• amoleta

    Ahoj!

    Shanim dobreho a levneho (pokud se to teda nejak slucuje v dnesni dobe) mechanika, ktery by me prestrojil kolo na jiny ram.Nemam predstavu o cene.Muzete me nejak navest?Nedavno jsem si nechala vymenit desticky v kotoucovkach a v kole mi lupe-je to normalni, nez si desticka ‚sedne‘, nebo je neco spatne?

    Diky za rady a vitr v zadech

    0 0
    • žatec  

      lupat ti může cokoliv, většinou to jde od střed. pouzdra i když je i dost jiných variant, ale destičky bych skoro vyloučil. přestrojení rámu cca. 500 až 1000. je docela okurková sezona, tak by ti to mohli udělat za dobrou cenu . (myslím to přestrojení) :)

      0 0
    • Kubiczech  

      Přímo v Pardubicích neporadím, ale dobře na mě působí Pešek v Čivicích.

      0 0
      • amoleta  

        Ahoj!

        Mas s nim nejake konkretni zkusenosti?Se specializuje na Specialized, ne?

        0 0
        • Kubiczech  

          Dříve jsem u nich kola na servis nechával a nikdy nebyl žádný problém. Jednání bylo výborné a po poslední zastávce mohu potvrdit, že to tak i zůstalo. Teď ale mluvím i servisu v Čívicích, mají ještě pobočku v Opatovicích a teď tuším i v Hradci.

          Určitě ještě někdo poradí, je tu mraky lidí přímo z Pardubic.

          edit: Ještě mě v Pardubicích napadl Půlpán, to je myslím Scott veloservis nebo tak nějak. Na něj jsem zaslechl dobré reference, ale zase cenově je asi výš.

          0 0
    • ferry  

      Doporučuji Wanted dělali mi vidlici a brzdy v pohodě. Akorát já měl vždy smůlu, že toho měli hodně tak to trvalo asi týden. Jinak přestrojení celého kola na nový rám mi dělal kamarád v Bohdanči má tam malý obchod se servisem, udělá to rychle za velmi rozumnou cenu.

      0 0
      • Kubiczech  

        Ve Wanted jsem nechával opravit in-liny a současně nechával udělat drobný servis. Závěr: doporučuji všechny požadavky říkaz čtyřikrát. (: Jinak pohoda.

        0 0
    • sraldo lattrinny  

      Pokud by ti nevadila Chrudim. Vím o klukovi který má zlatý ruce a bohatý zkušenosti na ceně se vždy domluvíte. SL.

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Tohle se hodí mně. Povídej. :-)

        0 0
      • amoleta  

        Ahoj, Chrudim by mi nevadila, sak to je za rohem.Jak zlate ma ruce?

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Že jseš to Ty, která se ptala na návleky? :-) Když jseš tak blízko tak Ti je můžu půjčit k vyzkoušení.

          0 0
          • sraldo lattrinny  

            Pro Obě. Je to borec co dělal dlouhé roky v jednom nejmenovaném cyklo servisu. Mě standardně dělá head shock/rock shox – takže to jenom pro ilustraci. Pokud máte zájem napište na trpisov zavinac gmail tecka com a já Vám pošlu jeho kontakt. Nechci tady nechávat jeho tel. Pevně věřím že se domluvíte. SR.

            0 0
          • amoleta  

            No jasne.Ja se tady ptam na vsechno))).Kolo me chytlo a tak prikupuju a porizuju a vyptavam se a zjistuju a pritom jezdim…Navleky uz sem obednala ty Kalas S, tak snad padnou, ale diky moc za nabidku.Dej mi nejkej tip na vyjizdku Pardubky-Chrudim-lehky teren.Dik

            0 0
            • kámen úrazu1  

              Přímo mezi Pardubicemi a Chrudimí jsou jen silnice a pár polňaček.

              Z Pardubic jsem po práci vyjížděla ke Kuňce, kunětickým lesíkem k rybníkům, na Bohdanečsko, nebo kratší okruh ke Globusu. Nebo cyklostezkou k Valům u Přelouče. Možnost je i hradeský les. V jiným starším threadu jsem trasy rozpisovala podrobně.

              U Chrudimi jakákoli turistická. Co nesjedeš, sejdeš a pak sjedeš za půlrok.

              0 0
    • kankrlicek  

      Chodím (tedy jezdím) do Hradce k Olivovi. Kvalita práce vynikající, ceny normální.

      0 0
      • amoleta  

        Kde je Oliva?

        0 0
        • kankrlicek  

          Já nevím, ale trefím tam :)

          Jak je ta červená tečka.

          mk

          0 0
        • dieegoo  

          Když přijedeš od Pardubic po hradubické silnici, tak na jejím konci na křižovatce se dáš doleva, pojedeš dlouho rovně a na křižovatce u KD Střelnice zahneš opět doleva, pak po cca. 50 metrech doprava. Budeš se držet na hlavní a tak po 200 metrech uvidíš po pravé straně obchod s litými disky na auta – no a hned naproti tomu přes ulici, v takovém starém městském domě, sídlí Karel Oliva.

          0 0
          • lidumil  

            Obchod s litými koly – neboli pneu Řezníček – je nalevo a Oliva napravo – to jen pro pořádek :-DDD

            0 0
      • Shaby  

        Nebyla by nějaká alternativa k Olivovi (v HK, PCE)? Dávám k němu kolo už pár let a spokojenost, ale jak teď má novou práci, tak moc nestíhá… Na novou sezónu bych to dal zas k němu, ale teď potřebuju vyměnit/spravit ořech, protože se mi protáčí kazeta, tak abych to měl co nejdřív v cajku.

        0 0
        • Shaby  

          Nebyl by teda nějakej tip na servis v HK nebo Pardubkách? Teď jsem to nějak neřešil, ale o víkendu jedu na závody a potřebuju mít kolo v pořádku. Oliva namá čas (pravda, že jsem to nechal zas na poslední chvíli) a v cykloRD (jak je tu tip níže) mi říkali, že taky nejdřív za 14 dní… Dík

          0 0
          • petrpoko1  

            jestli to chces rychle tak zkus toho Pulpana v Polabinach. snazi se vsechen servis delat ten samy den (rano hodis, odpo vyzvednes) takze idealni. Akorat obcas ma naladu poucovat a vysvetlovat. Kdyz se pres to preneses tak je to OK. Spatny reference nejsou ani na Blazka u nadrazi. Asi jediny cemu se vyhnout je Pokr v centru na Sladkovskeho. Tam opravdu ne.

            0 0
            • petrpoko1  

              nejde edit. mysleno Cyklocontent namisto Pokr

              0 0
            • c0d3r  

              veloblazek si mylsim ze bude v pohode.. cenove nevim ani servis jsem tam nemel ale kdyz jsem neco kupoval, tak vzhledem k tomu ze nekupuju tradicni veci, co vetsina vikendovych cyklistu a pulka bikefora, tak jsem si s chlapikem bajecne pokecal :-) a vypadal fakt v pohode..

              0 0
    • Crempa  

      ja muzu doporucit http://www.cyklord.cz/ ve svitkove, par let zpet nekoukal na moji 29" jako na neco z jinyho sveta (tak jako zbytek vychodnich cech) a servis vzdy na jednicku, navic perfektni domluva at potrebujes vse od ventilku az po silnicku za sto kapriku :)

      0 0
      • michalrysina  

        Tam jsem se tak byl mrknout a začnu tam dávat kolo na servis. Majitel je supr člověk který tomu rozumí a řekne vše narovinu. S porovnáním např. s Koldou viz níže, který mě cpe drahý věci ktarý ani nechci jsem byl s tímto pánem mile překvapen

        0 0
        • Kubiczech  

          Já už tam tedy pár let nebyl, ale stačí si vzpomenout, jak mi tři měsíce neúspěšně sháněli Hone kliky a jak mi napletli Mach1 ráfek (protože ty oni berou) i přes jasný požadavek, že chci konkrétní ráfek od Mavicu.

          Ale jinak souhlas, s majitelem je pokec dobrý. (:

          0 0
          • michalrysina  

            Tak ono splést nebo udělat chybu člověk může jsme jen lidi. Podle mě to není tak špatný jako ten Kolda. Když jsem se ještě moc neorientoval v kolech tak jsem chtěl přehodit pár komponent na mým kole a kdyz bych si to dělal doma sám tak platím jen materiál. On mě v podstatě řekl tu samou cenu tak jsem to nechal u něj. Nakonec to bylo o litra dražší než říkal. Sem se ho ptal jak je to možný tak říkal jak tam mám super věci a pak doma koukám na net a všechno obyčejný věci, jen za práci si řekl nehorázný prachy, a jestě to týden trvalo. Od té doby se mu vyhýbám.

            0 0
    • michalrysina  

      Já dlouho jezdil do sakařovky ke Koldovi. Ale poslední dobou mě jen a jen zklamal má někdo jiné reference?

      0 0
      • kejmi  

        kolda to je stejnej případ jako „pulpiš“ (scott v polabinách)

        0 0
    • coltcha  

      Zkusím oživit, potřeboval bych se mi někdo pošteloval Eagla a mrknul na středový složení . Cyklo RD mám min 3 týdny obsazeno. Doporučíte někoho z Pardubic, případně Chrudimi. Po zkušenostech bych se rád vyhnul Scottu v polabinách. Díky

      0 0
      • Smazaný účet  

        Co zkusit mojekolo na Labskem Palouku? Kola s eaglem tam myslím také mají.

        0 0
      • Josech  

        Za me taky Pejcha, Pulpic dle jeho nalady, to je 50:50, ochota a proaktivnost – Flos na Palacha, ale tam ma porad plno, a jeste Chrudim, V Tejnecku, Bike Sport. Urcite se vyhnout Cyklo Content a Cyklo Bike na Palachovce. To jsou oba curaci namachrovany uplne neskutecne. U obou poptavan, mimo jine, trn na 11sp. retez a pry to nejde sehnat, je to jen na zavody. S temadle kecama bych si tam kolo servisovat nedal ani nahodou. A nebylo to poprve. Hruza. KKTI. Pesek, velo Blazek, mainstream, mistri teoretici – no coment.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.