Cyklocomputer s vyskomerem, tip na typ:-)

103 nepřečtených
  • M&D

    Ma prosim nekdo tip na cyklokomputer s vyskomerem? Spise spolehlivy odolnejsi typ na endurko… (mereni tepovky neni podstatne)

    0 0
    • Howgh  

      mám cateye – cena , mám dojem, necelých 3000. používám ho pár let – bez poruch. Ovšem nadmořská výška se měří v závislosti na tlaku vzduchu – údaj lítá + – 100 metrů.

      0 0
      • M&D  

        Muzes napsat prosim te typ? Nejsem si jist ale mam pocit ze vim ktery myslis ale rekl bych ze ten se uz neprodava, ne?

        0 0
      • Vilém  

        AT-100 je hooodne historickej kus, teda pokud myslis tento. Osobne mam toto AT-100, pak CM414M a HAC4. Ty ciclosporty jsou trosku nekde jinde:) Jinak chyba je dana principem mereni a neudelas s ni nic, at tachometr stoji kolik chces.

        0 0
      • Treker  

        V závislosti na tlaku vzduchu měří mimo GPS všechny výškoměry. Mám dva (Suunto vector na hory + sigmu BC 2006 MHR na kolo) a oba, když je dobře nakalibruješ, měří +/- 10 metrů. 100 metrů je dost, to nebude asi chyba v zařízení :-)

        0 0
        • Vilém  

          Pokud se v prubehu vyjizdky zmeni tlak, treba prijde bourka, tak ± 100 i vic neni problem. Pokud je tlak vicemene stabilni, tak to meri presne ± nejakej metr. To GPS je na tom s presnosti mnohem hur.

          0 0
          • marapara  

            100 metrů to je fakt extrem. To by se musel změnit tlak hodně. Ale třeba 40–50 metrů rozdílu za vyjížďku se mi už taky stalo. Musí se prostě dokalibrovávat cestou, když se mění tlak.

            0 0
            • Vilém  

              Je to extrem,ktery casto nenastane,ale zazil jsem ho. Cestou vetsinou nedokalibrovavam, ale je to reseni. Nebavi me totiz prenastavovat comp, proto jsem taky odsunul AT-100, kde se musela kalibrovat vyska pred kazdym vyjetim. nevim jak jine znacky, ale nastaveni domovske vysky, tak jak to ma CM i HAC mi vyhovuje.

              0 0
              • marapara  

                Kalibrace před každým vyjetím je přece samozřejmost a nutnost, pokud chceš mít relativně přesné údaje o výšce a to na jakémkoliv výškoměru na barometrickém principu. Většinou je to okamžik několika sekund. Takový případ, kdy jeden den přijedeš domů a druhý jedeš na kole a máš na compu stejnou výšku se často nestává.

                U VDO si nastavíš domovskou výšku a pak zkalibrovat na ni ne otázka tak 6ti sekund :). A dokalibrování při jízdě je otázka tak 10ti sekund.

                Neříkám, že se to nemůže stát, odchylka 100 metrů při vyjíždce, ale mně se to ještě snad nestalo. Když moc, tak většinou kolem 50–60 metrů. Ale za se mi stalo, že přes noc byla odchylka i téměř 200 metrů v extremu. Ale to přešla nějaká fronta a silně stoupl tlak.

                0 0
                • Vilém  

                  Jasne ze je to samozrejmost,ale u AT 100 jsem to musel pred kazdym vyjetim z komu preklapat,coz me sral.. Na CM i HAC mam nastavenu domaci vysku a pri zapnuti zaznamu dat,se tato prednastavena vyska nastavi sama, stiskem tlacitka. Pokud jsem nekde mimo domov, tak nic jineho nez nastavit rucne stejne nezbude, ale u me to nebyva tak casto.Pokud travim nejakou domu na jinem miste,tak si nastavim jinou domaci vysku a je to.

                  0 0
          • MlokCZ  

            Většina slušných gpsek je na tom naopak mnohem lépe, protože má barometrický výškoměr + inteligentní korekce dle gps souřadnic. Ty fungují zhruba tak, že pokud je aktuální výška dle barometrického hodně odlišná od gps výšky a současně také na základě toho jaký je signál, tak se provádějí korekce. Čím je lepší signál, tím při menším rozdílu těch výšek dochází ke korekcím. A korekce probíhá vždy jen postupnou opravou výšky, nikdy nedochází k přímému přebrání výšky dle gps souřadnic. A pokud rozdíl těch výšek je malý, tak ke korekcím nedochází a bere se přesnější údaj barometrického výškoměru. Jakmile dojde k prudké změně tlaku, tak se výšky rychle rozejdou a opět okamžitě nastooupí korekce dle gps souřadnic. Pokud je vyjímečně extra špatný signál a tedy výška z gps souřadnic velmi nepřesná, tak ke korekcím v tu chvíli nedochází vůbec.

            V praxi to pak funguje tak, že když se vracím z vyjížďky domů, kde znám přesnou výšku, tak jsem ještě neměl nikdy chybu větší než 5m, ale v 95% případech není chyba výšky větší než 2m. A tohle platí ať na začátku přesně zkalibruju nebo ne. Jediný rozdíl když ručně na začátku zkalibruju výšky je ten, že mám přesnou výšku hned a ne až za chvíli.

            Prostě ideální využití výhod obou způsobů měření výšky.

            0 0
            • MlokCZ  

              A ještě dodatek. Pokud dochází ke korekcím barometrického výškoměru dle gps souřadnic, tak v tu chvíli ty korekce samozřejmě nejsou nasčítávány do celkově nastoupaných metrů. Tedy i když se vykašlu na kalibraci na začátku a je chyba velká (což běžně může být i 150m při větší změně tlaku oproti poslednímu zapnutí gpsky), tak nastoupané metry mám správně. A profil trasy je také správně, protože do tracklogu se výška ukládá dle gps souřadnic.

              Jsem nevěděl proč se do tracklogu nepoužije ta přesnější výška z barometrického výškoměru a ono je to právě z důvodu těch korekcí, když není ručně zkalibrován výškoměr na začátku trasy. To by pak prvních pár set metrů díky korekcím naházelo do tracklogu úplné kraviny.

              0 0
              • Vilém  

                Tak diky za doplneni, k takoveto kategorii GPS jsem se zatim nepropracoval.

                0 0
              • drb  

                Chtle bych jen podotknout, ze GPS neni na mereni vysky zase takovy zazrak, jak by se na prvni pohled mohlo zdat.

                Predne, princip urcovani pozice pouzivany v GPS je puvodne cilen na urcovani pozice na pose geoidu (matematicky model tvaru zeme, kouleu z ot neni mnoho let ;-)), takze urcena 3D pozice, tedy vyska na geoidem, obsahuje velkou chybu (chyab mereni vzdalenosti od druzic se promite mnohem fatalneji). Na jakz takz pouzitelne zmereni vysky je trba videt v danou chvili hodne (rozumej znatelne vice, nez por urceni 2D polohy) druzic.

                Druha vec je, ze urcena GPS vyska neni nadmorska vyska, jak ji mame v mapach, ale vyska nad zminenym geodiem.

                Ja sam to resim tak, ze si zaznam z GPSky premapovavam pomoci Oziexploreru na dostupna vyskova data z NASA. Zni to kosmicky, ale je to trivialni operace. Vysledkem je, az na vyjimky (viz nize) mam pekny profil vyletu.

                Pokud je o pouziti GPSky jako detektoru pohybu a dle toho prubezneho kalibrovani barometrickeho vyskomeru, dava to smysl. Podle mne by to ale mohly mit i cyklocomputery, tj. kdyz sedim na obede a nejedu, jsou veskere zmeny tlaku pricteny pocasi a nikoli stupani do kopce. Cekal bych podobne chovani, ale nemams tim prakticke zkusenosti.


                Avizovana pozn.:potiz je napriklad na uboci strmeho svahu, kdy i pomerne mala chyba v horizontalnim urceni polohy prinese velkou zmenu vysky, tam je holt porfil rochu zubaty …

                0 0
                • MlokCZ  

                  Nevím co máš za gpsku, samozřejmě určování výšky u gpsky dle gps souřadnic není tak přesné jako určování polohy, ale u lepších přístrojů vůbec tak špatné není. Normální stav je u takového přístroje, že vidím kolem 8 satelitů nebo i více, takže ty 4 co jsou minimálně nutné na určení výšky jsou jen zcela vyjímečně.

                  Chyba výšky u slušných přístrojů bývá v 95% času pod 10m, takže nic hrozného. A k tomu se používají inteligentrní korekce jak jsem psal.

                  Jak je slušně přesná gps výška je dobře vidět z praxe. Většinou kašlu na začátku vyjížďky na kalibraci barometrického výškoměru. Tedy startuju klidně s chybou 150m na počátku. A při dojezdu jsem nikdy neměl chybu větší než 5m (protože vím přesně výšku před barákem) a skoro vždy je chyba jen 0–3m. A protože barometrický výškoměr byl na začátku zcela špatně, tak na takhle přesnou hodnotu se to při těch inteligentních korekcích dostane samo díky výšce z gps souřadnic.

                  A tracklog (kde jsou data pouze z gps souřadnic) bývá s výškou také celkem v pohodě, rozhodně je to mnohem přesnější pro určení nastoupaných metrů a profilu než převedení na výšková data z NASA, protože ty mají příliš velký krok měření a tedy malé houpáčky naprosto ignorují.

                  Jediný problém gpsky výšky je ten, že velmi osciluje pár metrů sem tam. Sice to nejsou skoky o moc, třeba jen o 3–4m, ale v tracklogu v nastoupaných metrech to může udělat totální nesmysly. Ale tohle jde pak i jednoduchými algoritmy, které např. vyhoužou body moc blízko u sebe zkorigovat na celkem slušné hodnoty.

                  Tedy rozhodně bych to neviděl tak černě pro určení výšky pouze s gps souřadnic. Ale mluvím o přístrojích s příjmem aspoň na úrovni 60CSxka (nebo lepších), u přístrojů s horším příjmem to může být dost bída.

                  0 0
    • miki  

      ciclosport CM 433/4,taky po něm pokukuji.za 1500 se dá sehnat.

      0 0
      • die.catana  

        Cooooo??????? Jak bys přidělal pračku na řidítka?????????

        http://search.seznam.cz/?…

        0 0
      • Gung-Ho  

        Ten Ciclosport CM 434 můžu za 1000,– nabídnout, je teda jetej, ale naprosto funkční. Bezdrátová verze. Případně mě kontaktujte bud na ICQ nebo mejl oboje v profilu.

        0 0
        • M&D  

          Uz jsem vam napsal. diky

          0 0
        • Howgh  

          nechápu, že cyklistický výškoměry jsou o tak moc levnější, než horolezecký. Tam, když stojí 5500 – tak to je hodně levný.

          0 0
          • Radek CV  

            Nejspise zalezi zda meris pres GPS nebo barometricky. Ten je podstatne levnejsi. Jinak mam VDO a celkem v poho.

            0 0
            • borda  

              o tom to nebude. mam barometrickej vyskomer (hodinky) suunto za 15k

              0 0
              • treatt  

                No tak on takovej cyklo „vejskomer“ od Polaru taky umi byt vysoko pres desitku…jde o to, co tam mas za funkce…nepred­pokladam, ze ty Tvoje Suunta umi jen hodiny a vysku, ne?

                0 0
        • miki  

          A jaký máš na něj reference??Dobrý-špatný?

          0 0
          • Paja  

            Ja uz 3 roky dobry:o)

            0 0
          • Gung-Ho  

            Sám vozim CM436M, kterej má kromě všech funkcí i pamět s možností přenosu dat do kompu a sem s nim naprosto spokojenej už asi 4 roky. Jelikož mě tepy nezajímaji, tak bych ho rozhodně za žádnej jinej neměnil. Ten CM434 co nabízim sem onehdá koupil kvůli čidlu, na ten svuj. Koupil sem ho tehdy jen o málo dráž se dvěma čidlama než tady chtěji za jedno samotný čidlo. Proto ho prodávám. Předpokládám, že nebude o nic horší až na tu absenci paměti než ten můj, takže rozhodně spokojenost.

            0 0
            • ehvie  

              Je to tak, CM 434 je výborný prístroj, aj keď sa už nepredáva. Minulý rok sa dal kúpiť vo výpredajoch za fakt dobrú cenu. Pripadá mi to ako low cost social edition alternatíva k HAC5. Má to cyklo funkcie ktoré od toho človek očakáva, ak by to malo ešte pulz tak je to bez konkurencie. Toto rieši až nový model CM 8.3.

              0 0
              • miki  

                Na ebay ho stále ještě koupíš novej.

                0 0
              • Paja  

                Nevim, jestli ho skutecne maji, ale na webu pellsu maji samostatne budik, bezdrat „kabelaz“ i dratovou kabelaz.

                0 0
      • Vilém  

        Radsi bych doporucil verzi M se zaznamem namerenych dat. Bez zaznamu mi to prijde dost nanic. Leda tak,ze clovek vi kolik ma treba za sezonu nastoupano,na­klesano.Proste se mi libi vyjet si pak profil vyjizdky.

        0 0
      • Garyk  

        Mně se jeden CM 434 takřka nepoužitý a naprosto zachovalý a funkční taky válí doma v šupleti. Když tedy Gung-Ho výše nasadil cenu, tak se jí budu držet :-) Kdyby teda byl zájem, tak přes mejl… A omlouvám se za bazar.

        0 0
    • M&D  

      Nejaky nazor na novy Ciclosport HAC 4ku?

      0 0
      • SNAIL  

        Nevím jaký máš na mysli, protože HAC4 už moc nový není, teď je ale za dobrou cenu HAC4 Black line (prodává se ovšem bez software a příslušenství pro propojení k PC). Vozím ho 3 roky a i vzhledem ke spoustě stížností tady na něj já jsem s ním naprosto spokojený.

        0 0
      • kesu  

        mam hac 5 ted chvili.Na 20km vyjizdkach mi udela tak 5–10metru chybu.Pokud se nemeni vejska tak se to nejak uspi na puvodni vejsce.nicmene kdyz sem jel autem na chalupu (asi 160km) a pak za tri dny zpet tak mi to bez nejakejch korekci ukazalo pri navratu chybu jen neco pres 30m coz beru za docela uspech.Myslim si ,ze ta presnost je dostacujici.A hlav­ne se to da mit jen na ruce.GPSka sice neni spatna ale porad je to proste moc velky krom toho ze se nechci pripravit o tu radost z bloudeni:D

         
        0 0
    • bif  

      Pokud máš mobil s Javou a Bluetooth, tak si kup GPS přijímač (cca 1500,–), aplikaci TrekBuddy (free) a máš rychloměr, výškoměr, navigaci, záznamník trasy a pod.

      0 0
      • drb  

        Ano ano, TrekBuddy mohu doporucit, obcas je sice trochu TrekBuggy, ale vyviji se rychle a smerem k lepsimu.

        0 0
    • Jiha  

      Zkus se podívat na SIGMU BC 2006 MHR, je tady ( na tomto fóru ) o ní mnoho napsáno,…

      0 0
    • Dados  

      Jednoznačně VDO MC 1.0 – robustní kousek…

      0 0
      • marapara  

        Taky ho mám, už 4 roky

        0 0
        • Loner  

          ..až na ty malý tlustý čísilka a průhlednej plast, ve kterým se tak akorát,odráží nebe. Ale je to jedinej dostupnej dráťák, …

          U bezdrátu CM 434 je všechno čitelnějšía paměť a přepínání dle mne sofistikovanější , ale za rok masitej přijímač zvlášť na enduru utřepeš – když tak ho dej na představec – Ciclosport to umožňuje. Vysílač ti urazí klacek nejpozděj do konce sezóny. jestli ne tak v zimě na sněhu ti odmrzne zcela jistě krytka 12 V vé baterie. Oba mám vyzkoušené dlouhodobě a už nechci ani jeden.

          0 0
          • Paja  

            K CM 434 existuje i dratova kabelaz jako nahradni dil (cca 300 bez kadence, cca 750 s kadenci).

            0 0
            • Vilém  

              Zrovna tu si chci koupit k CM414M, bezdrat je akorat zdroj problemu a navic usetrim na vaze:)

              0 0
            • Loner  

              Pro PAJA dotaz od LONER: prosímtě, kterou konkrétně drátovou soupravu na pells.cz máš na mysli? – já tam na typ CM 434 žádnou nenacházím a borec v Pellsu mě před dávněm říkal, že CM 434 nelze zkombinovat z žádnou drátovou sadou.. Kde je pravda? Kdyby to šlo, tak bych se znovu asi k CM 434 verze drát vrátil – dej mi vědět dík.

               
              0 0
              • Paja  

                Me se o tom tehdy taky pokousel presvedcit, ale trosku jsem ho vykolejil tim, ze na bajku drat mam a ze potrebuju jen druhej na silnicku:o)

                Ted jsme ji tam se Splinterem kupovali – dokonce je pod 300 http://pcshop.pells.cz/…/default.asp?… - ted uz to pisou jako doprodej…

                Mel tam i s kontaktem na cidlo kadence, ale tu jsme nezkouseli, podle ceny by to mohla byt tato http://pcshop.pells.cz/…/default.asp?… bohuzel tam nemaji fotku, kazdopadne vypada stejne jen ma o kontakt navic:o)

                0 0
              • Paja  

                Driv se ta 1. kabelaz jmenovala dratova kabelaz CM 43× nebo CM4×x, ale s nastupem novej typovejch rad to asi prejmenovali.

                0 0
          • M&D  

            Na predstavec asi nepujde – mam predstavec ktery ma prurez spoise ctverec s oblymi rohy, pokud vim tak drzaky (at uz jej das na riditka ci predstavec) jsou spise na ,,oble,, prurezy. Takze co radis?:-) dratak? nebo radeji vubec nic?:-)

            0 0
            • rasto  

              vdo 1.0 primontujes i stahovackama.

              jinak, hlasuji pro vdo 1.0. totalni spokojenost, bezproblemova reklamace (pres progresscycle, kus za kus)

              0 0
      • Frankie  

        JJ, pridavam se. Ale jak uz jsme tu taky parkrat diskutovali – ten drzak by to chtelo trochu vychytat, jinak naprosto funkcni a spolehlivy… F

        0 0
        • Martin  

          přiznám se, že ten display mi přišel na první pohled mírně nepřehledný. je to asi záležitost zvyku, já jsem zvyklý na Sigmu 2006, na jejím displeji se vyznám líp :)

          0 0
        • Martin  

          ještě obrázek :-)

          0 0
    • jackasss1  

      Mám Sigmu BC 2006 a prozatím jsem spokojený, funguje jak má, výškoměr se hezky zkalibruje „domácí výškou“, takže ikdyž je založeny na principu změny tlaku, tak údaj o výšce moc nekolísá. A mají ho teďkom na netu za necelých 1900 Kč.

      0 0
      • sorak  

        mam to same a souhlas s predchozim nazorem, funguje pekne… zvlast za ty prachy… ;-)

        0 0
      • Zerocool  

        no nevím, bezdrátový přenos od sigmy mě moc nepřesvědčil:(

        0 0
        • M&D  

          Stejny pocit jsem mel u VDO:-) jojo, kolik lidi tolik nazoru:-)

          osobne jsme mival nejradeji Cateye – ale momentalne nedelaji zadnej s vyskomerem…

          0 0
        • jackasss1  

          Mě sigma šlape bez problému (až na pársekundové výpadky tepáku) – umístění mám napravo na vidle, tachometr na představci). Jenom uvidíme, jaká je životnost baterií, než začne vypadávat signál ;-)

          0 0
          • jirkacv  

            taky tak, akorat sem narazil se svetlem (Smart Polaris), kdyz je zaply nefunguje tachac, resp. prenos :)

            0 0
            • Martin  

              já taky, se smart polaris si nerozumí, polaris má debilně udělané napájení, které ruší jakýkoliv bezdrát…

              jinak, mě sigma 2006 funguje spolehlivě. měření začne vypadávat v okamžiku, kdy je na prd baterka

              0 0
              • jirkacv  

                koupil sem za tri petky v baumarktu metalickou lepici pasku a cely to obmotal, akorat sem zatim kvuli pocasi nevyjel, abych to zkusil, ale doufam ze to zabere :) baterky sem radsi taky pro jistotu vymenil, nevim jak dlouho se to kde na sklade valelo :)

                0 0
                • Martin  

                  určitě zabere, já mám polarise taky obalenýho hliníkovou páskou

                  0 0
    • Zerocool  

      a co VDO MC 1.0

      0 0
      • M&D  

        Mel jsme VDO a po trech reklamacichh jsem si nechal vratit penize:-( U vsech kusu spatne fungoval bezdrat. Obcas proste vypadaval – jede, nejede, jede, nejede:-(

        0 0
        • Zerocool  

          takže jedině analog

          0 0
          • M&D  

            Po precteni vsech porispewvku se mi to zacina jevit jako nejschudnejsi cetsa:-)

            0 0
        • marapara  

          a neměl jsi třeba jen slabé baterky? Tohle mi VDO začne dělat, když jsou slabé. Stačilo vyměnit a fungoval v pořádku.

          Já jsem zase někde četl, že bezdráty VDO jsou výborné, pokud ne nejlepší. Ale už je to pár roků zpět.

          Jinak jsem také nějaký čas vozil bezdrát sigmu, když jsem ji ještě měl. Rok fungoval bez problémů a pak to začalo. Vyměnil jsem baterky, no nic, furt blbnul. Tak jsem dostal nový, za měsíc blbnul, výměna baterek blbul, nový kus, taky začal blbnout. Vrácení penez, nákup VDO :)

          0 0
          • M&D  

            zkousel jsme vsechny ,,finty,, – prvni byla vymena baterek za nove. Umisteni compiteru vuci cidlu, umisteni cidla vuci computeru, prosil jsem ho, skemral a VDo porad nic:-) Opravduu – zkouseůl jsem vse mozne, panove v prodejne taky… Mysůlim ze stejny pripad jako s tou Sigmou:-) Ach jo, zlate Cateye – jen kdyby meli vyskomer:-) mam pocit ze cim jsou veci slozitejsi tim jsou take poruchovejsi a je snad uz skoro zazrak kdyz si neco koupis a nemusis to reklamovat:-) a nebo si nekoupit zadny computer – alespon se pak clovek nemusi na nej porad koukat kolikze kilaku uz najel a metru nastoupal:-)

            0 0
    • miki  

      Tak mám taky dva na výběr .Bud koupím ciclosport 4.3A nebo VDO1.0+ oba jsou bezdráty .Tak fakt nevím kterej ??.

      0 0
      • M&D  

        ja uz jsem se rozhodl – koupim dratak se zesilenou kabelazi a bude.-) jak to tak tady ctu tak se mi zda ze zadnej bezdrat poradne nefunguje:-)

        0 0
        • Garyk  

          Ale jo, některý fungujou. Třeba Polar CS600. To sedíš v hospodě a kamarádi venku u kola sledujou, jak ti to tepe. Dosah až 15 m :-)

          A snímač rychlosti to samé. To sedíš v hospodě, kompjútr na stole a najednou koukáš, že ti kolo někam ujíždí :-) Naštěstí se mi to ještě nestalo…

          0 0
      •  

        mám oba, VDO funguje více než dvd roky bez problémů, Ciclosport je hezčí, ale nezobrazuje tolik informací na displejí najednou jako VDO. Ciclosport má více výškových funkcí. Teď si vyber.

        0 0
        • miki  

          No právě že je těžký vybrat, ten Ciclosport má 3řádky tak to stačí a VDO je jak malej comp

          0 0
          • marapara  

            To je docela výhoda VDO, hodně zobrazených fcí. Nemusíš tak často přepínat. Mně VDO naprosto vyhovuje. Spadl mi už hodněkrát, ale nikdy se nerozbil, nepokazil. Jen se mi asi 2× vyresetoval po pádu, ale funguje bez problémů dál.

            0 0
        •  

          Takže si odpovím, už vím že lepší je VDO MC 1,0+ (odolnější poškrábání,líp drží v držáku,víc údajů najednou na displeji a to nejhlavnější-neukazuje takový bludy jako Ciclosport 4.3A. Ciclosport 4.3A oproti VDO vypadá jako hračka z Lidlu, zbytečně velkej displej na to, kolik málo údajů zobrazuje najednou,přiblblý vyvolávání jednotlivých podfunkcí  a opět to nejhlavnější,  přijedu domů, comp vynuluju a ráno nasednu a po cca. 500 metrech koukám, že mám  ten den najeto  už 130 km (nebo jako včera 15 km apod.) Kdo to má furt nastavovat. Ještě párkrát a jde na reklamaci.

          0 0
    • vlkouš  

      VDO MC 1.0 spokojenost cca 2 roky, v jednoduchosti je síla. Chybí snad jen podsvícení. V.

      0 0
    • pajasimi  

      to samé jako vlkouš, taky spokojenost..jen je mi monžá líto že jsem nevzal bezdrátovou verzi..

      0 0
      • Frankie  

        Tim bezdratem by ses mozna pripravil o tu silu v jednoduchosti :) … puvodne jsem taky zvazoval bezdrat, ale pak vyhralo prakticke hledisko a koupil jsem drat… par let zpatky :)

        0 0
      • Frankie  

        Tim bezdratem by ses mozna pripravil o tu silu v jednoduchosti :) … puvodne jsem taky zvazoval bezdrat, ale pak vyhralo prakticke hledisko a koupil jsem drat… par let zpatky :)

        0 0
    • full  

      Do letoška jsem používal Catey s výškoměrem – robustní tělo, drát- přežilo to všechno a pořád je v dobrém stavu – před 5 lety jsem ho kupoval za 3500 kč a možná že ho ještě dělají- pokud by si ale měl zájem rád ho prodám- jinak nyní mám Polar CS 600 a střídám ho jak na silnici tak na bika- to je ale jiná cenová kategorie.

      0 0
      • M&D  

        uz ho nejaky ten patek nedelaji. kolik bys za nej chtel?

        0 0
        • full  

          Je zachovalej bez škrábanců – nechal bych ho za 800 Kč, jsem z Pelhřimova, občas jezdim pracovně VČ, Praha, ZČ, JČ- pokud by si měl zájem raději bych ti to předal osobně – poště nevěřím a sám bych taky přes dobírku na inzerát nic nekoupil.

          0 0
          • M&D  

            to  nezni uplne spatne. ja jsem z Prahy – pokud bys sem jel tak se rad potkam. kldio smsku nebo cinkni…602 239 262

            0 0
    • mildante  

      Vedel by nekdo jestli ma nektery ten novy Ciclosport nebo ten Vdo zaznam dat, ktera se potom daji nahrat do PC? Chtel bych nejaky cyklocomputer s vyskomerem, pokud mozno dratovy a s podsvicenim displeje (coz ten VDO MC 1.0 nema :(

      0 0
    •  

      Zdravíme Ječňáka!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.