• Skater

    Obracím se s prosbou na majitele tohoto výrobku: www.neumax.cz/…5-1-th545-1/ Je to držák předního kola na střechu auta. Chci ho koupit, ale mám vážné pochybnosti, zda se do něho vejde 29´´ kolo z biku. Slyšel jsem, že silniční kolo má cca 1cm rezervu, což by na bika nestačilo (silnička má poloměr ± 33–34cm, 29´´ cca 37,5 cm včetně plášťů a vyfukovat nehodlám). Můžete mi prosím změřit rozměr tohohle držáku, pokud ho někdo máte? Předpokládám, že se tam spíš nevejde, takže budu nucen koupit vak na kolo do auta, nehrozí i tady, že bude malý? Můžete doporučit konkrétní výrobek (z hlediska velikosti / ceny / manipulace / kvality – aby se netrhal apod…)?

    0 0
    • vladaza  

      mě by spíš zajímalo nemáš-li zkušenost s nosičem kola, který vlastně tvoří s držákem předního kola / na který se ptáš/ komplet, kolo je v něm uchyceno přímo za přední vidlici. mě by tento nosič zřejmě umožnil občasné převezení nejen běžného kola, ale i lehokola

      0 0
      • Skater  

        Koupil jsem Thule Out Ride a zatím jsem ho zkoušel jen na stojícím autě, ale bike i silnička drží a ani se nehnou. Hodně jsem váhal jestli radši nekoupit jiný, ale tohle řešení mi připadá bezpečnější a pro rám šetrnější. Mám to na delší přesuny na dovolenou + cca 2–3× za rok na závody. Asi tim víc trpí vidlice, v návodu to nedoporučují na karbonový vidlice, což mě trochu překvapilo, ale nebál bych se toho. Koupil jsem jeden na zkoušku, teď chci koupit druhý a právě řeším to přední kolo.

        0 0
        • vladaza  

          děkuji, mě se ten systém zalíbil hned a ty mi to potvrzuješ

          0 0
      • d_j  

        Zkusenosti ty nejlepsi. Sice je nutne sundat predni kolo a dat ho do kufru (alespon se snizuje riziko ztraty); nesmi ho ale clovek zapomenout(!). Nicmene kolo na strese drzi naprosto skvele. Take se mi to lepe naklada na strechu (jsem mensi postavy). Ja bych uz jiny system nechtel.

        Fascinuje me, kdyz na dalnici vidim auta, jak si to smazi pres 140, na strese maji 2–4 kola uchycena temi drzaky za spodni ramovou trubku – pekne to vlaje (a mam z toho nekdy strach – jsem rad kdyz zmizi).

        0 0
    • Skater  

      Tak odpovim si sam. Na muj dotaz ochotny prodejce objednal jeden kousek a zmeril: udajne rozmer 38cm a 8cm sirka, takze predpokladam, ze 29´´ by se melo vejit a kupuju.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.