• Tanabe

    Zdravim potrebuju poradit nejaky energeticky napoj nebo neco podobneho,Jdu delat uz 3 tyden nocni a pravda uz nemuzu fungovat moc fyzicky proste mam dost.Je nejaky zivotabudic abych mohl fungovat alespon krapet normalne nejaky iontak bo tak nejak klasicke energeticke napoje uz nezabiraji bohuzel:-( Chttel jsem unavu vyslapat na kole relax jizdou bohuzel jsem se po 10KM vracel totalne odvarenej dom hlava by jela dal ale telo hodilo blok.Pokud mate nejaky dobry napoj nevo prasek co krapet pomuze byl bych zauzlovat ja presne nevim co mam koupit Dik

    0 0
    • huricane  

      pomuže minimalne 12 hodin spánku

      0 0
    • Wiseman  

      Lajna koksu :)

      0 0
      • bochov  

        Ma z nočníma své zkušenosti pokud je chceš dělat stabilně tak si zvykneš po pul roce pokud ne tak ti zbyva jedine pořadně se vyspat pokud nezabereš dej si předepsat prašky na spaní třeba Zolpiden iontaky a kafe to je k hovnu.

        0 0
        • Tanabe  

          ja delam na 3 smeny pravidelne takze neni problem ale situace je takova ze delam 3 tydny nocni po sobe. Nemam problem udelat normalne jeden tyden ale toto uz mne zmaha celkem dost tak bych potreboval telo dokopat aby to jeste tyden nejak zmaklo a pak uz to bude zese ok

          0 0
    • kubiczek  

      Zkusil bych Stimulus od Holmy http://www.fitness-top.cz/…0-x-25ml-p90 nebo Assault od MusclePharm http://www.fitness-top.cz/…lt-736g-p165. Podobných doplňků je mraky, s těmato mám ale dobré zkušenosti.

      0 0
      • Tanabe  

        Dik prubnu to

        0 0
        • Delkim  

          tonoucí se stébla chytá…

          buď začni fetovat nebo si najdi čas na občasnej krátkej šlofík, klidně 20–30 minut, pomůže ti to, když už to nemůžeš natáhnout normálně

          nějaký BCAA, Kreatin, Karnitin, Arginin bla bla blaaaa ti nepomůže, spánek dlouhodobě neošidíš, jen to bude horší

          0 0
        • kubiczek  

          Pokud chceš napiš mi email, můžu poslat vzorky, ať nekupuješ celé balení a pak nezjistíš, že to na tebe nepůsobí :-)

          0 0
        • Yura  

          Uvedom si, ze ty to telo potrebujes uklidnit a zregenerovat a jedina cesta je odpocinek, spanek a ty udelas pravej opak a naperes tam nejakej kofein, taurin a jiny sracky, který ti zvysi tep, uz tak vystresovane telo budes zdimat na ještě vetsi obratky, kortizol vysoko jak prase, ale delej jak myslis no. Vetsine lidem to pripada jako prkotina, ale presne tohle vycerpani organismu si telo moc dobře pamatuje a rado to pak oplaci nejakyma nepeknyma zdravotnima problemama. Nemas cas na spanek, no tak si později budes muset udelat cas na nemoc. Jednoduche jak facka..

          0 0
          • Tanabe  

            to je taky pravda bohuzel asi to teda necham bez te chemie a bud to nejak doklepu do patecniho rana a nebo nevim:-)

            0 0
          • black.horse  

            jj, tohle je rozumnej názor, nedostatku spánku si poslední roky užívám čas od času a bere si to svoje převážně fyziologické následky, takže v žádném případě nepřepínat, naopak regenerovat, regenerovat… bez toho to nejde.

            0 0
    • Yura  

      A když uz tam chces něco prat, tak tam per vitaminy a minerály. Cecko, Ecko, B komplex, zinek a nesetrit horcikem, ktereho mas stejne jako drtiva většina lidi nedostatek. Taky nezapomínat na pitnej rezim, tim nemyslim alkohol, energy drinky a uz vůbec ne kavu, ale nejlepe vodu nebo minerálky. Tohle telo potřebuje a ne nejakou sracku plnou cukru, kofeinu, která ti nijak nepomuze…

      0 0
      • kubiczek  

        Tak tak, kvalitní spánek a životosprávu doplňkama nenahradíš, pouze tím šálíš sám sebe, dlouhodobě to takhle není možné řešit. Já uvedené doplňky užíval přes maturitu a přes zkouškové období, když jsem se potřeboval učit dlouho do noci.

        0 0
        • Radovan84  

          Hele já raky dělám na směny a vím dobře jaké to je.Když nám zavedli nepřetržitý provoz a já šel třeba i 13krát za sebou do práce a do toho se ti 3krát otočila směna tudíž i pak bordel ve spánkovém režimu.Musíš si zkrátka na sebe udělat čas a zregenerovat a ne do sebe cpát nějaké podpůrné prostředky.To pak hrozí akorát tak nějakou slabostí či kolabsem a nadělás si akorát tak další starosti.Proto nelze jinak než souhlasit s názorem a doporučením víše.

          0 0
          • bochov  

            Jeden muj byvaly kolega dělal jenom noční a rano chodíl na fušky takže spal tak 4hodiny denně když jsme mu říkalí at se jde vyspat tak tvrdíl že mu to stačí a ve čtyřicetí dostal infarkt a nebylo mu pomocí.Každy takový podpurny prostředek ma kratkodobe učinky a takový iontový napoj pokud se nepotíš tak děla problém v ledvinách a Taurin a kafe zase ze srdcem.

            0 0
    • Mig_all  

      Amfetamin…

      0 0
    • šimlos  

      Koleduješ si o vážné zdravotní problémy,ať fyzické a nebo psychické. Nějakým prostředkem to jenom oddálíš…Dám vlastní,dost podobný příklad. Já poslední rok pracoval jako servisní technik v telekomunikacích v pohotovostním režimu,tak deset dní v měsíci jsem měl pohotovost 24 hodin denně,byly v tom i víkendy.Z dis­pečinku mi volali kdykoli,pokud byla porucha,ve dne v noci. Často jsem nevěděl,jestli je den nebo noc,zvonění mobilu jsem slyšel v noci i když jsem neměl službu…Zhoršila se mi nálada,trpěl nespavostí – i přes to,že mi vlastně spánek chyběl a pocitem neustálého fyzického vyčerpání.Nakonec jsem zašel za specialistou a jediná rada byla ta,abych změnil práci,kde nebudou pohotovosti,měl prostě pravidelný režim.Oželel jsem poměrně slušný příplatky za pohotovosti,měsíc je nedělal a nakonec si našel klidnější práci.Normálně zas spím a cítím se dobře.

      0 0
      • Radovan84  

        Tak tak.Práci může změnit každý.Finanční stránka je věc druhá.Ale stará pravda je že zdravý máš jen jedno.Já si na to vzpomenu vždycky když mám noční a celej týden mě je blbě od žaludku. :)

        0 0
        • Breakpain  

          To mate hosi svatou pravdu. Bohuzel zmena zamestnani neni mnohdy tak jednoducha, v tom bych videl jediny problem :-).

          0 0
          • Rychlej turista  

            Je třeba vycházet z toho, že na šichty se dá bez následků dělat celkem dobře zamlada a ne moc dlouho, tak do 35 let. Takže tuto práci brát jako dočasnou a být připraven ji při naskytnutí příležitosti okamžitě opustit.

            0 0
          • nox159  

            a co je na tom tak tezkeho?

            0 0
            • blaf  

              treba najit jinou? ne vzdy je to tak snadny, ze se ptas

              0 0
              • nox159  

                prace a přiležitostí je podle mě dost…

                a ono obecne kdyz nekdo jeste v cca 40ti letech je na delnicke profesi ve fabrice ( ktera mu nevyhovuje a neni to jeho zivotni sen) tak asi neco v zivote neudělal tak nejak dobře :)

                0 0
                • blaf  

                  ne kazdej ma shury dano a proste nema na to delat neco lepsiho, nemyslim si, ze je to jen o tom, ze neco neudelal dobre

                  a jsou oblasti kde proste dostatek prace neni a lidi si musej drzet to co maj, i kdyz to za moc nestoji… jestli to je u vas jinak, tak bud rad

                  0 0
                  • nox159  

                    neni to o tom mit shury dano… jde o to, bud se neco naucim (nemyslim skolu) nebo budu sedet s lahvacem u telky a nadavat jak se mam blbe…

                    0 0
                  • šimlos  

                    Tohle je samozřejmě blbý. Praha a větší města mají výhodu,že se dá najít kvalifikovaná práce – třeba v telekomunika­cích,IT a nebo podobně ,poměrně snadno,pokud máš v daném oboru samozřejmě nějakou praxi a máš co nabídnout. Na druhou stranu je to v Praze problematický s dělnickýma profesema,poněvadž v Praze žádné továrny,kde by se něco vyrábělo, prakticky nezůstaly..

                    0 0
                • Yura  

                  Takze ma kazdej delat urednika? A kdo na ne pak jako bude delat? Sorry, ale nepripada ti to trochu trapny ve 24 letech psat takova moudra? Kolik si toho zazil, ze takhle dokazes posuzovat co kdo udelal v zivote dobře nebo spatne?

                  0 0
                  • nox159  

                    ja nekde psal neco o uřednikovi?

                    jinak proc by to melo byt trapne, proste muj nazor je takovy jaky je… ja to tak proste vidim… pokud clovek neni spokojeny s tim co dela, ale 30 let dela furt to same u pasu, tak dela asi neco spatne… ( tech 30 let stejne nevydrzi odejde mu zdravi)

                    0 0
                    • blaf  

                      souhlasim s tebou, ze je spousta takovych co jen nadava, ale nic s tim nedela

                      ale pak je taky spousta takovych co se snazi najit neco lepsiho nebo dokonce nemaji zadnou praci a snazi se neco najit, ale ta prace tam proste neni, zacit podnikat taky nemusi byt reseni z mnoha ruznych duvodu

                      chci tim jen rict, ze svet neni cernobilej a ne vsichni co jsou v praci nespokojeni tak na to proste jen kaslou

                      0 0
                      • nox159  

                        ja nerikam ze je svet černobily, ja jen rikam že lidi se nejcasteji a nejradeji jen vymlouvaji.

                        pokud se zeptas takoveho 40–50ti leteho človeka co jak pises chce pracovat a praci hleda jestli umi plynule jazyk rekne vetsinou ze ne, jestli umi rozumne alespon uzivatelsky ovladat PC tak i rekne ze ne… a vsechno to jsou znalosti a schopnosti ktere se daji naucit… :)

                        0 0
                        • blaf  

                          neni to tak jednoduchy jak myslis, clovek se v 50ti uci daleko hur nez ve 20ti

                          0 0
                        • blaf  

                          ale v podstate mas pravdu, jen to neni tak snadny jak si myslis

                          0 0
                          • nox159  

                            neni to lehke ale pokud chces jde to, ja poradne jazyk taky neumim respektive odmaturoval jsem z nej a tim to pro me koncilo a tedka jsem zjistil ze umim uplne hovno a nedomluvim se… tak se učim znova…

                            to same mluveni pred lidma nejaka rozumna prezentace… taky mi to dela problemy tak se vystavuju situacim kde pred lidma proste mluvit musim…

                            pokud nekdo rekne ze neni prace ale nic pro to nedela aby mel lepsi uplatneni tak je to jeho problem…

                            0 0
                            • blaf  

                              jenze tobe je 20 a jsi holka, ty to maji ve vsem lehci ;)

                              0 0
                              • Yura  

                                Jmenuje se kuba a podle sedlovky na silnicce ma proklate dlouhe nohy.

                                0 0
                                • blaf  

                                  v profilu ma zenske pohlavi, ze ma dlouhy nohy taky nasvedcuje tomu, ze je to zenska :)

                                  jinak to byl jen vtip… ;)

                                  0 0
                          • AsiJura  

                            Kdyby to bylo snadné, dělali by to všichni :)

                            0 0
            • Yura  

              Pro lidsky telo není uz moc horsich věci nez tohle rozhozeni organismu, kdy clovek nema zadnej rezim. Telo je neustale ve stresu, nepravidelna strava atd.. To pak muze vyustit v ruzna onemocneni. Me osobne to uplne nici a to mi staci odpoledni v hlucnym prostředí, sem furt vystresovanej, regenerace nula. Takhle pokracovat x let, jen naivni clovek si muze myslet, ze to nebude met nejakej dopad na zdravi.. Radsi nekde v lese tahat drevo, venku na vzduchu a vecer,v noci delat to co by homo sapiens mel delat, odpočívat, spat..

              0 0
        • jIrI___  

          Když člověk pracuje na směny a navíc na nočních, tak ta finanční stránka zas až tak žhavá nebude.

          0 0
          • Radovan84  

            No žhavá??Těžko říct…jak pro koho.Jsou lokality že jako dělníkoj či řemeslníkoj ti kolikrát nezbude nic jiného než jít dělat na směny.Buď finance nebo to trh práce nedovoluje.Já sem dělal 7 let autoklepíře+la­kování a k tomu to co je potřeba při běžných opravách či servisech.Měl jsem u soukromníka 15 tis a ještě ne ofiko.Teď mám o 10 víc a oficiálně.Hold si člověk musí rozmyslet co je pro něj podstatné a co není.Bohužel dělat na směny a být ještě zdravý a každý den fit to nejde skloubit.Teda alespoň mě teda ne.Ale psát tady že každý může zkusit dělat něco jiného je alibismus protože mě by třeba teď těch 10 tis prostě chybělo.Už mi není dvacet a nemůžu ani dělat to co umím a co mě bavilo.Zkrátka v tomhle státě je taková situace že tě nikdo nezaplatí kromě fabriky.Bohužel.

            0 0
            • nox159  

              chyba, muzes delat to co by te bavilo a muzes za to brat vyrazne vice nez v te fabrice, jen kdybys nebyl posrany strachy zkusit neco noveho :)

              0 0
              • Yura  

                Ty chytracku, když ma někdo rodinu, tak je posranej az za ušima aby neprisel o tu mizernou pracu kterou ma, ty fakt zijes v jinym svete. Ja taky nejsu nejstarsi, nemam rodinu, ale dokazu pochopit jak to ma plno lidi tezky. Jak je videt tuhle dovednost tady někdo ocividne nemá..

                0 0
                • nox159  

                  ja tomu človeku ale tu rodinu nedelal, on si s mizernou praci poridil decko a jeste lip k tomu hypoteku na 30 let dopredu, tedka je v te situaci ze i kdyby se po nem nekdo v praci vozil sral mu na hlavu tak ten človek odejit „nemuze“

                  pak to ma človek težke, ale tuhle cestu si sam zvolil nebo se pletu?

                  0 0
                  • Radovan84  

                    Jako jestli myslíš mě tak věř že v situaci kterou tady popisuješ opravdu nejsem.Těch důvodů můžes mít více než jen hypotéka a děti.

                    0 0
                    • nox159  

                      nenarazel jsem na tebe, a nenarazim na nikoho konkretne, protoze vetsinu lidi odsud neznam, proto je nesmysl si vyvozovat ruzne teorie…

                      pokud bych se bavil konkretne, tak kazdy ma nekolik moznosti jak situaci resit :)

                      0 0
              • Radovan84  

                Tak až mi najdeš práci v autodílně jako zaměstnanci za 25 čistého a do 170 hodin měsíčně tak se mi ozvy na mail.

                0 0
                • Radovan84  

                  Samozřejmě v ČR.

                  0 0
                • nox159  

                  proč bych to dělal? A o tomhle co jsi tady vyjmenoval nic nepisu :)

                  0 0
                  • Radovan84  

                    Tak si přečti co jsi psal nahoře.Ty jsi ještě nepracoval že jo?

                    0 0
                    • nox159  

                      5 let, dve zamestnani + zacatek dvou takovych zajimavych projektu kde budu sam sobe vlastnim panem, jeden z nich snad vyjde :)

                      0 0
                      • Radovan84  

                        Snad.Přál bych to každému.Držím palce.

                        0 0
                        • nox159  

                          dik, kdybych ale zustal v te fabrice kde jsem nastoupil po skole a kdybych nepoznal ( schodou nahod pres BFko ) jednoho cloveka, tak dneska dale chodim do prace, tesim se z toho že mam jistotu spatne placene prace a pomalu si odkladam prachy abych si mohl nekdy za 15 let koupit byt…

                          tim tomu člověku znova děkuju za otevření očí :)

                          0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce