tretry El moro vs. DiadoraTourer

16 nepřečtených
  • philippe

    Zdar, po zvazeni vsech pro a proti mi do uzkeho vyberu mejch prvnich spd treter prosly El moro a Diadora Tourer, oboji cena pod 2000kc, nekosmicky vzhled, moznost ujit par kroku atd. Mate-li s nimi nejake zkusenosti,budu za ne povdecen. A taky, jestli nevite, kde se daj sehnat ty El mora (v Praze) prej je maj v nejaky prodejne adidas, dik.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Mám Tourer. Koupil jsem je asi za 1700 nebo snad eště míň. Nejdřív mi připadaly trochu tuhý na chození, ale rozhejbou se. Nejsou dvakrát prodyšný, ale zas nemam totálně mokrou nohu po průjezdu každou kaluží, při dobrý ponožce to nevnímám. Dobrý sou ty plochy z tuhý látky pogumovaný u špičky, neokope se to. Látka použitá na jazyk a některé horní části svrchní (taková šedá imitace semiše nebo co to je) se začíná drolit na jazyku. Jo, tkaničky, jak tam není suchej zip, není je jak skovat aby se nepletly do převodníků, jedině zašmodrchat nějak. El Moro jsem si zkoušel, líp mi seděl na noze, ale zas mi přišel docela měkkej, což taky není moc dobrý, no už si to moc nepamatuju. Celkem vzato, za ty prachy jsem spokojen.

      0 0
    • wroum  

      uz mam asi 3 roky el-mora. zadnej problem sou pohodlny, podrazka je dost tuha. kratky vzdalenosti se vnich daj bez problemu ujit. nikde se netrhaj ani neparou. asi jedina nevyhoda kterou sem nasel: kdyz hodne utahnu kanicky tak me pres jazyk rezou do nartu (furt si rikam ze se to musi zmenit kdyz dam placaty kanicky misto kultejch originalu, ale seru na to)

      v praze je maj v bikeexpert na karlaku a mozna na ne probiha nejaka akce. jinak je budou mit urcite ve vice shopech

      0 0
    • misj  

      v praze na zahradnim meste je outlet Adidas a tam by sli sehnat dost levne (cca 1000). Ja je kupoval v outletu v Hatich a kupoval jsem si EL MORO MID za 1096.

      0 0
    • JanSolar  

      Ja jezim El Moro mid uz 2 roky a jsem 100% spokojenej. Daji se klidne pouzit jako celorocni boty a i na normalni chozeni i po horach (vylezl jsem v nich na sopku Licancabur v Bolivii – 5960m – asi to byl prvovystup v SPD botach). Vzhledem k tomu, ze je maji v Adidasu za 1090, nic bych neresil a jel rovnou kupovat – nic lepsiho za tu cenu neni a nebude.

      0 0
      • philippe  

        Dik, tvuj prispevek nakonec rozhodl, koupil sem El moro mid. Kdyz to tak pocitam, stavaly pred casem pres tri litry…

        0 0
    • Thapsus  

      Kde je prosím ten outlet Na Zahradní městě nebo v Hatích co tam mají tak levné El Mora,nevíte někdo název ulice? Dík

      0 0
    • Smazaný účet  

      Včera sem v cyklopragu viděl diadory tourer za 1490,–…

      0 0
    • Thapsus  

      Tak jsem koupil El Moro v Adidasu v Jesenické ulici,stojí tam teď 930 Kč.Ještě musím pořídit nášlapy,ale mám jednu hloupou otázku.Jak je tam přidělat? Musím do podrážky vyříznout díru?(Lepší se zeptat než je pak vyhodit)Dík

      0 0
      • re076  

        Uz to tady bylo. Nedavno jsem je taky poridil. Ano, vespod musis vyriznout kus podarzky. Myslim, ze bezpecne poznas kde presne. Staci ostrym nozem parkrat objet ten patvar a pak uz to jde samo :)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.