rocky mountine

    pells

    kellys

    Kross

    ocekavam ze asi i

    autor

    RM

    commencal

    0 0
      • Rudyshy  

        dik gargamelu, ale to jsem taky udelal a vis ktere kola tam privezou a jestli vubec?

        ted jsem si psal s Kamilem K a potvrdil ze tam bude mit dost kol vcetne Mety a ruzne velikosti.

        0 0
    • kuba.chaloupka  

      ahoj, použiji toto vlákno. Prosím ty kdo byli na veletrhu for bike…jak to vypadalo na stánku Kellys? Měli tam Soot? Neptali jste se na něj někdo? Údajně tento model snad ani do prodeje nemá jít…že prý to za avizovanou cenu nejsou schopný poskládat a dodávat…nevíte někdo víc? Díky

      0 0
      • Sicktrain  

        Sooty tam měli, ale stánkař povídal něco ve smyslu, že chtít ho je pozdě, že je komplet vyprodaný do maloobchodní sítě a i tam že měli většinou prodáno koncovým zákazníkům už před dodáním.

        0 0
        • mitch  

          Mě stánkař říkal, že si mám zajít do Bike ranche, že za 3 týdny až měsíc zase budou. Tak nevim teda… :)

          0 0
          • jonti  

            Tak Bikeranch asi bere kol dost a ma je taky objednane, tim padem je dostane, na rozdil od jinych prodejcu.

            0 0
      • tomas.g88  

        Ahoj, ja poptaval u prodejce silnicku arc 30 nekdy pred tremi tydny a bylo mi receno ze silnice i gravely jsou jiz totalne vyprodane, maji dostupne jen silnicni modely ve vyssich cenovych hladinach. Rikal ze letos zacala sezona prodeje velmi brzo a bylo rychle vyprodano coz osobne nechapu, ze je vyprodano jiz v Breznu kdyz nova koleckce prijde na podzim.

        0 0
        • novas752  

          Zrejme maji nejake vyrobni kapacity a s tou jejich aktualni cenovou politikou maji nejspis nejlepsi pomer cena/vykon na trhu seriovych kol = moc se nedivim, ze maj vyprodano.

          0 0
          • tomas.g88  

            A co vyrabi nyni? Montuji tedy uz model pro podzim? Mozna blby dotaz ale nechapu to. Pokud vyprodam vsechno behem pul roku a dalsiho pul roku nemam v segmentu co prodavat tak to neni moc dobre zvladnuty. Ja teda vubec netusim kolik kellys tech kol nasekal ale myslel jsem ze se to seka v tisicovych seriich jako spotrebak.

            0 0
            • tomxxx  

              nevim jak to funguje u levnejch kol, ale u kol kolem 100 a víc, kdo neobjedná nejpozději v září, má hovno. Samozřejmě se pak daj sehnat nějaký kusy co vzali obchodníci na sklad atd., ale výrobce jich víc nedodá. U levnějších tipuju, že jich bude víc naskladněno i do foroty na sezonu, ale teď už se maká na sezoně 2019.

              0 0
              • tomas.g88  

                U kol 100 a vic chapu, u kol do 30 moc ne, bral jsem to jako automobilku, taky nereknou sorry nemame pockejte na pristi sezonu. V tomto ohledu je zajimavy treba Sterba ktery na strankach inzeruje i modely dva roky stare, to vse koupil na sklad, nebo pak rekne prominte tohle uz neni ale mamy tady tohle, sice o deset drazsi ale :-)

                0 0
                • AussigBiker  

                  Podle rozhovoru s lidma z Authoru se plánuje tak na dva roky dopředu, musíš u dodavatelů nahlásit počet kusů (vidlice, řazení…), takže to asi není tak, že v březnu vyprodáš a dovyrobíš. Rámy asi taky nesvařej ze dne na den.

                  0 0
                  • tomas.g88  

                    Chápu, že to nejde ze dne na den, ale když vidím jak prodávám tak mám dost času reagovat. Zajímalo by mě kolik tedy třeba Kellys toho konkrétního modelu (například mnou poptáváný arc 30) vyrobil, kolik se může prodat silničních kol na trzích kde oni operují a ještě toho konkrétního modelu. Při nabídce jaká je na trhu, to vypadá jako když jsou to desítky nebo maximálně stovky, to musí být docela drahý vývoj.

                    0 0
                    • krabica  

                      Jaký vývoj? Většina modelů je jen katalogovka z Taiwanu… Vyberou si rám, navrhnou lak, komponenty a objednají počet kusů…

                      0 0
                      • tomas.g88  

                        Tím snadněji by měla jít objednat druhá série aby ty co chtějí silničku pozdě měli možnost si ji koupit. I když já asi přišetřím a chtěl bych buď Bianchi nebo Wilier.

                        0 0
                        • krabica  

                          Jenže to všechno se dělá o 2 roky dřív, takže teď už je dávno pozdě…

                          0 0
                          • AussigBiker  

                            Prave, tezko se odhaduje kolik prodas modelu kteryho kola za dva – tri roky. Sterba v jednom starym videu rikal, ze treba zbydou modely u kterejch tolik netahne barva nebo neco jinyho. Kdyby ted zadali vyrobu, tak to budou mit treba nejdriv na podzim nebo pristi rok, to uz ale bude nova kolekce.

                            Taky zalezi v jakym krame se ptas jsem zjistil. V jednom krame mi tvrdili, ze muj vyhlidnutej sterkolet bude na podzim, v jinym krame uz je skladem, zase tam nemaj co maj v tom prvnim krame. Zalezi jak kterej prodejce si ty modely objedna…

                            0 0
                            • tomas.g88  

                              V dnešním globálním světě trvá dodat taková maličkost půl roku až rok, za rok od objednávky nám dodávají celou automatizovanou linku na pečivo která stojí o trošku víc než jeden bike. Asi jsem nějak zhýčkanej tou spotřební dobou. To s tím Štěrbou dává logiku, to chápu. Stejně by mě ale zajímalo kolik teda takovej Kellys objedná kusů od jednoho modelu jednoho modelovýho roku.

                              0 0
                              • mr.antik  

                                přesně tolik, aby se jim to vyplatilo

                                Třeba to byl jen pokus, těch gravelů je tuny, spousta lidí to zkusí a pak se to bude válet po bazarech

                                0 0
                              • AussigBiker  

                                Ad. pocet kusu – to tezko rict, nemam vubec predstavu, jestli je to v tisicich, desitkach tisicich..... :). Taky jedna modelova radu existuje v ruznejch osazenich, takze dejme to mu 2–3 rady od jednoho modelu, do toho ruzny velikosti ramu. Kazda ta rada ma 3–5 veliosti ramu (Kellys Soot ma myslim tri velikosti? Trek ma tech velikosti vic, tam je videt, ze si to muzou dovolit). Tak to pak pekne narusta. Soot chtel kamos, nesehnal, ma Spesla Diverge, ja cekam na Trek Checkpoint :). Muj vyber sterkoletu se asi 3× zmenil podle toho, co je, neni, nebude a bude dostupny :D.

                                0 0
        • Tommy_Lee  

          Tak ja mam ted cerstvou zkusenost. Zacatkem prosince 2017 jsem objednal novej Swag u prodejce. Byl mi sdelen termin dodani konec brezna 2018 s tim, ze je kolo pro me blokovane a zamluvene u vyrobce. Koncem brezna prislo prvni info o zpozdeni vyroby o tyden, za tyden o dalsich 14 dni, coz pry uz ale bude definitivni. Den po tomto definitivnim tetminu vyrobce napsal prodejci, ze jsou vsechny biky prodany a ja mam smulu. Pro me uz proste neni, dalsi mozna nekdy budou, ale spis nebudou. Vymrd jak prase. Nejde mi do hlavy, jak to pocitaji!? Prece musi vedet, kolik kol zadali do vyroby a uz pri objednani musi byt jasny, ze uz nebude, a ne az za 4 mesice, zvlast po dvou odkladech kvuli zpozdeni vyroby… Mam kvuli tomu posranej celej zacatek sezony a ze letos to pocasi je nadherny…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.