Ahoj. Má již někdo zkušenosti s doručením zboží z Aliexpressu po 1.1.2026 ve vztahu ke clu? Údajně by se již mělo proclívat vše bez ohledu na cenu zboží.
Ahoj. Má již někdo zkušenosti s doručením zboží z Aliexpressu po 1.1.2026 ve vztahu ke clu? Údajně by se již mělo proclívat vše bez ohledu na cenu zboží.
Až od 1.7.
Co jsem zachytil, tak se ještě řešilo to „za položku“. Nevěděli se jak se ty 3€ budou platit když budou v balíku např. tři trička a dvoje ponožky. Zda to bude 3×3€ + 2×3€ nebo 3€ + 3€. Zatím jsem konkrétní vysvětlení nenašel.
Kupoval jsem tam 4.1. prislo to normalne domu postou. Balicek byl asi za 800Kc. Nejake blbosti jako kabely, prichytky, nabijecka na telefon apod. Prislo to asi za 7 dni.
Pokud jsem si dobře všiml, tak od Nového roku zrušili možnost doručení zdarma.
To jsi si všiml špatně. Kupoval jsem teď čtyři položky v ceně 4–7$ a všechny měli poštovné zdarma. Záleží jak si to který prodejce na Ali nastaví.
Nevím, jestli se bavíme o tom stejném. Loni byl při vyhledávání vlevo box pro vyhledání zboží s dodáním zdarma. Teď už tam není. Už je tam jen Shipping from.
Stejně tak u zboží, které sleduji a bylo loni s dodáním zdarma už je poštovné 0,56 €.
Nevylučuji ale, že takové zboží může existovat.