• Greeen_day

    Zdravím cyklodříči :)

    měl bych na vás velkou prosbu o pomoc. Snažíme se pro drahou polovičku najít vhodné kraťasy a jediným parametrem je v podstatě pohodlí. Tedy kratasy s vhodnou vložkou, která v kombinaci se sedlem napomůže „pohodlnější“ jízdě. Osobně příliš z recenzí moudrý nejsem a vlastní zkušenosti pochopitelně také nemám, takže bych vás rád poprosil o vaše zkušenosti, rady a tipy :-) Předem děkuji za odpovědi…

    0 0
    • jecnak  

      Tohle je naprosto individualni. Draha polovicka ma problem typu otlacenin, odrenin nebo opruzenin? Tlusta vlozka totiz nemusi automaticky znamenta vetsi pohodli. Klasicky doufam, ze kratasy nosi na ostro, jinak je totiz jakakoli vlozka prakticky zbytecna.

      0 0
    • Mikikuba  

      Kraťasy jsou o kompatibilitě zadku tvaru a síle vložky a sedla. Já nakonec skončila na gelových vložkách a nedám na ně dopustit. Jediný hendicap je, že se člověk potí ale já se potím ve všem takže je to jedno :).Nic lepšího jsem nikdy neměla a absurdně nemám dámskou vložku ale jakéhosi hybrida kdy napůl ostřihávám vložku pánskou. Dámské mi absolutně nesedly. Stejně třeba jako dámské rámy. Čili nejlépe navštívit nějakého výrobce klidně českého vše prohlídnout na jednom místě vyzkoušet případně . Většinou mají našité kraťasy s různými vložkami tvary ale i střihy kraťasů a nejlépe s kolem a tedy sedlem na kterém vaše drahá polovička sedí. Pak je třeba také nezapomenout na mazání.

      0 0
    • stan.zak  

      Jak psáno nade mnou, je to zcela individuální. Chce to nějaké koupit, zkušenost získat a pak event. koupit dle ní.

      Mojí ženě sedly a tak se koupily znova tyto

      0 0
      • stan.zak  

        No tvl…, smzř. doplním: jezdíme cca 50 – 80 km pohodovým tempem, a kraťasy tak má na sobě několik hodin.

        0 0
    • miluli  

      tak já třeba jezdím bez vložky, mám sedlo tak jak byl na sériovce Author basic lady ASL rok 2009 a naprosto bez problémů, užívám normál kraťasy, někdy legíny. Ale zase nevím kolik toho přítelkyně najezdí, třeba jezdí 3× tolik co já a pak to může dělat problém.

      0 0
    • scret  

      vykopu mrtvolu, ale treba se to bude hodit i nekomu jinymu…

      Kde aktualne damsky volny kratasy, eshop? Styl rekneme od XC po EN… Tzn. lehke, strecove… Nepotrebujeme DH prkenace:) Dookie nicmoc… Co dal?

      Diky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.