• pajusb

    Zdravím všechny zkušenější a znalejší.

    Začínám se dívat po dovolené a tak bych rád za nějaké doporučení.

    Jedná se o týden někde v česku popřípadě na slovensku. Dva dospělí a 4 leté dítě.

    Rád bych někam do přírody a na kolo, kde se dá jezdit se zapojeným kolem s prckem a zároveň se dá sjet i nějaký kopec, když si budu chtít zablbnout.

    Nepotřebuju hotel s pěti hvězdama, ale chatka v kempu by asi nebyla úplně to nejlepší

    Rovnou poděkuju za vaše zkušenosti a doporučení.

    0 0
    • Jonáš1  

      Strašice ideální výlet do Brd ubytovna Strašice stačí si zadat mapy a je to tam.

      0 0
    • Jakobo  

      Zavrit oci a nahodne vybrat misto na mape, neco zajimaveho najdes vsude. Jizni Morava, Bile Karpaty, nekde kolem Vltavy.

      Nicmene kde se mi hodne libilo, kdyz jsem kdysi projizdel jih CR v lete na kole byla Sumava. Konkretne treba Srni. Kolem je toho dost k videni jako Polednik, pramen Vltavy, jakesi ty kanaly, da se zajet i k Lipnu, na Kvildu, na Sumavu do Rakouska, Cenkova pila… Sotolinove cesty, ideal pro ten vozik. Jo a ubytovani bych doporucil Mechovsky dvorec. Vim, ze to zni jak reklama, ale ten chlapik me jako jediny ubytoval, kdyz jsem tam prijel vecer promokly a shanel jsem ubytovani. Na cene mi tehdy nezalezelo, ale odevsad me vyrazili :-) i z hotelu. Navic zna perfektne historii, vykladal mne o zaniklych osadach a zborenych kostelech kvuli hranicnimu pasmu. Na zahrade pak mel zdeny uzamykatelny barak na kola. Je to trochu mimo centrum Srni, kousek od lesa a Cenkovi pily. Fakt se mi tam u nej libilo. Ale rikal, ze ma dlouho dopredu v lete plno. Ja jsem tam byl az v zari.

      0 0
      • Danhill  

        Jako jihočech naprosto souhlasim :-D Šumava je krásná a jak píše Jakobo, ze Srní všude kousek :-))

        Jinak Jižní Morava a Bílé Karpaty taky super..ale každé místo má něco, jen kouknout na nějakou chvilku na mapy a něco najdeš ;-)

        0 0
      • Pavel  

        Jo, Šumava byla hezká (loni jsem projížděl), ale těch tůristů tam bylo jak na… :)

        Pěkné bylo taky Novohradsko a Javořičsko (Nová Bystřice – Slavonice).

        0 0
      • Jonáš1  

        Šumava je krásná, ale proflakla turistama a

        0 0
        • novas752  

          Všude ne. Narváno bývá jen na atraktivních místech NP. Třeba v kopcích okolo Kašperských hor (javornické okruhy) nikde nikdo a na bajk velmi velmi pěkné. Ze Zadova je to kousek, doporučuji penzion u Lenců. Dobré večeře a snídaně, klid, cyklobus pod okny, v pokojích na východ ráno budí slunko a je vidět až na Temelín nebo Brdy.

          0 0
      • wego1991  

        +1

        Byli jsme tam loni v 8 lidech a paráda. Ubytování jsme byli v Kašperských horách v luxusní vilce, která byla celá naše za směšné peníze – nějakých 1000 Kč/osoba/4 noci :)

        0 0
    • Jirka24x  

      zkušenost je takova ze všude kde jsem jezdil jsem potkal nekoho s děckem za sebou. Ubytovaní seženes všude, takže stači vybrat misto kam chces jet (nikdo jinej to za tebe neuděla) a sehnat si tam ubytovaní.

      0 0
    • jsflyin  

      Byl jsem s rodinou v Hnanicích u Znojma, ubytování v http://www.vinice-hnanice.cz/…hnanice.html . Lepší dovolenou nepamatuji, byli jsme tam vždycky ve 4 dospělích a já (12, 13, 14 – byli jsme tři roky za sebou). :)

      0 0
    • raw 4  

      Velke Karlovice… cyklostezka v udoli pro tebe z jedne strany Vsetinske vrchy,Kycerka…z dru­he strany Javorniky…

      0 0
    • pajusb  

      Dekuji za reakce. Sumava je krasna. Uz jsme tam byli 2× i kdyz bez kol…

      Zajimaji mne hlavne mista primarne vhodne pro cyklistiku.

      0 0
      • aymara70  

        Ždárské vrchy. Obec Borová. Uzavřený kemp pro cca 200 lidí. Chatky-rúzná velikost a vybavení,apartmány. Vytápěný bazén-v čechách se hodí :-) A na kolo mraky tras…kopců hromady.. www.campborova.cz

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.