• Davos000

    čaute,chtěl by jsem se zeptat jestli neznáte/nevíte co by mohlo být příčinou těhle zvukú.:

    jedny zvuky vydava když je zavřený a opřu se trochu do řídítek tak to nějak divně cvaká. Druhé zvuky jsou zase když jedu a dám ji do 3/4 zdvihu tak dává takové zvuky jakoby něco dělala pružina nebo něco takového. Vidlice má najeto 70km.

    Díky za odpovědi.

    0 0
    • Davos000  

      neví někdo??

      0 0
    • z0diaC  

      myslím,že nějaké zvuky z Epiconu už tu někdo řešil … zkus hledat

      0 0
    • kcvalin  

      To youtube jsem si teda nepustil, kazdopadne myslim, ze mam ten samej problem – kdyz je zamcena a jdu ze sedla, tak v tom trochu cvaka… ja jsem se rozhod to tolerovat.

      0 0
      • Davos000  

        asi taky začnu, a jestli to bude dělat pořád tak to na konci sezonu pošlu na reklamačku a bude

        0 0
        • smith22  

          Na tom nic nevyreklamuješ…je to naprosto v pořádku…to video nahoře sem točil já :-))…nedávno sem to tu řešil, je to dáno konstrukcí toho zamykacího mechanismu…..kdosi mi tu radil ať si pohraju s tím lockem…více méně se to dá odstranit…rozmontuj to zamykání na noze-myslim jen povolit krytku,povolit lanko-pozvednout tu kovovou ozubenou část-otočit plastové ozubené kolečko co nejvíce do polohy odemknuto-vrátit o jeden zoubek zpět-seřizovací šroub na locku na říditkách utáhnout k říditkám a kapánek povolit zpět-napnout lanko(pozor ať navrchu na řiditkách nemáš povyskočený ten čudl na lanku)-nasadit kovový protikus-utáhnout lanko…a zkusit zamknout vidli-popřípadě doladit dotažení šroubem na locku na řídítkách-kdyby to naopak nešlo zamknout chce to kapánek vrátit to bíle ozubené kolečko- jde o to aby to bíle ozubené kolečko vykonalo pohyb až do krajní polohy(zamknu­to)(můžeš si to zkusit i prstem sním otočit tam a zpět)…Chce to si stím pohrát…a hlavně to zkus projet…když do vidle budeš tlačit na místě tak to tam budeš slyšet furt…mě se to podařilo zmírnit ale chtěl sem to úplně odstranit což se pořád nedařilo…až sem to zkusil projet tak sem zjistil, že vynaložená síla za jízdy nestačí na to aby to klapalo takže asi tak :-)

          0 0
    • Soreno  

      Je to tím že je to šuntour :-))

      0 0
    • Joseph de Sax  

      co když zvuky budou v pořádku a ty jsi divnej…

      0 0
    • op  

      Mam na Epiconu LOD najeto tak 1500–2000 a mam v ni mirnej vakl – poznam to kdyz zabrzdim predni brzdou a pohnu kolem. Trohu to tupe lupne a pohne se – proste vakl. Co si mam pripravit, kdybych se do toho chtel pustit sam? Dik. Kdybych se do toho nechtel pustit sam, kam v Praze na servis SR Suntouru?

      0 0
      • Vilém  

        Priprav si vyndavaci a narazeci pripravek a pouzdra. Servis Suntouru? ono neco takovyho existuje?

        0 0
    • BigKarel2  

      Zdravím, tak já se taky přiživím, abych nemusel zakládat nový vlákno…Mám tu samou vidli Epicon LOD 2010 100mm zdvih…série, né od Milana. Mám jí cca pů roku kupovanou na podzim, takže přez zimu toho moc nenajezdila…za 1, je v ní vakl, a to tak že dost…ale to je jak sem se zde dočetl vcelku běžné…Ale jde mi o to že se z ní vyluzují dosti ošklivé zvuky…Když stojím vedle kola, a zvednu ho na zadní, a kolo stojí na zadním, držím ho za řidítka zvednu, a pustím na zadní kolo a ono na něm „zaskáče“ tak je z vidlice slyšet jak o sebe něco mlátí…taková rezonance kovu na kov…Nemáte s tím někdo zkušenosti? či víte jestli to bude stačit třeba rozebrat a namazat či tak něco?…je mi jasný ře to buď dam do servisu či budu reklamovat, ale ptám se jesi někdo nevíte co to dělá a jesi to půjde zpravit, a jesi i kdyby mi reklamaci uznali, tak aby to za pár týdnů nedělalo zase… Dík za každý názor…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.