dvou a vicedenni - severni / stredni cechy (pripadne i jinde)

2 nepřečtené
  • like.n0.other

    Ahoj, radi bychom zalozili skupinu na celovikendovy akce idealne z oblasti severnich/ strednich Cech., ale klidne i dal. Jsme 4 kluci okolo 23 let, obcas s nama jezdi i par holek. Ne vzdy se nam ale podari se domluvit, proto budeme radi, kdyz nas bude vic a nebude problem zorganizovat akci i treba jenom par dni dopredu.

    Nejsme zavodnici, ale trasy do 100 km denne zvladame v klidu, vetsinou jezdime stezky nebo lehci teren, kopce zvladame :)

    Idealni akce je vikend na kolech, dohromady 100–200 km s tim, ze sebou bereme bagaz a stany, pripadne prespime nekde v kempu v chatkach. Nebranime se ani kombinacim kolo+vlak. Radi spojime kolo i s navstevou (nebo treba i degustaci :))neceho zajimavyho v oblasti.

    Kdo ma zajem se pridat a obcas takhle neco skupinove podniknout, reagujte/sledujte topic a urcite vymyslime neco zajimavyho. Pripadne se i radi pripojime k existujici parte.

    Loni se nam podarilo udelat v sesti lidech tridenni Cesky raj spojenej s grilovackou a stalo to fakt za to. Letos bychom radi podobnych akci udelali vic a klidne i ve vice lidech.

    Budeme se tesit! Majkl

    0 0
    • Zlatka  
      • domluvim se s deseti lidma, jedeme ve trech (1) :)) Výstižné
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.