• Bully

    Jakou mate kdo zkusenost s deskami A2Z? Neni to tak davno, co jsem si je koupil na Magury- Marta, a katastrofa, mozna to bylo i pricinou meho oskliveho padu. Od zimy toho moc najezdeno zvlast na biku moc nemam, tak koukam, ze to vubec nebrzdi, je to o presdrzku. Desky ani kotouce nejsou mastne, jenom leskle, tech kovovych castecek v brzdne vrstve se mi tam zda extremne moc, prejeti smirkem pomaha tak na jedno zabrzdeni. Jedina „vyhoda“ je ta, ze jsou porad jak nove, nebrzdi, ale jsou nesmrtelne- zato ja ne :o(

    Koupil jsem desky origo Magura Marta a i bez jakehokoli zajeti brzdi okamzite nekolikanasobne lip. Je to duvod k reklamaci A2Z, nebo je to jejich charakteristicka vlastnost?

    0 0
    • kubad  

      mam A2Z organiky na Hopech brzdí normalně možná o fous míň, ale žadna tragedie

      tvuj problem bude jinde než v deskách

      0 0
    • z0diaC  

      mám A2Z na mechanikách Hayes MX1 a brzdí o 100% líp než originály,které tam byly před tím … kotouč originál a na deskách jsem taky viděl v porovnání s originálem relativně hodně kovových částic.

      0 0
    • R-A-D-I-U-S  

      Hmm , divné…  Vozím A2Z(organiky) už 3roky na různých brzdách a celkem dobrý.

      Jen jestli si je chlape neupekl, píšeš že jsou lesklý, to pak nebrzdí…vem to smirkem.

      0 0
      • Bully  

        Precti si, co pisu- i smirek pomuze snad jenom na jedno zabrzdeni.

        0 0
      • Bully  

        Navic pisu o kovovych casteckach= sintrovane desticky. Asi to s pomerem tech kovovych castic v tehle serii prehnali.

        0 0
    • v POHODÌ klokan  

      A2Z jsou Fastopy, ne? Já je používám v BB5 a brzdí krásně, jen se naopak celkem rychle sjíždějí (jsou asi organický)

      0 0
      • Bully  

        Ja byl na Martach nejspokojenejsi prave s origo destickami a potom se Swisstop, opotrebeni neresim vubec, pro me je dulezita funkce.

        0 0
      • z0diaC  

        jj A2Z jsou Fastop … aspoň na obalu to bylo :-)

        0 0
        • Vilém  

          A nemel jsi ty metalicky?myslim, ze vetsina tu mluvi o organikach, ale ted ma cykloprofi v nabidce i metalicke. Ty jsem zatim nemel moznost vyzkouset, ani nevim jak se vzhledove a balenim lisi. S organikama vladne velka spokojenost na nekolika brzdach ruznych vyrobcu.

          0 0
          • Vilém  

            Pardon to melo byt na BULLYHO.

            0 0
            • Bully  

              Ach jo, aspon si prectete, na co odpovidate lidi. Ano, mel jsem sintrovane, NE ORGANICKE desticky, jak jsem si vsiml pozdeji. Ale ze organiky budou OK a sintrovane nebudou brzdit vubec, to by se stavat snad nemelo.

              0 0
              • kubad  

                kombinace nekterych kotoucu a sintr desek muze byt problem. ale kde byl problem tezko rict

                0 0
              • Vilém  

                No promin, ale nikde jsem to o sintrovanych deskach nevidel jasne napsano, jen neco jako domnenka, podle toho, ze jsou v nich kovove castice. Ty ale byvaji i v organickych deskach. Treba metalicke goldfreny vypadaji uplne jinak nez organiky.

                0 0
    • mr.antik  

      Na avidech nebyl s nima žádnej problém, výkon tak nějak podobnej s originálníma

      0 0
    • lidumil  

      Nechce se mi zakládat novej dred tak to dám sem.

      Koupil jsem A2Z šrouby na převodníky a jsou do XTR 960 dlouhý. Setkal jste se s tím už někdo? Přijde mi, že jsou na kliky, kde se šroubujou velká a střední placka k sobě, což u 960 jaxi není. Jen není možnost výběru různých délek šroubů. A co teď – zkrátit? Nebo sehnat kratší? Ale kde – v dohledné době a za rozumnou cenu????

      0 0
    • Smazaný účet  

      Prdnu to sem… vyměnil jsem destičky origo shimano za A2Z 635. Měly by být organiky. Na první vyjížďce dobrý, ale to bylo tak 10 km. Včera delší sjezd, musel jsem furt brzdit kvůli dětem, a brzda začla skřípat, vibrovat a nebrzdí. Jak kdybych skřípal kovem o sklo. Kdyby to nebylo krajně nepravděpodobné, řekl bych, že se mi v půlce kopce zamastily… desky na pohled cajk, kotouč taky… tím horkem by se spíš pěkně vypálily. Nesetkal se s tím někdo?

      0 0
    • Florenc  

      Mám na gravelu (1-píst mechanický třmen) až tak měkkou vidli, že mi při středně silném brzdění vidle kmitala až to bylo hodně nepříjemné. S tímhle A2Z blátem mi sice minulý týden na trailu šly prsty do křeče, ale vidle je celkem stabilní a není ani od nich žádné extra skřípání. A2Z organiky tedy brzdí nejmíň že všech desek, co jsem zatím měl, ale pro mě ok :-) Pak byly asi klasika organiky Shimano, no a nejlíp brzdily modrý Galfery.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.