E-shop Global - cyklo - zkusenosti

11 nepřečtených
  • Dubys

    Mate nekdo zkusenost timto eshopem? Prave mi od nich prislo postou zbozi. V zasilce chybi retez a predstavec. Sem zvedavej co mi na to zitra reknou – zaplatil sem samozrejme za vsechno.

    0 0
    • jimiAJ7  

      objednavka uz za skoro 30 000kc a vse v poradku vzdy vstricnost (telefonicka,i ma­il) rychlost super. pekne prehledne stranky. jsem moc spokojen jeden z mych prvotnich oblibenych shopu.

      0 0
      • Dubys  

        Budu verit, ze povesti dostoji – fakt sem zvedvej co mi reknou. Moc sem toho pres net zatim nekupoval, ale nakup na dobirku mi pride trochu loterie a mozna i trochu nejednzacnej pravni stav. 

        0 0
        • Zdenda CUBE  

          A proč už si jim místo zakládání vlákna nezavolal a nevyreklamoval. Pak teprv podle toho jak zareagují, (chybu může udělt každý), si mohl založit vlákno spíš o tom, jestli si spokojen, nebo né. V tom bych viděl větší smysl, než tu psát o tom, že si něco nedostal a ještě sis tam asi ani nebyl schopný zavolat. :-(

          0 0
          • Dubys  

            Asi mas recht. Ale telefon uz mi ted nikdo nebere (je mimo jejich prac. dobu) a trochu me to nsralo a sem toho plnej. Navic zapomenut ze 3 veci 2 … nerikam, ze se to nemuze stat, ale momen­talne pro to nemam moc pochopeni:)

            0 0
            • Zdenda CUBE  

              To se dá pochopit, tak abys to co nejvíc urychlil a ještě měl něco v ruce, jim hned písni meila, ráno většinou první co se udělá po příchodu do kšeftu se de do meilů a pokud jsou solidní, tak zavolaj sami, možná ještě hned večer. Přeju kladné vyřízení, aby ti to dobře dopadlo.  Zdar :-)

              0 0
    • StuntJ  

      vždy 100% spokojenost

      0 0
    • steepe  

      jak jsem od nich bral pláště na kolo, tak mi poslali omyslem jeden místo dvou a platil za dva… tak jsem jim zavolal a sdělil. Omluvili se mi a řekli že zboží co nejdříve dopošlou na jejich náklady, že se to mohlo stát… a do dvou dnů byl doma i druhý plášť, takže no problem…

      0 0
    • Dubys  

      OMLUVA VELIKÁ!! Sypu si popel na hlavu. Zboží přejímala matka a přesto, že jem jí 2× volal a ujišťoval se, že to opravdu nepřišlo, tak jak myslíte, že to doopravdy bylo (prý to zapadlo mezi obaly) … Ještě jednou se za liché obvinění klukům z CYKLO-GLOBAL omlouvám!!

      0 0
      • medved.m  

        Predstavec zapadlej mezi obaly?  dobry!

        Mrkni se lip, jestli tam pod bublinkovou folii nebudes mit jeste slona :-)

        0 0
        • Dubys  

          Taky to nechapu. Omluvou jí  je to, ze sem k tomu jeste objednaval cestovni tasku od bbb, ktera je skoro metr dlouha. 

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.