• KORYTT

    Zdravím, vlastním kolo felt compulsion II 2008. Rád bych znal Váš názor na tenhle stroj, zda-li se hodí na můj styl jízdy. Jezdím 5× do týdne trasy kolem 25km příležitostně i 50km. Pokud se zrovna nepřemisťuji z lesa do lesa, jezdím po polních cestách a písčitě kamenitých stezkách. Z pravidla vyšlapu kopec, abych jej mohl následně sjet dolů. (podobné Rychlebským stezkám) Mám několikaletou průpravu z bikrosu, takže si rád skočím… Kolo mě stálo dost peněz, proto se ptám, jestli vydrží mé nasazení a je vhodné pro tento styl jízdy?

    Anketa: Je FELT compulsion II 2008 vhodný na můj výše popsaný styl jízdy

    ANO
    0x
    0%
    NE
    0x
    0%
    0 0
    • Fran-tic  

      to se ptáš celkem pozdě ne? :) nebál bych se tomu naložit. a vzhledem k tomu, že po bikrosu asi chytáš dopady pěkně a ne hodně za nebo hrany, tak bych strach neměl ani někde v bike parku.

      0 0
      • KORYTT  

        Ptám se sice pozdě, ale pořád jde prodat, nebo vyměnit rám, kdyby jsem ho měl nějak zničit. Díky za reakci :)

        0 0
    • Georrge  

      compulsion je univerzál, do terénu je stavěný a občasný skok mu vadit nebude, tu už víc záleží na tvé hmotnosti a jak psal Fran-tic tak i na technice, ale tu bys měl mít OK.

      pokud tomu budeš dávat záhul tak časem samozřejmě začne něco odcházet, možná kola, možná vidle… občas se stalo, že tenhle rám prasknul v sedlové trubce, tak snad tě to nepotká :)

      EDIT: jo tak změna, to je ještě ten starší rám bez toho zalomení v sedlové trubce, tak ty snad tolik nepraskaly.

      0 0
      • KORYTT  

        Díky za reakci! Vážím 85kg … Největší hrůzu mi nahání ten systém vahadel. Hlavně uchycení na dvě M8 přes ložiska do hliníkového rámu. Tak snad to v USA dobře vymysleli :D

        0 0
        • Georrge  

          85kg je v pohode. Jinak primo okolo cepu jsem full snad jeste praskly nevidel, tam to bude OK, maximalne ti driv odejdou loziska. A vymysleli to nemci, ne v USA :)

          0 0
          • KORYTT  

            OK, díky za zkušenosti a ponaučení. Snad to dobře dopadne. :)

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.