Cyklostezka Vsetín-Velké karlovice

18 nepřečtených
  • compel

    Nevíte někdo,kdy bude dokončena,jsou tam už nové mosty přes bečvu,ale nějak na ně v nenavazuje asfalt.

    0 0
    • Jaromír  

      Mezi Vsetínem a Velkými Karlovicemi je v tuto chvíli čilý stavební ruch. Stezka kolem Vsetínské Bečvy má po svém dokončení nabídnout téměř čtyřicet kilometrů ucelené trasy v podhorském prostředí. „Stavba je nyní zhruba v polovině. Pokud nenastanou dílčí komplikace, budou úseky dokončené v listopadu. Tedy mimo Velkých Karlovic, kde je cyklostezka vedena souběžně se silnicí II/487, která se rekonstruuje. Část bude dodělaná souběžně s komunikací až v jarních měsících příštího roku,“ objasnil Kalabus.

      Doplnil, že pokud se podaří následně dočasně zajistit propojení mezi Ratiboří a Pržnem, zbude k řešení jediné konfliktní místo. Tím je vedení trasy cyklostezky z Mikulůvky po Jarcovou. „Vše se ale zřejmě vyřeší dobudováním čtyřpruhové silnice mezi Valašským Meziříčím a Vsetínem,“ dodal manažer.

      0 0
      • Joseph de Sax  

        to si fandíš…nějaké mostky po dešti už uplavaly a ten čilý stavební ruch, je zapíchnutý krumpáč v Bečvě už od podzimu…

        Za ty rozkradené a prošustrované prachy by měli jít všichni od válu a přímo do basy a ne si tady dělat ještě reklamu. Pár cestiček sice vede u Bečvy odnikud nikam, ale ty tam jsou už 100let.

        0 0
        • Žíža  

          tak by mne zajímalo, které mostky uplavaly – jezdím tudy opravdu dost často, loni v říjnu a v listopadu jsem každý den pozoroval, kam až se tentokrát dostanu a kde narazím na finišér pokládající asfalt.

          A že by tam nějaké mostky uplavaly, to bude asi jen výkřik do tmy někoho kdo touto stezskou asi ještě nejel.

          0 0
    • Vhalasta  

      Kolaudace 3.června.

      Kromě toho ale ještě dostalo sdružení Valašsko-Horní Vsacko 2,7 mil Kč na vybudování sítě 22 km terénních cyklostezek, propojujících Kohůtku s Razulou a Cábem. Aspoň tedy podle zlínské MFDnes.

      A teď mi řekněte – už se blíží 1. duben nebo WTF?

      0 0
      • Chiron  

        To když sem dneska četl, tak sem nevěděl co si o tom myslet. Přirovnávali to k rachlebkám, což si jaksi moc nedovedu představit. Třeba z toho vznikne něco přínosného a snad podle popisu to nebude jen něco jako singletrack pod smrkem.

        0 0
    • Martin  

      nevím přesně kudy má vést, ale cosi je postavené v Karlovicích a končí to kousek za cedulou konec dědiny, v úterý tam řádili stavaři, takže asi budou pokračovat

      0 0
    • Smazaný účet  

      Jel jsem tama včera, od oka mají tak 90% hotovo ale není to vůbec značené. Kdo to nezná, tak dost tápe.

      0 0
      • Joseph de Sax  

        já jsem tam jel dnes a ještě vůbec nezačali nic dělat…páč jsou všechny prachy už dávno utracené

        0 0
        • Vhalasta  

          Myslím, že jeden o asfaltovém voze a druhý o Bike Trails Valašské koze.

          Těch 2,7 mil. je sice oproti asfaltové cyklostezce minimum ale zas co tam, kromě pár tabulek a nějaké klopenky či překážky, chtějí udělat. A jsem sobec a avizované tisíce nových bikerů na Javorníkách mně vůbec nepotěší. Už teď tam jezdím spíše mimo nej počasí, kdy je tam víc klidu.

          0 0
          • Chiron  

            Akorát si nejsem jistá, co za těch 2,7mil chtějí udělat. Imho za to tak akorát nakreslí pár značek na stromy a možná jim zbyde na ty překážky z klád a klopenky o kterých psali. Akorát by mě zajímalo, jestli to budou trasy z trails.cz nebo jen nějaká jejich část, nebo povedou jinudy. Ale podle mě na to ty avizované tisíce turistů nenalákají jako Rychleby. Trasy tam sou sice náročné, ale spíš bych řekl, že výškový profil dá víc zabrat jak terén.

            0 0
    • compel  

      Zdar,dnes jsem projel/autem/ Velkýma Karlovicama a stavba cyklostezky je v plném proudu,asi na 4 usecích.Tak snad to někdy dodělají

      0 0
    • Žíža  

      aktuální stav z neděle – celá cyklostezska bez problému funkční, chybí jen dokončit kousek mezi Karolinkou a Karlovicemi.

      0 0
      • compel  

        Podle toho co jsem viděl,za odbočkou do podtatého směr horal,toho ještě hodně chybí,ale zároven přibývá

        0 0
      • Joseph de Sax  

        protože se to do komunálních voleb nestihne, tak to vezmou odpočátku zase noví borci a z druhé strany se to začne zase všechno bourat, ať je na co napsat dotace…nezapomeň, že žiješ v Kocourkově a ty co tam už byli, můžeš pak navštěvovat v nápravných zařízeních za rozkrádání socialistického vlastnictví…

        0 0
      • Joseph de Sax  

        to se už těším, jak místní hašiši budou muset neustále seškrabovat mastné fleky z hlavní silnice a sypat je mletým vápnem, když se Liščí stezka několikrát přes hlavní křižuje a v době, kdy tu je nejvyšší provoz, jak splašení Zlíňáci ujíždějí na své chajdy, tu taky bude největší nával lidí na kolech s volnými vstupenkami do Věčných lovišť.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.