Dovolená na kole 2011-Hledám partu -přejezdy hor na blind

42 nepřečtených
  • Cercena

    Rád bych někam vyrazil v roce 2011. Bikování třeba přejezdy hor nebo od ubytování a zpět. Nejsem citlivka a ani z papíru takže celkem dost věcí zkousnu, něco najeto mám a podvolím se:-))

    0 0
    • nsrb  

      Já dost přemýšlím na příští rok o Tatrách,protože pěšky už mě hory v dosahu mých možností nebaví,když vidím tvoji fotku dostávám chuť zkusit něco menšího i v zimě,ale samotnému se mi do toho nechce,protože moc nevím do čeho bych šel a někdy jsou situace kdy je potřeba slyšet „už to radši zabalíme“(třeba na běžkách).

      0 0
      • Cercena  

        Ahoj, myslel jsem něco v sezoně v zimě je to tak jen na dvě tři hodky. Na delší čas je to už pak o něčem jinem .Jezdili jsme leta do dolomit ale tak tři roky nic. Příští rok bych rad něka zase vyrazil ale je to s lidma bída:-)

        0 0
        • sYs  

          Taky uvažuju, co v létě 2011…

          Jsem sice z druhého konce republiky, ale dalo by se něco vymyslet.

          0 0
          • Cercena  

            Ale ano dalo by se něco vymyslet a je jedno odkud jsi ,,koukni na vlakna kde jsem psal a s kym a uvidime … ..

            0 0
        • Singlespeed  

          A k čemu lidi? Nebuď měkký a jeď sám a hotovo, dělám to často taky tak. Než jsem začal žrát kolo, tak jsem chodil pěšky po horách, taky sám. Sbalil jsem bágl, sedl na vlak na Slovensko a šel, žádné lidi jsem k tomu nepotřeboval a dodnes nepotřebuju. Na bajkové dovolené jsem byl x-krát taky úplně sám a jak jsem si pěkně zajezdil… ;-)

          0 0
          • maajkee  

            To že to vyhovuje tobě, neznamená, že ostatní lidi jsou taky tak asociální a samotářský ;)

            0 0
            • Singlespeed  

              Neříkám, že je to tak nejlepší, ale lidi se opravdu špatně shánějí. Navíc, když jsem sdělil plán akce (na biku 10 dní po sobě přes 100km a 3000 výškových metrů, za pět dní dojít přes hory z Vernáru do Ružomberka a podobně), tak potenciální zájemci nenápadně kdesi mizeli :-)

              0 0
              • oddie  

                Něco na tom je. Já jsem strašně dlouho jezdil vždycky jen s někým. I ženské jsem vybíral podle toho, zda jezdí na kole, plánoval party… Má to sice něco do sebe, parta je fajn, ale není to všechno. Před pár lety bych se ještě za partu hádal, že to bez ní nejde, ale nakonec mám ženskou, co na kole nejezdí (fakt to neumí, jsou lidi, co na to nemaj buňky, ani je to neláká), takže na kole jezdím sám, a vůbec nemůžu říct, že by to bylo horší. V mnoha ohledech naopak. Sám od sebe bych to asi nevyzkoušel, ale jsem rád, že se to takhle semlelo. Ono cestou stejně člověk občas někoho potká, takže si i pokecá, a jinak jede podle svého. Doporučuju zkusit, může to být příjemná změna.

                0 0
                • jIrI___  

                  Taky jezdím sám a nejvíc mi lezou na nervy takoví jedinci, kteří taky jedou sami, dojedou mě a dají se mnou do řeči, byť je vůbec neznám a v životě jsem je neviděl. A jedou se mnou třeba i několik km a furt melou a melou i když jim naznačím, že o jejich přítomnost vůbec nestojím a neodpovídám na jejich otázky. Neodpovím, odpoví si sami, peklo… :-D

                  0 0
                  • oddie  

                    Na mě se takhle jednou nalepil jeden, co pak zkoušel, jestli mu nechci na vyjížďky dělat parťáka. Stavil jsem se někde na jedno a když jsem vyrážel, ptal se, jestli nevím, kudy tam a tam. Řekl jsem, že tam jedu taky, ať se klidně přidá, jestli chce, což sice říkám celkem běžně, ale tentokrát to byla chyba. Jel celkem dobře, což o to, ale přesně – byl vlezlej, a choval se na cestě jak totální debil. Cca po 15km jsem to zasek, že dál jedu takovou dost drsnou odbočkou, naštěstí ho to odradilo a jel jinudy. Ale jinak se mi nestává, že bych potkával problémový lidi, většinou se stejně jen mávne na pozdrav.

                    0 0
                    • mr.antik  

                      :-))

                      0 0
                    • JP3112  

                      Hypoteticky docela vtipné by asi bylo kdyby onen týpek jel sice na HT ale doma měl fulla a byl zvyklej na skoky v terénu atp. a kývl ti na to. Kde bys pak čaroval tu zkratku? :) Jinak osobně jezdím radši s někým, mj. i proto že když člověk píchne tak si u lepení nepovídá v lese jenom s medvědama a občas dostane pomocnou ruku. Zvlášť do terénu jezdím radši s někým.

                      0 0
                      • oddie  

                        Já jsem zastavil u té odbočky, a říkám – hele, já jezdím tudy, mám rád občas drsnější úseky, ale je to tu fakt trochu o hubu, tak to moc nedoporučuju, jestli na to nejseš, tak raděj jeď támhle dál. Na sjezdaře nevypadal :) ale kdyby do toho šel, holt co by mi zbývalo, musel bych se hecnout a někde mu zkusit ujet. A když by ani to neklaplo, tak nevim, problém řešíme, až nastane ;)

                        0 0
                  • vlasto  

                    To zas ja mam tyhle lidi rad. Vetsinou nepotkam za cely den zivou dusi, tak kdyz se nekdo objevi, at uz mluvi jakou chce reci, tak nejak pokecame:-)

                    0 0
                    • šlapatko  

                      Pokec je dobrá věc, ale nejraději jezdím sám.Asi jsem nenarazil na správné lidi.Všem zatím vadilo,moc bahna,moc prachu, moc komárů, moc horko, moc zima, velké kopce atd.Nejraději sednu na kolo a jedu ani nevím kam.To jsou potom zážitky.Když se jede v bandě, plánuju trasu kolem 30km a tak 5 piv.

                      0 0
                      • oddie  

                        To mi připomíná některé moje vyjížďky. Tak pojedu třeba sem. Hele, tadle odbočka vypadá zajímavě, to neznám, kam to vede? A teď třeba tudy. A tady to taky vypadá hezky. No a po pár takových „odbočkách“ – hm, hlavně že jsem si minule říkal, že bych si taky někdy mohl vzít konečně s sebou mapu :) Pak prostě někde vyjedu, najdu nějakou turistickou mapu na rozcestníku, zjistím, kde vlastně jsem, a snažím se zapamatovat, kudy bych se tak asi mohl vydat zpátky, což se mi většinou daří zase jen do doby, kdy potkám nějakou hezkou odbočku :) Občas to skončí tak, že odbočka končí srázem či skálou a leze se, protože vracet se je otrava, občas to končí potokem a broděním (dtto), a je fakt, že málo lidí takové „zkratky“ snáší dobře, takže když se vyráží se skupinou, je potřeba plánovat a tu mapu si případně vzít…

                        0 0
                        • camlost  

                          mapa je zlo.

                          to si clovek takhle odboci tamhle a tuhle, jedna neznama stezka, druha, treti… co se muze stat? vzdyt mam mapu.

                          a pak zjisti, ze je 40 km od domova, kde nutne potrebuje byt za 1 h 20 min. :-)

                          0 0
                  • Smazaný účet  

                    Jednou si to tak slapu na Hukvaldy, dojede mne nejaky cyklista a hned spusti „dobry den slecno, kampak jede, to mame ale dneska hezke pocasi pocasi..“..„jenom jsem mu suse odvetil "na hukvaldy vole“…a mel po pi*i:DD

                    Jinak si na kole rad pokecam-vetsinou sam se sebou:)

                    0 0
              • maajkee  

                Já třeba taky jezdím nečastějc sám, ale na nějaký delší vícedenní výlety rád jedu s někým, líp se pak vyřeší nějaká krizovka a nedejbože když by se člověk někde vymlátil a byl tam sám, to je pak vůbec v pérdeli.

                0 0
              • karliner  

                Asi si tvoji kamarádi dokazují, že krize středního věku se jich netýká jinými způsoby, než ty?

                0 0
        • vlasto  

          Ja opet koncem kvetna pojedu okruh pres solnou komoru. Je to tak na tri dni, noclehy na horskych chatach, kdo chce, muze se pridat.

          0 0
      • Davos000  

        joo, my už ruhým rokem děláme s kamošem BIKE TOUR TATRY, pojezdime po v. tatrach nebo do nizkych atd.

        0 0
        • Davos000  

          album z letošního roku http://davos000.rajce.idnes.cz/

          0 0
          • Kamikaze 591  

            Kdy jezdíte? Jak jezdíte? Jedete z Havířova na Slováky po vlastní ose? Kolik to vychází finančně a kolik časově?

            0 0
            • Davos000  

              tak do tater jsme jeli 12.8 zahvířov vyjezd byl v 5 rano, pohodovym tempem jsme jeli přes polsko (šilene kopce) pak na slovaky kolem oravy L-M a do hybe tam jsme byli kolem 18h,hodně nas zbrzdily kopce na polsku, tam ma kamarád známé z rodiny tak jsme u nich spali a pak jsme jeli do různých koutu atd. viz. ty fotky. cenově to vychází jen to cestování (±1500,– možná 2000,– vlak,jidlo,nějaky ten oběd atd.)

              0 0
    • RacerX  

      my se chystáme příští rok pojezdit na Novým Zélandu cca. 3 týdny, tak se přidej, stejně nás moc nebude…

      0 0
    • Luke_MTB  

      Ahoj, rád bych se přidal, ale spíše asi někam do zahraničí-Alpy, Norsko, východní Evropa.., u nás už mám přeci jen trochu proježděno. Tak kdyby jsi měl podobnej plán, tak bych třeba tak na 10–17 dní v létě vyrazil.

      0 0
      • Cercena  

        Myslel jsem tan na tyden limit je práce a rodina. Jezdilijsme Dolomity.. val di sole kde se jel i Transalp.. je to sice daleko ale proč už to to nepřpravovat nyní…sic i česko jsou pěkné ..

        0 0
    • Cercena  

      Zdravím budejce:-) ja Vráto. Jo N.Z. by byl asi fajn ale nejsou prachy a je rodina mohlo by to bejt super. ja tak nejak max. tyden , jezdili jsme parta ale jak jdou rojky lidi odpagavji.

      Počitam neco asi na sobotu tento vikend ,, má nasněžit:-) .. ale ne že by tobylo jen o sněhu. trochu pojezdit vyhnat tuky ?:) a vyvětrat se?.)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.