doprovodné vozidlo? jak ho řešíte???

9 nepřečtených
  • pajik

    letos šestým rokem jedeme s pár lidma (cca 12) na kola… Zatím jsme vždy jezdili buďto s brašnama a nebo dělali z jednoho kempu výlety do okolí. Ani jedno neni zrovna ideální systém a tak bysme letos chtěli jet s doprovodným vozidlem na nějakých 16 dní do Pyrenejí.

    Máte někdo zkušenosti s pronájmem nějakého 8 místného vozidla s vlekem na kola? vyplatí se to? máte nějaké kontakty? nebo jak byste to řešili vy? Budu rád za jakoukoliv radu :)

    díky

    0 0
    • RomanH  

      Vetsinou jezdime z kempu hvezdicovite. Pokud delame prejezd, jeden se vzdy objetuje a preveze vozidlo + postavi stany

      0 0
    • vlkouš  

      zkusenost s doprovodnym vozidlem nemam, ale na delsi cesty jsem jezdil nalehko a vzdycky jsem sehnal cenove dostupny ubytovani jak u nas tak v cizine. pripadne ubytovat a jezdit hvezdicove pripadne popojet verejnou dopravou. ale vzdycky to bylo mimo hlavni sezonu. v.

      0 0
    • Palba  

      1 ci 2 kempy a vyrazet ve hvezdici je idealnejsi dle meho, nez doprovodne vozidlo. Zni to krasne, ale kazdy den skladat a rozkladat stany, resit pitnou vodu, resit kde se okoupu apod… nevim no, uvidis sam. Dokonce kemp vychazi nakonec levneji. V zahranici to neni jak u nas, ze se me libi louka, tak ji obsadim a je moje.

      0 0
    • palkac  

      Pokud je to 12 lidí, tak bych se kouknul po nějaký cestovce, jestli to nedělá. Sice tam bude i pár dalších cizinců, ale budete mít levnější dopravu a kvalitní vlek. Půjčit bus a vlek pro 12 lidí už hlavně asi bude chtít řidičák na autobus, protože na B můžeš max 8+1 lidí a max 3,5t, což už se tam s vlekem nevejdeš. Cestovka má taky výhodu, že se staráš jen o sebe, administrativu ti zařídí oni. Takhle bych to asi řešil já. Pokud byste byli třeba jen ve třech kempech, tak ve třech autech by to asi taky šlo.

      0 0
      • Johny5 OSHA  

        do tech 3,5 tuny se s vlekem vlezes, to neni problem (transit, transporter) jen ten pronajem bude drahej…dalo by se jeste vzit obycejnej kombik, pokud pojedou vsici na kole a sem tam se nekdo sveze. A snad staci obycejnej vozik, pujcit od znamych nebo tak neco …to musi jit. A myslim ze psal auto do 8 lidi,,,ty co jsem psal ..no probl

        0 0
        • Johny5 OSHA  
          • jsem zapomel…- a jako to auto by potom stacil nejakej kombik
          0 0
        • Johny5 OSHA  
          • jsem zapomel…- a jako to auto by potom stacil nejakej kombik
          0 0
        • palkac  

          aha, jsem to nějak nepřečetl do konce. Ten transporter je supr kára, plus ten vozík. To vidím taky tak. Ale ten pronájem je fakt pálka. myslim, že kolem 2–3kkč na den..

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.