• prvniodkonce

    Před novou sezonou se (možná v nevhodnou chvíli) začínám poohlížet po nových tretrách. Zaujaly mne docela tyhle Diadory: www.diadora.it/…ng/scheda.do?… , bohužel ale neměli moji velikost. Zdají se mi jako pěkně tuhé, zkrátka dobře italské závodní tretry. Použití tak na 15tkm a zhruba 20 závodů/rok.

    Nebohulibá skutečnost je ta, že se Diadory na českých pultech vedle všudypřítomných northwavů, spešlů etc. vyskytují opravdu jen zřídka.

    Chtěl bych se zeptat, zdali někdo máte zkušenosti s těmito tretrami, popř. s jinými rázu podobného :-) A dále, kde je sehnat? V Praze jsem zaregistroval jenom Bikeranch. Díky.

    0 0
    • Luma  

      Mám Diadory asi 2roky a jsem velmi spokojený,podrážka je pěkně tuhá,předtím jsem měl Shimano a ty byly měkčí ale zase to byly takové turistické.Jinak zapinání v pohodě dobře mi sedí a jsou pěkné.Jinak první je vyzkoušej a uvidíš.

      0 0
    • miki  

      Mám diadora skorpion druhým rokem a jsou pohodlné a dobře sedí.Jsem spokojenej ale koupil jsem je na německým webu ve slevách.

      0 0
      • jecnak  

        Mam stejne, kdyby mel nekdo zajem prodavam. Velikost 45, ale normalne vozim 44 a i 43.5.

        0 0
    • miki  

      Tady máš odkaz na ty Tvoje. www.cycle-buy.de/…-p-3669.html

      0 0
    • vladkyxxx  

      ja mam sice len rok, ale som spokojny, myslim ze to je team carbon. podrazka je tvrda jak sa na karbon patri, upinanie spolahlive, ten „kus zeleza“ do ktoreho sa montuju kufre nie je vymenitelny, na starych sidoch mam… pozor na strhnutie zavitu, kedze som mal trochu problemy nastavit kufre (bolesti kolien) kupovane cez ebay z usa, skus nieco pohladat tam.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.