• Bat1

    Zdravím,

    jsou tu nějací bikeři z Vlašimi a okolí,kteří pravidelně jezdí na kolech?

    Poslední dobou mě omrzelo jezdit samotného a tak bych byl rád kdyby se našla třeba nějaká parta lidí nebo i jednotlivec na nějaký cestování,piv­ko atd.

    Vícedenním výletům nebo i cyklo akcím bych se nebránil,kola mám dvě(EN a Cross) takže bych se „přizpůsobil“ situaci a trase kterou by se jezdilo.

    Co tak koukám tak moc cyklistů nepotkávám(asi blbá lokalita) ale zkusím to:)

    Když tak mi pošlete e-mail.

    Díky

    0 0
    • zdenek  

      Lokalita je dobrá, jen lidi jsou líný. :-)

      0 0
      • Bat1  

        No právě, to já bych jezdil furt,děšť,sníh..:D Ono minule jsem jel i po té cyklostezce která v některých místech připomíná tankodrom a taky žáná sláva,spíš je prázdná nebo lidi jezdí až někdy kolem 18:00hodiny,nevím.

        0 0
    • Vejr  

      Zdar, jestli máš najetý nějaký pěkný trasy směrem Želivka + Švihov, tak bych rád vyrazil, klidně někde s přespáním, do neděle mám volno.

      0 0
      • Bat1  

        No a mě se to právě do pondělí moc nehodí:( Od pondělí zase jo. Jinak na želivku jsem jezdil trasou:Vlašim-Bolinka-Bolina-Zdislavice-Chlum-Trhový Štěpánov-Dubějovice-Sedmpány-Hulice což si myslím je v celku pěkná vyjíždka. Moc aut jsem ani nepotkal, jestli 10za celou cestu(nepočítám ve Vlašimi) takže i klidný.

        0 0
    • vlk123  

      Držím Ti palce, ať najdeš fajn partu nebo spolujezdce. Mám na Sázavě chatu, tak jsem se občas motal kolem Blanice (Kamberk, Vožice nebo na druhou stranu na Šternberk) nebo po kopečkách (Blaník, Mezivrata, Džbány, Strážiště, Čertova Hrbatina). Nejradši mimo asfalt nebo cyklostezky. Je tam u vás parádně, nejvíc na jaře a pak na podzim. Ale nejezdím na chatu pravidelně, spíš nahodile a to by Ti asi nevyhovovalo.

      0 0
      • Bat1  

        Díky, uvidíme no. Ty trasy trošku znám ale moc je nejezdím. Tak až někdy pojedeš na chatu s kolem,dej vědět a můžem to někde projed:)

        0 0
        • vlk123  

          A kde tedy jezdíš? Něco výživnějšího?

          0 0
          • Bat1  

            Vyživnějšího ani ne. Spiš trasy abych vůbec jezdil…takže jak jsem psal výše.Želivka,Pos­tupice,Čechti­ce…většinou po hlavní. Nebo pak okolo Vlašimi po těch lesních cestách nebo cyklostezky. Samotnýho mě to moc nebaví,takže sám nejezdím ani nějaké tůry, spíš okolí Vla…kdybych to vzal na kilometry tak já nevím 60–70km(Z bodu A do B a zpět)

            0 0
            • zdenek  

              V okolí je spousta značených turistických cest. Tím můžeš začít. Až tě budou nudit, můžeš prozkoumat lesní cesty. Tras najdeš spoustu. Cílů taky: Blaník, Strážiště, Šelmberk, Kaliště – Džbány, okolí Blanice a Sázavy…

              0 0
              • vlk123  

                Jojojo, svatá pravda. Pěkné trasy a fajn lokalita. Většinou (kromě Blaníku) na TZ nikoho nepotkáš.

                0 0
              • Bat1  

                Díky, mrknu na to.

                0 0
    • kyja31  

      Dneska mi přivezou nový kolo. Tak se dej vědět přístí pondělí a někam můžeme vyjet. Kámoš taky někoho sháněl tak bychom mohli být tři.

      0 0
      • Bat1  

        Dobře, koukám že nemáš uvedený e-mail.Tak mi když tak napiš nebo ho sem dej a já se ozvu.

        0 0
        • kyja31  

          tak jsem si o víkendu na závodě zlomil klíční kost.. mám tak na měsíc útrum.

          0 0
          • Bat1  

            Hm, smůla. Tak hlavně aby se to dobře zhojilo. Ono já si zase pro změnu bloknul krční páteř a udělal stylovou osmičku na zadním kole(ale né zavodně:) ), takže jsem zbytek soboty a neděle proležel. Byl jsem doprovázen nepříjemným motáním hlavy. Můžem to nechat na jindy. Když tak v profilu mám e-mail,tak mi pak můžeš napsat a dohodnem se až budeš v pořádku. Brzké zotavení.

            0 0
    • lazza  

      Zdar,

      jedu asi už po dvacátý pálit čárošky do Jankova u Votic, ale poprvé si beru bajka. Doporučí někdo z místních nějaký pěkný okruh? – co nejvíc technických/roz­bitých sjezdů? Počítám tak cca 60km/1500m, možná víc. Načmáral jsem nějakou trasu do map, ale nerad bych dobrý sjezdy jel nahoru :-)

      Dík

      0 0
      • zdenek  

        Na tom okruhu technických sjezdů moc není. Snad jedině Malý Blaník bych doporučil jet z jihu na sever. Opačným směrem bys asi tlačil do kopce.

        Pak si ještě dej pozor okolem obce Bzová, kde se projíždí přímo pod střelnicí. Bezpečnější směr je na sever, protože se dá s případnými střelci domluvit, aby si dali chvíli pauzu, než projedeš. V opačném směru bys jim přijel do rány. Ve Vožici bych to nezkracoval po cyklo, ale projel bych jí po modré a červené. Je tam takový mini singlík kolem kapličky a pak kolem potoka. Ve stejném směru vychází dobře i sjezd ke Kamberku, ale je to zase v rozporu s doporučením směru na Blaníku. Takže si to přeber. :-)

        Neznám aktuální stav, ale místy občas překvapí rozježděné cesty od lesáků nebo rozorané polní cesty. Ale většinu máš po asfaltu, takže asi dobrý.

        0 0
        • lazza  

          Ok, dík za info,

          U Bzový jsem to asi úplně nepochopil: to červená vede přímo přes střelnici?

          Mám celopéro, tak sem to celý tahal – kromě zpáteční cesty – po TZ; trošku si mě zaskočil tím, že mám většinu po asfaltu :-) Jakou alternativní trasu bys navrhoval? – klidně úplně opačným směrem, jen start a cíl v Jankově…

          0 0
          • zdenek  

            V Bzové vyjede červená ze severu z lesa přesně v místě, kam se střílí. Střelnice není nijak oplocená. Z opačného směru je možnost odbočit z červené a dojet se přes okraj vesnice na střelnici domluvit. Já to raději objíždím přes vesnici, protože ten úsek červené byl nějaký zarostlý a špatně značený.

            Zatím jsem měl tu smůlu, že při 2 průjezdech ze 3 tam někdo střílel. :-(

            S tou většinou po asfaltu jsem to myslel s nadsázkou. Těm silničním přejezdům by ses vyhnul jen za cenu prodloužení a možná i bloudění. Jistější máš držet se značených tras, pokud nemáš nadbytek času na experimentování. Už takhle to máš tak na 3 hodiny…

            Děj vědět, jak se jelo…

            0 0
            • lazza  

              Ok, dík za info. Pak hodím raport, možná nějakou fotku..

              0 0
            • lazza  

              Ještě mě napadlo: kde bys doporučil oběd? Mladá Vožice vypadá tak akorát „na půli cesty“, tak jestli tu je nějaká slušná knajpa, nejlíp se zahrádkou…

              0 0
              • zdenek  

                Jako místní obědvám doma, takže moc neporadím. Ani nevím, jestli už jsou otevřené zahrádky…

                Určitě je hospoda v Louňovicích a Vožici (obojí zde: bod 1 a 2 ). Pak možná v Načeradci. Ostatní jsou malé vesnice – těžko říci, jestli tam bude otevřená hospoda a jestli bude vařit.

                0 0
    • doubleingram  

      Kde tam jsou nejaky pekny tereny/traily? Obcas to vezmu na Velky Blanik ale taky tam tohjo moc neni. Chalupu mam v Cechticich.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.