cyklocomputer Force 13 WLS USB

2 nepřečtené
  • pee.tr

    Ahoj. Používáte někdo výše zmíněný cyklocomputer? Koupil jsem si ho především pro množství současně zobrazovaných informací na displeji, především mi šlo o stále viditelné hodiny. Kromě testu teploměru jsem ho ještě na kolo nepřipojil, ale trochu se mi nezdají informace na přiloženém návodu.

    1. V seznamu měřených dat se píše Denní vzdálenost A, Denní vzdálenost B – mně se zdá, že tam je jen jedna denní vzdálenost. Uvádějí, že denní vzdálenost to měří v rozsahu 0,1 až 99999,9km(mil)
    2. Celková vzdálenost údajně v rozsahu 1–999999km(mil)

    V obou případech mi není jasné, jak by se tolik čísel na displeji zobrazilo, víc než max. 4 se tam nemůžou zobrazit. A když chci ručně nastavit vzdálenost ODO, tak mi též dovolí měnit pouze 4 cifry.

    Čas jízdy neřeším, ale bude to obdobně.

    Jaké jsou vaše zkušenosti? Já myslím, že mi to bohužel ODO přes 9999km nezměří, což mě mrzí.

    Na druhou stranu píšou, že provozní teplota je 0–40°C. Mně se podařilo ověřit fungování displeje i s měřením teploty i v –6°C. Akorát to trvá strašně dlouho, než ukazatel doleze až k finální teplotě, v níž se zařízení právě nachází. A to ať dolu, tak i zpět na teplotu v místnosti.

    0 0
    • Dave13  

      Ahoj, využiji tohoto vlákna. Koupil jsem cyklopočítač Force usb 13. Přesto, že je deklarovaná výdrž 160hodin po nabití, tak se mi vypnul po 2× 2 hodiny vyjížďkách. Po zapnutí do nabíječky jsem zjistil že jsou smazané všechny data včetně nastavení obvodu kola. Dále píší v návodu, že v režimu spánku se počítač nenabijí, ale on se automaticky vypne do režimu spánku i při nabíjení. Po zapnutí se tváří jako nabitý. Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.