Cyklostezka skrze Hostivicemi k Hajku

21 nepřečtených
  • jenda95

    Nevite jak to vypada s touhle cyklostezkou: https://mapy.cz/s/1hfza ?

    Pred par tydny to moc neslo projet, protoze na nekolika mistech velmi dusledne uzavreli prujezd vysokymi ploty, ktere se nedaly moc objet ani odsunout kvuli nejake nesmyslne oprave. Byl jsem tam prosim nekdo ted v prosinci?

    0 0
    • André Vebr  

      Možná tam pojedu zítra, kdyžtak dám vědět

      0 0
      • jenda95  

        To bylo super, dik.

        Obecne – nevite, jestli tam planuji asfalt? To by byla skoda, ale myslim, ze EU fondy dostali na zpevneny povrch, takze ted zpevnuji, protoze predtim se pokusili EU obelhat.

        0 0
        • hodny soused  

          jak všude rvou asfalt, tolik škody …

          Jinak ať André jede doploko, odpoledne bych tam chtěl jet také, tak ať nejedu zbytečně :-D

          0 0
          • André Vebr  

            Bohužel to mám v plánu tam projíždět někdy 17–18h

            0 0
            • Petr L2  

              Tak se připrav na pořádné překvapení, nějaká duše osvícená celou tu stezku projela asi buldozerem a je teď široká jako normální ulice, pak to opět zaštěrkovali a uválcovali do tvrda, zatím bez asfaltu

              0 0
    • Orbicek  

      Už je to otevřené, jel jsem tam ve středu, je tam uvalcovany štěrk

      0 0
      • André Vebr  

        Tohle je opravdu kocourkov!! Tak nejdřív tam byla krásná stará polní cesta, bez problémů průchozí i průjezdná. Před poměrně nedávnem to celý zorali, dali „nový“ povrch a teď zase štěrk. Bojím se toho asfaltu :(( Fakt hovada do nebe volající. Kdyby se raději zaměřili na rozmlácený silnice a chodníky, kterých je v tom okolí až dost.

        0 0
        • Petr L2  

          Hlavně aby je nenapadlo stejným způsobem „vylepšit“ cesty kolo rybníků.....

          0 0
        • PeJu  

          To je Česká republika ;). Asfaltu se neboj, ten tady naštěstí nebyl v plánu, ale souhlasím s tebou v tom, že původní cesta byla dostačujíc,í respektive stačila tak desetina finančních prostředků, aby cesta fungovala a vypadala stejně jako teď, ale je potřeba aby peníze obíhaly.

          Ta první oprava se moc nepovedla, takže ta druhá oprava byla reklamace, tedy alespoň doufám, ono u nás člověk nikdy neví, ale realizovala ji stejná firma.

          Je pravda, že se to teď zase o něco rozšířilo, pracuji v oboru a žasnul jsem nad tím, co tam prováděli a vůbec jsem to nepochopil, bylo to čiré zoufalství a muselo to podruhé stát dost peněz. Oni se snažili poprvé ušetřit, no a to co poprvé ušetřili, tak podruhé několikanásobně prodělali. Já jen doufám, že to znovu neplatil Středočeský kraj, ikdyž bych se tomu nedivil.

          Přidám perličku. Zastavila mne tam policie ČR s tím, že tam nemám co dělat, v tom měli pravdu, protože tam byl zákaz vstupu na staveniště, že si dodavatel stavby stěžuje, že mu cyklisté ničí jejich práci. Moje otázka, jestli si myslí, že cyklista může ničit cyklostezku je odzbrojila, usmáli se, popřáli mi šťastnou cestu a odjeli chvilku po mě.

          On tam byl podle mého spíš problém s tím, že cyklostezka musí sloužit také jako polní cesta, no a po první opravě, po pár průjezdech zemědělské techniky, ten stav byl daleko horší než před opravou. Stejným, nebo podobným způsobem je to i s opravami silnic, bohužel se toho také účastním, v dnešní době jde jen o peníze, jestli stavba bude, nebo nebude sloužit je věc nepodstatná. tak tam moc nezabírejte, ať nám to chvíli vydrží ;).

          0 0
    • jenda95  

      ja ji teda dneska musel otestovat z Hostivice do Rep… a moc velky rozdil nevidim, jak psal Orbicek: uvalcovany sterk. Ok, je to trochu tvrdsi nez drive, ale ze by to bylo zasadne jine …

      0 0
      • Petr L2  

        Nazdá se ti, že to rozšíření je dost zásadní?

        0 0
        • Orbicek  

          To mi ani nepřišlo, uz ta první rekonstrukce tu povodní polnacku znatelně rozsirila. Spíš teď jak je kolem vsechno holé, tak to možná opticky vypadá sirsi.

          0 0
        • jenda95  

          Ja si taky nejsem jistý, ze ted neco rozšířili, dříve jo, ted nevím. Ale zase tak často tam nejezdim

          0 0
          • Petr L2  

            Já si jistý jsem a když se na kraj z obou stran podíváš pozorně, tak je tam to rozšíření i vidět, nehledě na to, že v mnoha místech je velmi dobře vidět, že bylo nutné odebrat i svah podél cesty.

            0 0
    • Petr L2  

      Tak stezka je rozšířená, můžeme být spokojení, už se na ní vejde i auto...... foceno dnes po obědě, bohužel SPZ se mi nepodařilo chytit, foťák v telefonu při prvním pokusu selhal :-(

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.