• cenda77

    Ahoj, nemáte někdo zkušenost s dětským vozíkem připojeným za celoodružené kolo?

    Mám Specialized Stumpumper FSR a uvažuji o koupi Chariot CX1 nebo Croozer Kid for 1.

    Zajímalo by mě hlavně uchycení (nemyslím si, že by se mi na patku vešel originální držák) a taky jak se s vozíkem za fullem jede.

    Díky za info :-)

    0 0
    • prtavec  

      zrovna zitra jedu kupovat vozik Kozlik. Taky ho mam v planu pouzivat u fulla. Puvodne meli uchyt delanej na spodni tyc zadni stavby. Nove maji system uchyceni k rychloupinaku. Tak jsem zvedavej, jak to pujde (na fullu mam celkem male zadny patky). Zitra to pripadne vyfotim a dam vedet.

      0 0
    • Lišák  

      Za fullem bych to netahal. Myslím, že by to zbytečně namáhalo čepy a ložiska. Šly by dřív do kytek. Pořiď za pár peněz nějaký HT jako tahač a máš vystaráno. Taky to tak řeším.

      0 0
      • cenda77  

        Hmm, uvažuju nad tím, ale raději bych tu variantu kdy HT tahač netřeba…ušetřených 10K…pokud nezničím čepy/ložiska a bůhví co ještě :-)

        0 0
    • Pijer  

      prohledej historii, už se to tu jednou řešilo

      0 0
    • M&D  

      Nazzrdarek – mam Chariot cougar. Zkouseli jsme i croozer alle na muj vkus prilis macaty, tezsi a siroky. Dite tam mnohem vic ,,belmba,, za jizdy. Nemluve o tom kdyz usne. Chariot jsou uzsi at uz CXo nebo Cougar. CXo ma navic pouze spesl rukojet pro behani ci brusleni a brzdu. Pokud to nechces pouzivatt na brusleni tak je to zbytecny. Co se tyce uchyceni musis mi plochou patku bez prolisu.Upinak je pribalen k voziku a je delsi nez normalni – ten jen vymenis a obsahne i uchyceni voziku. Asi je pravda ze to vic namaha zadni stavbu – uchyceni je preci jen pouze na jedne strane takze ji to jakoby taha do strany. Zatim jsem nepozoroval zvyseni vule v cepech ci loziskach.A jede se s tim za fullem stejne jako za pevnakem.

      0 0
      • cenda77  

        Aha, a uchycení je s originálním držákem nebo byla nutná úprava? Jakého máš fulla? Díky:-)

        0 0
        • M&D  

          uprava nebyla nutna zadna. Mel jsem Scott-a Nitrous-e a ten mel prilis ,,,slozite,, tvarovanou patku takze dosedaci plocha toho uchyceni na ni neprilnula – je rovna. Stycna plocha by tlacila na ty prolisy. Ted mam Ellsworth-e – patka je plocha a neni s tim problem. Jestli chces muzu ti to vyfotit a poslat:-) To uchyceni je hodne jednoducha vec – jde o kulovy cep kde jeho ,,,horni cast,, je prichycena upinakem k patce. takze je tam jen o neco delsi upinak aby se pod nej vesel ten cep a ten se zavrenim upinaku pritahne ke stavbe.Neni zac:-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.